Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je jedini film kojemu sam dao čistu jedinicu. :haha: Totalni užas.

No dobro...ne razlikuju nam se ukusi samo u muzici.Tj,nijesu samo tamo dijametralno suprotni. :haha:

edit: Dno moje IMDB liste

Vampire's Kiss (1988) 1

They (2002) 2

Orphan (2009) 3

Dreamcatcher (2003) 4

1408 (2007) 5

Od ovoga sam gledao Orphan i 1408 i ne mogu a da se u potpunosti ne složim, posebno za prvopomenuti.

Nahvališe ga ljudi na ovu temu ja reko aj da pogledam. Vrlo vjerovatno nikad nisam gledao film u kojem je nedostatak radnje nadoknađen nevjerovatno mlitavim raspletom i maloumnim krajem. Pi, odma je radio šiftdilit.

A 1408 mi je super film sve dok ne udje u sobu, kad kreću samo nabacane nepovezane gluposti koje kulminiraju najglupljim krajem u istoriji filma.

Posted

Ako nisi gledao ovaj sto sam postovala, pogledaj neces se pokajati. :da:

Haha, izgleda mi tačno kao tip filma koji ne volim, ali ako tako kažeš će se pogleda za koji dan, trenutno imam masu na lageru. ;)

Posted (edited)

Interesantna rasprava, steta sto sam je propustio :lol:

Meni je Antichrist odlican film - bolestan, tezak i uvrnut :D

Na pocetku filma pise da je posvecen Tarkovskom pa je samo po sebi jasno kakav je film u pitanju :da:

Mene licno Tarkovski generalno smara (jedino mi je Rublov bio interesantan :da: ) ali to sto se meni licno ne svidja ne znaci da su njegovi filmovi losi - cak naprotiv, u pitanju su remek dela ali opet nije i umetnicki film za svakoga i treba to svariti, tako da je sasvim razumljivo da se nece svideti svakome :opusteno:

Soylent Green a vidim da ga pominjete je jedan od najboljih SF filmova ikada - na prilicno dobar nacin docarava mracnu buducnost u kojoj su krivicom ljudi i njihovom nemastinom cak i tako mala zadovoljstva kao normalna hrana, voda i smestaj pretvoreni u luksuz sacice ljudi naspram bede i nemastine masa na prezagadjenoj planeti

EDIT: E da - dobri postapokalipticni filmovi su definitivno i Mad Max bar prva dva dela i naravno Esacape From NY :mhihi:

Edited by Full_Metal_Yakuza