Jump to content

Recommended Posts

Posted
el gledao neko bizita q takashi miike-a? da ga skidam? čujem da je gnusan

user posted image

Skidaj!!! Neces se pokajes prijatelje icon_da.gif

Nisu svi Takasijevi filmovi takvi icon_da.gif

Posted

sinoc se ubila gledajuci AVIATORA, s leonardom di kaprijem. ne volim tog leonarda nikako, ali je extra dobro odglumio i film je fakat dobar. moRe bit` da se nekome ne svidja, ali ja nalazim svasta dobro u radovima martina skorsezea icon_cool.gif

gledala sam i prvi put neki dan 13-tog ratnika - Banderas glumi nekog baliju Arapina..

nije losa ideja filma, ali je dosta toga malo trulo uradjeno pa sam se razocarala. jebi ga.

Posted (edited)

sinoc se ubila gledajuci AVIATORA, s leonardom di kaprijem. ne volim tog leonarda nikako, ali je extra dobro odglumio i film je fakat dobar. moRe bit` da se nekome ne svidja, ali ja nalazim svasta dobro u radovima martina skorsezea icon_cool.gif

gledala sam i prvi put neki dan 13-tog ratnika - Banderas glumi nekog baliju Arapina..

nije losa ideja filma, ali je dosta toga malo trulo uradjeno pa sam se razocarala. jebi ga.

MODERATOR: molim te brisi mi post. dupli je a i imam ih na izvoz icon_smile.gif

Edited by blondie
Posted

upravo sam gledao "nocni let" (u originalu "red eye").

i sta da vam kazem... zivim brzo, a hranim se lako. icon_smile.gificon_smile.gif

elem, film je odlican. ne secam se kad sam zadovoljniji otisao iz bioskopa. nakon 100 godina, konacno film gde zenska ne vristi bezeci od ubice, ne panici i ne trci da se sakrije na tavan. icon_smile.gif konacno film gde se desava nesto iole realno i bez mnogo patetisanja i dramaturgije. konacno film u kome sef obezbedjena reaguje ODMAH i ne postavlja nikakava pitanja dok se opasnost priblizava. film nema praznog hoda. to znam po tome sto ni jednom nisam pogledao na sat. icon_wink.gif zadovoljan sam kako su razradili dva glavna lika. stvarno, super je film.

a glavni negativac (cillian murphy) je apsolutni genije. toliko je gadan da mu treba odmah utrapiti oskara za ovu ulogu. icon_smile.gif uloga u betmenu je nista u odosu na ovo sto je ovde izveo.

Posted

ha gledao sam sinoc Hose of Wax mhihi.gif

morao sam da pogledam film u kom ubijaju "glupu razmazenu kurvu"

svi smo aplaudirali kad joj je lik probo neku motku kroz glavu laugh.gif

Posted

Creepies...najsmesniji film koji sam ikada gledao. A prisutna je neskrivena pljuvacina holivuda sto pozdravljam. Inace film je tako Low Budget, da Braindead izgleda kao Star Wars.

Posted
Creepies...najsmesniji film koji sam ikada gledao. A prisutna je neskrivena pljuvacina holivuda sto pozdravljam. Inace film je tako Low Budget, da Braindead izgleda kao Star Wars.

uuu to je ono zlo sa paukovima!!! icon_smile.gif