Grob Bez Dna Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 kad pomislim da ce da rimejkuju deep red jeste da romero rezira, al opet i suspiriu. Quote
JuliannaCox Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 nije los... http://www.imdb.com/title/tt0448134/ Quote
Zoidberg Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Neverovatno dosadan i glup ovaj Predators... Quote
Lou Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Moguce je.Ali sto se tice konkretno ovog filma,meni je rimejk mnogo bolji.Atmosfera,glumci,sve... Hajde da ti verujem, pa jednog dana možda i pogledam. Ali zaista, to sve više poprima tragikomične obrise, više nije u pitanju ponovno pravljenje filma koje potiče iz nekog starijeg doba, pa da je u pitanju prilagođavanje scenarija modernom dobu uz korišćenje efekata koji umnogome olakšavaju proces snimanja i produkcije. Sada je dovoljno da prođu tri-četiri godine i Holivud uzima pod svoje. "Das Experiment" je iz 2001. godine, čime je pobuđena potreba rimejka? Da ne pominjem "Vanilla Sky", kompletno sranje posle kojeg samo mogu da poželim da gledam "Abre los ojos". Quote
LoveHateLove Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0812243/ Nisam ga jos zavrsio ali mogu slobodno da ga preporucim, jeben film... Quote
Triad_1 Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 (edited) Još jedan američki rimejk evropskog originala? Da! Original je nemacki Das Experiment (2001). Original je dobar film i preporucio bih ga svima. Za rimejk nemam pojma kakav je, niti imam neku zelju da ga gledam. Edited September 28, 2010 by Triad_1 Quote
Lou Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Znam da je to original, moj post je više bio u duhu razočarenja. Quote
Black Label Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Mr. Nobody http://www.imdb.com/title/tt0485947/ Quote
SkullKrusheR Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0812243/ Nisam ga jos zavrsio ali mogu slobodno da ga preporucim, jeben film... dobar. bolestan, ali dojajan. Quote
Triad_1 Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 (edited) Znam da je to original, moj post je više bio u duhu razočarenja. Ne skontah Nemaju Ameri vise ideja pa u poslednje vreme cesto prave rimejkove Mr. Nobody http://www.imdb.com/title/tt0485947/ Skinuo sam ga odavno, ali nikako da pogledam. Vidim dosta ljudi ga preporucilo na poslednjih nekoliko stranica. Moracu ovih dana da nadjem slobodnog vremena Edited September 28, 2010 by Triad_1 1 1 Quote
Guest Administrator Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Jos jednom , ne zaboravite da pogledate Mac Gruber ako zelite da se smejete ! BRE ! 1 1 Quote
SweetNurse Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Jel gledao neko ovo?Vredi li sta? Quote
Denny Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Imao sam mnogo pomešana osećanja na kraju filma. U suštini, možeš da preskočiš. 1 Quote
SweetNurse Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Tako sam i mislila,zato nisam ni pocinjala da gledam...niti cu. Hvala Quote
Dead Man Walking Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Jebote kakav crtani, gledao sam ga juče u 3D i oduševio se. Preporuka ipo! How to train your dragon 2 1 Quote
kiki Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 meni je muka od ovih budalastina tipa how to train your dragon... Da! Original je nemacki Das Experiment (2001). Original je dobar film i preporucio bih ga svima. Za rimejk nemam pojma kakav je, niti imam neku zelju da ga gledam. ja sam odgledao oba, original je bolji ali i dalje poprilicno bezveze meni... inache volim ovakve filmove.. 3 Quote
Dead Man Walking Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 meni je muka od ovih budalastina tipa how to train your dragon... Zbog čega je budalaština? Da li si odgledao crtani? Quote
Lou Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Ja sam ga gledao još pre koji mesec, čini mi se. Običan crtać, ništa posebno, ali moram da kažem da je bez duše, kao i većina crtanih filmova danas. Quote
Dead Man Walking Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Samo old skul a ne ova nova sranja... Quote
kiki Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Zbog čega je budalaština? Da li si odgledao crtani? sva sreca pa nisam odlgedao ceo, bio sam primoran da pogledam samo nekih 30 minuta crtanog. crtani je odlican za decu.. ne vidim sta tu moze biti zanimljivo nekom malo starijem... na pocetku znash otprilike sta ce se desiti i sve vidjeno vec gomilu puta... totalno neiteresantno i krajnje detinjasto.. 1 Quote
Dead Man Walking Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Brate otišao si da gledaš crtani film, šta si očekivao. Navedi Dreamworksov, Diznijev ili Piksarov crtani gde nisi znao šta će se desiti? I treba da bude detinjasto i za decu sa očekivanim hepi endom, u tom smislu crtani je odličan. Dodaj tu još odličnu 3D animaciju sa dobrim likovima i pogođenim smislom za humor i crtani teško da može biti bolji. I manite me gluposti tipa: "u moje vreme su bili dobri crtaći, a ne ova nova sranja". Bio si klinac za ime Boga, da si ovo gledao kao mali kontam da bi se upiškio u gaće od sreće. Govorim uopšteno. 4 2 Quote
Kokopelli Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) Nisu loši, za razbibrigu: (ne samo zbog toga što je snimano u Crnoj Gori ) Prvo sam mislila da je sranje od filma (zbog sporednih glumaca), u stvari nije loš (glavna glumica Parker Posey izvlači dojajno stvar) I The Fountain koji konačno odgledah do kraja. On je već sjajan: Edited October 1, 2010 by Kokopelli Quote
kiki Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Brate otišao si da gledaš crtani film, šta si očekivao. Navedi Dreamworksov, Diznijev ili Piksarov crtani gde nisi znao šta će se desiti? I treba da bude detinjasto i za decu sa očekivanim hepi endom, u tom smislu crtani je odličan. Dodaj tu još odličnu 3D animaciju sa dobrim likovima i pogođenim smislom za humor i crtani teško da može biti bolji. I manite me gluposti tipa: "u moje vreme su bili dobri crtaći, a ne ova nova sranja". Bio si klinac za ime Boga, da si ovo gledao kao mali kontam da bi se upiškio u gaće od sreće. Govorim uopšteno. nisam isao da gledam taj crtac, nego eto, morao sam pogledati malo... da sad ne objasnjavam. ne gledam crtace ovog tipa. kao sto rekoh, za decu su odlicni i kao mali sam i ja voleo ovakve stvari naravno... ali sad bih radije izabrao da buljim u plafon sat i po nego da gledam tako nesto...a i taj tip humora koji je upotrebljen u filmu mi je uzasno jadan...humor namenjen deci. nije mi jasno kako starija populacija moze da uziva u takvim filmovima.. ali eto, neki uzivaju.. i to ne mali broj... sva sreca pa nismo svi isti... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Jes' da je vec pominjan,al sad je ovo naredjenje,rek'o Deni Treho. Machete E ovo se zove brutalnost ali sa stilom,klasican rodridezovsko-tarantinovski film,konacno da i Deni Treho posle 95 godina dobije glavnu ulogu. Machete will return in Machete kills and Machete kills again Quote
LoveHateLove Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Gledao ga bas juce, kome se svidja ovaj Staloneov zadnji film i ovaj ce da mu se svidja, jurnjava, krv...dobri su mi ovi filmovi kad imam sat i po' na raspolaganju i ne znam sta da radim sa sobom, kao toalet papir, obrises dupe i teraj dalje. 2 3 Quote
Recommended Posts