Doug Bradley Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Da, i Patrik Svejzijem Aaaaa kakav je to kult od filma... Quote
Some_girl Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Gledao Transporter 2. Sranje. Uzaaaaaas... ko me tero da ga gledam kad i onako nisam bila ni malo odushevljena prvim delom, tj. smorena... Quote
shock! Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) BLOW! Blow mi je jedan od najacih filmova ikad .... Aaaaa kakav je to kult od filma... juce odgledah neki novi film sa Wesley Snipesom - 7 Seconds.....definitivno najgori njegov film - sranje Edited November 16, 2005 by shock! Quote
Mjaua Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Jel' to onaj sa Kianu Rivsom i onim surferima? ljupki ljupki filmitj divni ! volem ga mnogooo ! Kao sto mi je rekao ortak, tu se pojavljuje i Antony iz grupe RHCP, ja ne bih ni provalila...dobra fora skroz ! Patrik je divaaaaaan...divaaan. Quote
Goxy Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Novi film Dzudi Foster"Plan Leta" je odlican triler.Get it! Quote
gruban Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 ovo je suvisno napisati ali "SEDAM SAMURAJA" Kurosawa na vrhuncu....meni jedan od 5 najboljih filmova ikad snimljenih! Quote
michelle Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 DEAD AND BREAKFAST, ODMAH SADA ODMAH Quote
Anоnymous Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 ovo je suvisno napisati ali "SEDAM SAMURAJA" Kurosawa na vrhuncu....meni jedan od 5 najboljih filmova ikad snimljenih! To meni nije ni medju prvih pet Kurosawa-inih filmova. Inace njegov najbolji je ubedljivo Yojimbo. Quote
shock! Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 tu se pojavljuje i Antony iz grupe RHCP, ja ne bih ni provalila e to sam tek kasnije cuo a dok sam gledao film pomislih u jebote sto ovaj lici na onog iz peppersa Quote
gruban Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 To meni nije ni medju prvih pet Kurosawa-inih filmova. Inace njegov najbolji je ubedljivo Yojimbo. necemo preterivati, koja su to onda tebi jos TOP 4 Kurosawina filma?!? da se vratim na temu... "DUCK SOAP" od brace Marx!!! Quote
Anоnymous Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 necemo preterivati, koja su to onda tebi jos TOP 4 Kurosawina filma?!? Pa Yojimbo sam vec rekao, zatim slede: Throne Of Blood, Hidden Fortress, Rashomon, Tora No O Wo Fumu Otokotachi, Ikiru, Kagemusha, Sugata Sanshiro, pa tek onda Shichinin No Samurai. Eh gledao sam danas onaj film Four Brothers. Nije los. Quote
Doug Bradley Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 O Brother Where Are Thou? Shto kazhe michelle : ODMAH SADA ODMAH Fenomenalan film Quote
gruban Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 nemoguce da ti je RASHOMON bolji od SHICHININ NO SAMURAI! nemoj me pogresno shvatiti, RASHOMON je odlican film (jos kad skontas da je snimljen 1950) ali.... Quote
Anоnymous Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 nemoguce da ti je RASHOMON bolji od SHICHININ NO SAMURAI! Moguce. Quote
gruban Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 "The Fearless Vampire Killers" od Polanskog! Quote
Mjaua Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 e to sam tek kasnije cuo a dok sam gledao film pomislih u jebote sto ovaj lici na onog iz peppersa E, da, mada sam ja jos gora, ja ga nisam ni provalila...moram da provalim u kojoj se to sceni pojavljuje, da ne znas ti mozda? Quote
shock! Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 ma on ti je onaj lik iz surferske bande...pojavljuje se par puta Quote
Doug Bradley Posted December 11, 2005 Report Posted December 11, 2005 Ko prati amrichki fudbal obavezno shtivo je Friday Night Lights...film je toliko surov i strashno koliko te izbedachi Quote
:Dea Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Ako neko nije gledao Pricaj sa njom (Hable con ella) OBAVEZNO da pogleda! Sto vise filmova gledam sve se vise ubedjujem da mi je Almodovar omiljeni reziser! Quote
goThic Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Ako izuzmemo cinjenicu da su R-Point pravili gooksi, film je odlican horror! Quote
goThic Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Ako neko nije gledao Pricaj sa njom (Hable con ella) OBAVEZNO da pogleda! Sto vise filmova gledam sve se vise ubedjujem da mi je Almodovar omiljeni reziser! nisam bas siguran, al zar to nije ono kad neki lik napravi trudnom (izjebe) neku zenu u komi? Quote
gruban Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Ako izuzmemo cinjenicu da su R-Point pravili gooksi, film je odlican horror! oni jedino danas i prave kvalitetne filmove! Quote
goThic Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 oni jedino danas i prave kvalitetne filmove! ono, jeste istina... pre toga sam odgledao njhov The Eye... Takodje dobar film! Quote
gruban Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 THE FLAG je isto odlican od novijih Quote
Recommended Posts