Jump to content

Recommended Posts

Guest Administrator
Posted

I mene Bjork jako iritira. Kada bih davao klasican profil mentalnog pacijenta odmah bih se setio nje

• Downvote 3
Guest Administrator
Posted

Šta vi imate protiv mentalnih pacijenata?

pa nista , vidis da smo tebe dobro prihvatili ;)

Posted (edited)

Ja sam danas odgledao 2012 i skroz se odusevio. Ne pamtim kad sam tolko uzivao u nekom filmu. Al je to najverovatnije 90% zbog dobrog ozvucenja :rockdevil:

Edited by vegeta
  • Downvote 5
Guest Administrator
Posted

Ja sam danas odgledao 2012 i skroz se odusevio. Ne pamtim kad sam tolko uzivao u nekom filmu. Al je to najverovatnije 90% zbog dobrog ozvucenja :rockdevil:

Monkey%20LOL.jpeg

• Upvote 3
  • Downvote 3
Guest Administrator
Posted

smesan si

Ajd mi sad stvarno reci zasto je film dobar ?

Dzon Kjuzak koji iritinatno vristi i koji 3 puta izbegava smrt za dlaku i to na slican nacin.

1. put kada su se vozali limuzinom : sve se rusi iza njih , ljudi padaju u beskonacni ambis , zdrade padaju na njih i oni prolaze kroz zgradu , ispod , iznad.

2. put kada su bili na aeorodromu i kada je avion opet bio iza nemilosrdne sile koja je unistavala sve pred sobom ali oni su opet uspeli da pobegnu tacno u delicu sekunde.

3. put kada su isli do "nojeve barke " tad je opet sve pocelo da propada iza njih ali oni su se opet nekim cudom izvukli.

Americki predsednik , koji je sad crnac , naravno , to je sad u modi , je prikazan kao pravi americki heroj i patriota tako sto je ostao u beloj kuci da ga proguta zemljino jezgro. Slava mu.

I'm kinda tired of those movies.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sto se tice filma Black Death i mog komentara za pagane, samo sam hteo da kazem kako je klise prikazivati vestice da budu tako zle i pakosne, nije to bas tako bilo. :haha: Jos samo da su joj dali metlu i grbav nos. :haha:

prica je ispricana iz ugla hriscanina. normalno je da autenticnost ustupi mesto preterivanju.

film ima interesantnih delova, ali mi je kao celina bolji utisak ostavilo Smith-ovo prethodno delo, Triangle.

• Upvote 1
Posted

i nije tako losh Predators... lepo prati prethodne delove, mada nije tako dobar kao prva dva...

..sve je cool, samo je nekako radnja "s' brda - s'dola"... nema jasnog uvoda, razrade i zakljuchka...

• Downvote 1
Posted (edited)

Ajd mi sad stvarno reci zasto je film dobar ?

Dzon Kjuzak koji iritinatno vristi i koji 3 puta izbegava smrt za dlaku i to na slican nacin.

1. put kada su se vozali limuzinom : sve se rusi iza njih , ljudi padaju u beskonacni ambis , zdrade padaju na njih i oni prolaze kroz zgradu , ispod , iznad.

2. put kada su bili na aeorodromu i kada je avion opet bio iza nemilosrdne sile koja je unistavala sve pred sobom ali oni su opet uspeli da pobegnu tacno u delicu sekunde.

3. put kada su isli do "nojeve barke " tad je opet sve pocelo da propada iza njih ali oni su se opet nekim cudom izvukli.

Americki predsednik , koji je sad crnac , naravno , to je sad u modi , je prikazan kao pravi americki heroj i patriota tako sto je ostao u beloj kuci da ga proguta zemljino jezgro. Slava mu.

I'm kinda tired of those movies.

Kad ga budes odgledao onako kako treba, sa pravim ozvucenjem i slikom, mozda ces i sam zakljuciti dal je bilo vredno ili ne. A posto najverovatnije nikad neces imati takvu priliku, onda nista :) Evo kvotovacu mog drugara

"Za svaki film znamo da je pravljen da bi ljudi zaradili i 99,9 % filmova je dosta nerealno. Zato, ako imas prilike u bilo cemu da uzivas tipa zvuk, slika, efekti naravno ako su dovoljno dobro uradjeni kao u doticnom filmu onda samo napred jer je sve ostalo prilikom komentarisanja dosta smesno u poredjenju sa realom..."

Edited by vegeta
Guest Administrator
Posted (edited)

Kad ga budes odgledao onako kako treba, sa pravim ozvucenjem i slikom, mozda ces i sam zakljuciti dal je bilo vredno ili ne. A posto najverovatnije nikad neces imati takvu priliku, onda nista :) Evo kvotovacu mog drugara

"Za svaki film znamo da je pravljen da bi ljudi zaradili i 99,9 % filmova je dosta nerealno. Zato, ako imas prilike u bilo cemu da uzivas tipa zvuk, slika, efekti naravno ako su dovoljno dobro uradjeni kao u doticnom filmu onda samo napred jer je sve ostalo prilikom komentarisanja dosta smesno u poredjenju sa realom..."

Ok onda ce ovaj film dobiti oskara za dobar zvuk. Imam BR , imam 22 inchi monitor i imam 2.1 ozvucenje. To je sasvim dovoljno da kazem da pored "zvuka i slike" koji su tebi tako awesome , da je film sranje.

I ti mi nisi rekao zasto je film dobar ,nego si citirao tvog drugara :)

Edited by Administrator
Posted

9 rota aka. 9th Company (2005)

http://www.imdb.com/title/tt0417397/

MV5BMTI3NjczMjA3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTQ1MzgyMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

Rusko-finsko-ukrajnski film o ratu u Afganistanu (SSSR vs. afgani). Baziran na nekim istinitim dogadjajima, ovaj film se bavi tematikom o kojoj nismo imali prilike mnogo da vidimo i cujemo.

Moja preporuka za sve one koji vole ratne filmove, jer je bas dobro odradjen.

gledah.dooobar

takodje i vojna moze proci od slicnih ruskih