Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbg posto me mrzi da pisem sad za svaki film stavicu samo ocene onih sto sam gledao u poslednjih meces-dva

No Country for Old Men 10/10

Inception 9/10

Election 9/10

The Mist 9/10

Let the Right one in 8/10

Crash (2004) 8/10

The Pledge 8/10

Machete 8/10

A Simple Plan 8/10

The Girl Next Door (2004) 8/10

Timecrimes 8/10

Frozen 7.5/10

Splice 6/10

Red 6/10

Piranha 3D 6/10

Predators 5/10

The Book of Eli 4/10

Salt 3/10

Prince of Persia 2/10

The A Team 2/10

Green Zone 2/10

The Expandables 2/10

Posted

Pogledao film Agora (2009)

Nije baš najsrećniji prikaz antičke Aleksandrije, ali čak i takav je bolji od nikakvog. Podstiče čoveka da misli, i to je dovoljno.

http://camerapolitica.blogspot.com/2010/10/agora-2009.html

Moram da priznam da nisam uspeo da odgledam ceo film, mozda pola, tamo pred spaljivanje aleksandrisjke biblioteke.. dobar je to film u sustini, samo mi je suvise mucno da gledam sve ono sto se desavalo tada.

Posted

Odgledah INCEPTION - dobar film, zanimljive ideje, odlicni efekti, akcija.. al nekako sam ocekivao da svijet snova bude malo haoticniji (jos kad se umjesa podsvjest). Nesto poput The Cell sa Henifer Lopez i Vinsentom D'Onorfiom :haha: Tip je rodjen za ludake - http://www.imdb.com/media/rm2213119744/nm0000352 (mali povratak u proslost, Full Metal Jacket - preporuka).

Sve u svemu, INCEPTION je ok al nije ispunio sva moja ocekivanja. Mogao bih sad da serem i nadjem neke mane koji mi bodu oci, al ne obracate paznju na to dok ide film.

I da, Leonardo opet u sl. ulozi kao u Shutter island-u. Preminula supruga, tripovi, podsvjest.. moze.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Administrator
Posted

Odgledah INCEPTION - dobar film, zanimljive ideje, odlicni efekti, akcija.. al nekako sam ocekivao da svijet snova bude malo haoticniji (jos kad se umjesa podsvjest). Nesto poput The Cell sa Henifer Lopez i Vinsentom D'Onorfiom :haha: Tip je rodjen za ludake - http://www.imdb.com/media/rm2213119744/nm0000352 (mali povratak u proslost, Full Metal Jacket - preporuka).

Sve u svemu, INCEPTION je ok al nije ispunio sva moja ocekivanja. Mogao bih sad da serem i nadjem neke mane koji mi bodu oci, al ne obracate paznju na to dok ide film.

I da, Leonardo opet u sl. ulozi kao u Shutter island-u. Preminula supruga, tripovi, podsvjest.. moze.

Jel si cuo za Spoilers ? Mozda neko josh nije gledao film.

Posted

Odgledah Inception i nisam preterano oduševljen.

The Good: Zamisao, efekti, Levitt.

The Bad: Celokupna priča, zaplet, kraj i sve ostalo između.

Valja odgledati, ali mislim da ne zaslužuje više od osmice. Ja mu dadoh sedam.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted (edited)

6.5 sa tendencijom pada. Prvi komentar o ovom filmu s kojim se slažem. Samo što si bio preterano darežljiv. :mhihi:

edit: ovo je bio baš brz minus. :haha:

Edited by B@K@
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Administrator
Posted

Niste gledali u bioskopu , drugaciji je osecaj. Film je sjajan.

Posted

6.5 sa tendencijom pada. Prvi komentar o ovom filmu s kojim se slažem. Samo što si bio preterano darežljiv. :mhihi:

Istina, jesam. Otprilike je takva i moja ocena, ali 'ajde - dadoh mu sedam. Svi ga toliko hvale, može biti da sam ja lud. :)

• Downvote 1
Guest Administrator
Posted

Istina, jesam. Otprilike je takva i moja ocena, ali 'ajde - dadoh mu sedam. Svi ga toliko hvale, može biti da sam ja lud. :)

Ti znas razliku izmedju 6.5 i 7 ? :udri:

• Downvote 4
Guest Administrator
Posted

B@K@ : 6.5 sa tendencijom pada

Denny : Otprilike je takva i moja ocena, ali 'ajde - dadoh mu sedam

Administrator : Ti znas razliku izmedju 6.5 i 7 ?

Denny : Izvini?

Fail

• Downvote 5