Guest милка зоофилка Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 road је катастрофа жива, moon ми се не скида... а можда га и скинем ако нађем за сходно. Quote
SweetNurse Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 u proteklih nedelju dana gledao sam tri holivudska filma i bioskopu: Moon (2009) Road (2009) Stone (2010) ..i sva tri su toliko losa i smorna da ih nikom ne bi preporucio da pogleda. Stone toliko los?Nisam ga jos ogledala,al' sam ocekivala da ce film biti odlican...pf,sranje simpatican film skroz http://www.imdb.com/title/tt0384680/ Quote
Night's Blood Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 ^ Mene je taj film opako smorio. Quote
Guest Administrator Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Juce sam gledao The Kids Are all Right. Dobro osmisljena prica kao neka drama / komedija ali je kraj filma po meni bezvezan. Quote
Guest Administrator Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Dobra ideja i zamisao ali zanimljivo za gledati samo prvih pola sata. Kasnije su udavili Quote
Guest Administrator Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Jbg , volim da gledam filmove. 1 Quote
Lou Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Dobra ideja i zamisao ali zanimljivo za gledati samo prvih pola sata. Kasnije su udavili Sličan je utisak kod mene. Zanimljivo je kada se uvedu sve fore i zajebancije, uplivi efekata iz igara i tako to, ali kada se to sve vidi u prvoj polovini filma, nekako film ne drži toliko pažnju. Nekako sam očekivao da se ubaci još koja fora do završetka filma i pitao sam se šta će to biti. Na kraju, dobar deo zanimljivosti filma čine upravo akcione scene i dojajni efekti, a ne priča. Quote
Мајор Гашпар Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Јел гледао неко ово? http://www.imdb.com/title/tt1422020/ Quote
Night Prowler Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Odgledah Inception, odlican je Jedino me zanima, da li je ova slika montirana iz filma? Video sam je 100 puta pre filma ali je nisam primetio i u samom filmu... Quote
Lou Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Meni izgleda kao slika sa snimanja, između scena. Quote
Berliner Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Meni je Moon predobar film, bio mi je najbolji film iz prošle godine. gluma je odlicna, priznajem. sa druge strane, premisa je slaba (klonovi, usadjivanje pamcenja... yawn; trecerazredni sf; ako ces vec imati sf premisu onda se potrudi da lici na nesto). simbolika je vrlo providna (kao solaris za decu i tinejdzere) i razvoj postaje previse predvidiv posle prve trecine i u sustini nista se do kraja ne desava sto bi ostavilo neki jaci utisak na gledaoca. ja sam bio zaspao malo cak u toku projekcije sa vizuelne strane, film mi je veoma slab, scenografija, lokacije itd su mi na nivou neke bledunjave tv serije. Quote
Guest Administrator Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 (edited) Odgledao sam "Chloe". Liam Neeson mi postaje omiljeni glumac , fantasticno glumi i ima unikatan glas ( pozajmljivao je glas za Fallout 3 ) Film je dobar , svakako cu ga zadrzati u kolekciji i pogledati sto vise njegovih filmova. Edited November 7, 2010 by Administrator Quote
Night's Blood Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 ^ Meni je vise legla evropska verzija. http://www.imdb.com/title/tt0348853/ Quote
Novaliis Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Preporucujem film Holy Water, kul je totalno..mozda je neko vec spomenuo ili sam ja vec preporucio, ne secam se. http://www.imdb.com/title/tt1292652/ Quote
Chicken Little 420 Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 dobar inception, ideja vrh! Quote
-Mare Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 (edited) Inception gledam tek kad izadje 1080p verzija kad ga vec nisam gledao u bioskopu. Skida se Chloe, skroz sam zaboravio na taj film. Edited November 7, 2010 by -Mare Quote
Генеральный Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Preporucujem film Holy Water, kul je totalno..mozda je neko vec spomenuo ili sam ja vec preporucio, ne secam se. подмукли прдеж у ГСПу је пре у стању да ми измами осмех него ово. 1 Quote
Baal Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 @admin i ujka lu Pa to je po stripu rađeno, zato i jeste takav film. Odgledah Inception, odlican je Jedino me zanima, da li je ova slika montirana iz filma? Video sam je 100 puta pre filma ali je nisam primetio i u samom filmu... Ja mislim da to nije iz Inceptiona, već iz Shutter Islanda, možda grešim. Quote
Lou Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 (edited) Mislim da je svima očigledno da je film rađen po stripu, nije neka mudrolija shvatiti odakle sve te akcione zezancije i potezi. Film jednostavno do kraja nije toliko zanimljiv, jer se dobre fore ispucaju negde do polovine filma, a posle toga se samo ponavljaju. Edited November 8, 2010 by Uncle Lu Quote
Novaliis Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 подмукли прдеж у ГСПу је пре у стању да ми измами осмех него ово. Sta znam, meni je par puta izmamio osmeh, ali opet, meni ovo nije jedna od onih komedija gde se smejem kao lud, svidja mi pre svega atmosfera u filmu. Opusten je za gledanje, mada sam primetio da ga ljudi ili vole ili bas mrze. Quote
In The Flesh Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0480025/ Ima mana film,ali sasvim solidno ostvarenje Quote
Ranis Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 nja... pokushavao sam dva puta da ga gledam, zbog preporuka koje su ovde izashle... i nisam uspeo... prenaporan je film Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 9, 2010 Report Posted November 9, 2010 Meni je film bas super legao. Quote
Recommended Posts