:Dea Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 Identicno kao Vanilla Sky samo nema Tom Kruza,ali film je u obe varijante odlican. Nisam znala nisam gledala Vanilla Sky... odlican film. inace, isti reziser je radio i "The Others". naravno, prljavi americki prsti su dotakli i "Abre los ojos", sve u cilju stvaranja jos jednog, sazaljenja vrednog, remake-a. A, posle ovog nemam ni zelju da odgledam taj Vanilla Sky... Quote
Holy Diver Posted December 16, 2005 Report Posted December 16, 2005 daaaaaaaaaa Abre los ojos je jedan od najboljih filmova koje sam gledao, na artu ga stalno pushtaju... I am Sam, film sa Shon Penom, pogledajte... Quote
Anоnymous Posted December 16, 2005 Report Posted December 16, 2005 Heh gledao sam ga odavno, ali ipak: The Day The Earth Stood Still iz '51. Random quote: "Gort! Klaatu Barada Nikto!" Quote
metalia Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Pogledajte rekvijum za snove. Kadrovi su fenomenalni, a i muzka (nije metal)! Quote
Nightwing Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 mislim da su rekvijem svi prostudirali jos pre par godina... kao i muziku... Quote
fiction Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 E, je l neko gledao Ken Park ? Naravno...Crap neck rula...Ona raskalashna gospodja je so hot...Dobar film! Quote
Mjaua Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Naravno...Crap neck rula...Ona raskalashna gospodja je so hot...Dobar film! E. tu si? nisam znala, mislila sam da kad je umro sajt da si zbrisao, sledi pp E, gledao si? do jaja. Mojoj sestri se film zgadio skroz, mucan joj je bio ali u sustini film je toliko realan, ono, govori samo o stvarima koje se rade iza zatvorenih vrata gospodja? aaaa, nije losa - bolja je od tjere, svakako Nemam pojma, meni je Tate (Tejt) najgotivniji, kao i sam Nek Krap , posebno na kraju ono vezano za to da li bi voleo da ga je keva abortirala, odlicno nemam pojma, film je toliko popljuvan ali meni je skroz ok kazu da je kopila filma Salo, jesi li ga gledao? volela bih da ga gledam a mozda i nabavim nekako... hmmm Quote
fiction Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Salo.Nikad chuo...Upravo surova realnost, nije da sam se prepoznao u scenama... Quote
Mjaua Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Salo.Nikad chuo...Upravo surova realnost, nije da sam se prepoznao u scenama... hahha, jok i nisi, nemoj mi se sad foliras tu nesto Quote
Anоnymous Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Pink Flamingos. Ko ovo ne shvata kao komediju, nema sta da trazi u svetu filma. Quote
Doug Bradley Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Pink Flamingos. Ko ovo ne shvata kao komediju, nema sta da trazi u svetu filma. Uuu kakva boleshina od filma ali je mnogo extra Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 vanila skaj me je posteno izbacio iz koloseka neverovatno je delovao na mene plus me je asocirao na nesto na shta ne bi trebalo svakako dobar film chim je uspeo toliko duboko emotivno da deluje.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Pogledajte rekvijum za snove. Kadrovi su fenomenalni, a i muzka (nije metal)! dobro uklopljena u film al' nista posebno jebo te metal.... Quote
negative creep Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 U sredu uvece ima na BK Lepa sela lepo gore... Quote
Mjaua Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 U sredu uvece ima na BK Lepa sela lepo gore... hehehe, ja sam to kupila cim je izaslo na dvdu na trafici...medju prvima je izasao. Carski Sto me podseti, davao se juce na tvu Mrtav ladan DO JAJA Quote
Tomislav Sawyer Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 vanila skaj me je posteno izbacio iz koloseka neverovatno je delovao na mene plus me je asocirao na nesto na shta ne bi trebalo svakako dobar film chim je uspeo toliko duboko emotivno da deluje.... isto covece. Da li sam ga pogledao u pravi momenat ili sta, ali me je razvalio. Iskreno, zaista ne razumem pljuvanje po tom filmu...meni je u svim aspektima cak i jaci od Abre los Ojos. Mislim, jasno je da je film idealan za opljuvati buduci da je i remake i hollywood i tom cruise...ali ako sve to sklonis na stranu i gledas bez predrasuda, ostane ti jebeno dobar i potpuno zaokruzen film. Quote
:Dea Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 isto covece. Da li sam ga pogledao u pravi momenat ili sta, ali me je razvalio. Iskreno, zaista ne razumem pljuvanje po tom filmu...meni je u svim aspektima cak i jaci od Abre los Ojos. Mislim, jasno je da je film idealan za opljuvati buduci da je i remake i hollywood i tom cruise...ali ako sve to sklonis na stranu i gledas bez predrasuda, ostane ti jebeno dobar i potpuno zaokruzen film. Moracu onda da odgledam i vanila sky, ali sa kim god sam pricala svi su mi rekli da je abre los ojos bolji. Tom Kruz mi i nije neki glumac, pa nesto sumnjam u to kako je odigrao... Necu nista vise da pisem dok ne pogledam i vanila sky... Quote
Milance Dzanki Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Ja prezirem Ken Park...a sinoc sam gledao neki dobar film sa Vinonom Rajder na RTS-u Quote
Mjaua Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Ja prezirem Ken Park...a sinoc sam gledao neki dobar film sa Vinonom Rajder na RTS-u Hm, pa dobro, meni je Ken Park do jaja iako je jako naporan i mucan. Mislim da je odlicno uradjen... Quote
Livia Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 isto covece. Da li sam ga pogledao u pravi momenat ili sta, ali me je razvalio. Iskreno, zaista ne razumem pljuvanje po tom filmu...meni je u svim aspektima cak i jaci od Abre los Ojos. Mislim, jasno je da je film idealan za opljuvati buduci da je i remake i hollywood i tom cruise...ali ako sve to sklonis na stranu i gledas bez predrasuda, ostane ti jebeno dobar i potpuno zaokruzen film. Meni je isto bio fenomenalan,cak i posle ko zna kog gledanja.Sto se Tom Kruza tice mislim da je on ipak pobio te predrasude o svom talentu u vise filmova,a i u ovom,ipak je on mnogo vise nego samo jos jedan holivudski frajer. Quote
gruban Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 nabavio sam danas "kolekciju" Fellini-a! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 nabavio sam danas "kolekciju" Fellini-a! ocuuuuuuuuu!!!! kol'ko treba ? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 hm.ja sam gledala vanilla sky,a nisam abre los ojos. vanilla0 mi je odlichan i krajnje tripozan ,a odgledacu i drugou verziju ,obazvezno. anyway. poslednje sam gledala sinocj- "Neprilagodjenu" po drugi put Quote
gruban Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 e' date='20. 12. 2005, 22:48'] ocuuuuuuuuu!!!! kol'ko treba ? hehehe...ja sam u Banja Luci, pa.... covjek je nedostizan!!! Quote
Recommended Posts