Night's Blood Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Mene nervira 50cent, je l' se puno pojavljuje u filmu? Zbog njega nisam skinula film. Quote
KinSlayer Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Ma, nema ga puno uopste... Nebitan lik u filmu. Quote
Talvi Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Nrp0WVNdk74 Za fanove "Martyrs" pre svega (liči nekako - francuski film, dve cure, još neke stvarčice u radnji...) ali, što se mene lično tiče, 15000 puta bolje urađeno. Sjajan film. Plus Muse na soundtrack-u. Edited December 25, 2010 by Talvi Quote
Grob Bez Dna Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 cekaj, radnje izmedju njih dve? (: Quote
Bitlđus Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Svaka cast, imam sva tri dela - The 7th Voyage of Sinbad, The Golden Voyage of Sinbad i Sinbad and the Eye of the Tiger. Sve posle toga ne racunam. Cuo sam da snimaju Sinbad: The Fifth Voyage za sledecu godinu, ali koliko sam uspeo da vidim, film ce biti propast. Da naravno, i druga dva Sinbad filma iz trilogije su stvarno carska ali "Golden voyage" je ipak malo iznad ostalih. Između ostalog i zbog Džon Filip Loa u glavnoj ulozi. A što se tiče tih novih verzija, ne obraćam ja pažnju na to niti me zanima jer znam da ovi novi filmovi nikad neće uspeti da uhvate tu magičnu atmosferu kojom zrače svi stari fantasy filmovi. Plus, svo to budženje i iživljavanje sa CGI efektima (čitaj: novi Clash of the titans) me žešće smara. Upravo videh trejler za novog Sinbada. Hahaha... grozno. Elem: Jedan od najboljih epskih avanturističkih fantasy filmova sa elementima mitologije i čudesnog. Dakle, ispecite jedno kilo kokica, pogasite svetla, lepo se ušuškajte i avantura može da počne. Quote
Talvi Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 cekaj, radnje izmedju njih dve? (: Pogledaj i videćeš, nije da na neki način nema i toga. Quote
BlowCape Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Meni je sredina filma bila malo dosadna, kraj je odličan. slazem se .... ima naivnih fora u filmu... al sve u svemu... odlican je... preznojih se zajedno sa ryan-om par puta.... za preporuku u svakom slucaju! Quote
KinSlayer Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Preporucujem takodje. Dobar je film, mozda malo otegnut, ali to je zbog atmosfere. Odlican kraj. Quote
Denny Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Polupreporuka i preporuka. Koliko znam, pretposlednje delo Denisa Hopera. Nije loš, ali može biti i mnogo bolji. I apsolutna preporuka. Turtles are awesome! Quote
Мајор Гашпар Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0455407/ Ваљда није било... Просек...за разбибригу. Quote
Kokopelli Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 (edited) Imao je Aronofsky i bolje filmove. Cjelokupna priča je dobro odrađena, sa par teže vidljivih omaški. Muzika sjajna, naravno Clint Mansell: "The soundtrack, composed by Clint Mansell is a variation on Tchaikovsky's "Swan Lake" ballet, but played backwards and in a distorted manner." Vrijedi pogledati. Ima par odličnih tripova Edited December 26, 2010 by Kokopelli Quote
-Mare Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Polupreporuka i preporuka. Malo me je animacija razocarala ali ako kazes da je dobar pogledace se. Na ono sa kornjacicama sam skroz zaboravio. Quote
Narsil Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Изненадио ме је нови Потер. Нисам очекивао да ће урадити ок филм, после (по мом мишљењу) катастрофалног шестог дела. Нормално, скратили су довољно детаља у односу на књигу, али је сасвим добар филм. 2 Quote
heavyervin Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Verujem da je bilo al: Sometimes They Come Back 1991 - kao horror vise da se tripujes, ttako ja svatam i naravno :Back to the Future l,ll,lll taj ko me poznaje razumece sto bas ovo. Naj ikad filmovi!!! Quote
Denny Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Malo me je animacija razocarala ali ako kazes da je dobar pogledace se. Na ono sa kornjacicama sam skroz zaboravio. Da, da, to stoji. Animacija je loša i howling deo malo iritira. No, videćeš. Quote
Dead Man Walking Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Konačno Za one koji ne znaju, Novi Sad nije imao normalan bioskop... Inače gledao sam Buried sinoć i nije mi bio nešto... Navikao sam Rajana Rejnoldsa da gledam u komedijama pa mi nije baš preneo atmosferu... Mada gledao sam neki šugav snimak sa lošim zvukom a i inače je većinu filma mrak. Je l' gledao neko ovo? Gleda mi se nešto slično u duhu blagdana a ovaj nisam gledao... Quote
Denny Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Gledao pre sto godina. Šta ja znam, nije loš. Odgledaj. Quote
Narsil Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x_lMihSKkgA Сјајан. Quote
Baal Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Sigurno bio, šta ima veze: Bio, bio, pogodi ko ga preporučio? Odličan je. Quote
morbid god Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Koji je zanr ovaj Black swan? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 neki pederbal sa baletankama i ribama na koje se svi loze a ne znas zasto. 1 6 Quote
Denny Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Koji je zanr ovaj Black swan? Drama. Quote
Recommended Posts