Guest Bata Životinja Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Brate sta je cudno u tome sto mi se svidjaju razliciti tipovi filmova,mislim koji kurac?Imam favorite naravno ali se ne ustrucavam da pogledam nesto zbog glupih predrasuda...jebote. Mark Valberg ima tri bradavice! ne znam ja o kakvim ti predrasudama zboriš, Christiane F. je klasa za skor svaki Valbergov film, hajde samo da izostavim Lovely bones pošto ga nisam gledao a poštujem Pitera Džeksona kao reditelja. Moja poenta je da su filmovi dobri ako je reditelj dobar, šta glumci znaju o kvalitetu filma? Prati reditelje i njihove radove! Kod reditelja teško možeš promašiti, čak i TOm Kruz kad glumi kod dobrog reditelja taj film ispadne dobar Quote
Guest Administrator Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Jedini reditelj kojeg ja pratim je Neil Marshall Descent , Descent 2 , Centurion , 3 sjajna filma. Doomsday necu ni da pominjem jer je rip off svega i svageca. Dog Soldiers nisam josh gledao a imam ga. Valja li ? Quote
Novaliis Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 (edited) Meni je Dog Soldiers dobar film, na raznim listama je uvek medju najbolje rangiranim filmovima o vukodlacima. Vredi pogledati. Edit: ali ja sam fan vukodlaka, tako da ne mora da znaci da ce svakom biti dobar. Edited January 3, 2011 by Novaliis Quote
Guest Administrator Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Ja sam davno cuo od drugara da je Dog Soldiers dobar josh kad je izasao , samo mi je trebao feedback od josh jedne osobe. Hvala Quote
Guest Bata Životinja Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Christiane F. je emo film. in your dreams! pazi da bi neki emo radio ono što je ta riba radila, nema muda bre... To je kao kad bi se tvoj crni labud kurvao i drogirao, al' onda ne bi bio emo I ovom ko je rekao da je Centurion odličan film trodnevni ban! Quote
Dead Man Walking Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Find Me Guilty Fin filmić. Istina, malo mi je naivan čak iako je po istinitoj priči. Odlična uloga Vin Diesel-a, iznenadićete se. Fali mu dosta da bi bio "crime" čak iako se cela radnja dešava u sudnici ali zato je dobar kao "comedy" i "drama". Quote
Guest Bata Životinja Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 stvarno, taj film je lud, nije sad neka komedija od koje se valjate po podu, ali je veoma inteligentan i zanimljiv film Quote
morbid god Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 in your dreams! pazi da bi neki emo radio ono što je ta riba radila, nema muda bre... To je kao kad bi se tvoj crni labud kurvao i drogirao, al' onda ne bi bio emo Cek, prvo sam ja bio emo. Sad je moj crni labud emo Ocigledno je da ti nemas pojma o tome za sto trebaju muda. Kurvi i narkomanki, da se drogira i kurva. Hahahahaha. Uh, krenuo sam da napisem nesto, al kao sto neko mudar rece - don kihotovski je objasnjavati debilu da je debil. Tuzni mali covjece, molim te skini mi se sa crnog labuda. Uzivaj u nekim ostvarenjima daleko od emo land-a. Kad smo vec kod Aronovskog, evo njegovo prvijenca >> Preporuka ko nije gledao. Odlican film. 3 Quote
obsessed by cruelty Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Klasik: http://www.imdb.com/title/tt0106489/ Nemam pojma koji ga kurac kacim, ionako su verovatno svi gledali. Quote
Guest Bata Životinja Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 aman đetiću, nisam ni počeo da ti se penjem a ti već kukaš. Ako ti je labud crn, idi kod doktora naravno da emo nikako ne može biti kurva i narkomanka, takav vid samodestrukcije nije emo. Ako treba šire da ti se objašnjava da bi shvatio, samo javi. inače, donkihotovski se piše zajedno, osim ako nije drugačije na crnogorskom jeziku Pi je naravno odličan film, šteta što je Aronofsky toliko propao. Quote
Kokopelli Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Pi je naravno odličan film, šteta što je Aronofsky toliko propao. A da nije propao, to što je uradio komercijalniji film, ne znači da je propao, samo se preorijentisao. I dalje smatram da je odličan, jedinistven je u mnogim stvarima. Kada smo već kod Crnog labuda, scena sa njim je hajlajt filma, sa svim sitnicama (čitaj: tripovima) po kojima je Aronofsky prepoznatljiv. Ako već kažeš da je propao, mogao bi to obrazložiti (ako već nisi, u tom se slučaju izvinjavam ). Quote
Guest Bata Životinja Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 pa moje obrazloženje nije način na koji većina ljudi gleda film, tako da možeš baciti pogled ali... Quote
Face Of Melinda Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Subjektivno kažeš da si objektivan. Nemoguće. Da se vratim temi, odgledah "Easy A" - simpatičan i zabavan film. Told you so... Nego ima li neka novija komedija, ucim ljudi, trebaju mi light filmovi da izduvam mozak Quote
Dead Man Drinking Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Bolje je da umesto light filmova odeš na neko light pivo Uvek dobro došli: http://www.imdb.com/title/tt0080455/ Quote
Kokopelli Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 (edited) pa moje obrazloženje nije način na koji većina ljudi gleda film, tako da možeš baciti pogled ali... Pročitala sam. Hmmm, pa malo si otišao od teme, ili si namjerno htio povući političku paralelu, u svakom slučaju, više si se koncentrisao na to, nego na samog Aronofskog. Razumijem šta si htio reći, interesantna je priča, ali ne i dovoljno obrazložena. Kao i sam Aronofski u ovom filmu, tako si i ti malo razvodnjen Lijepo si krenuo, i onda na kraju htio sve odjednom reći i tako završio. Ako si već pomenuo otjelotvorenje đavola mogao si proširiti tu temu. Previše politike, *uck that! Kao da je nema dovoljno. Kasel može biti Mefistofilis, ali mislim da je to, ipak, Kuniseva. Ima dosta polariteta, filmskih pandana, Rvača nisam gledala, tako da ne znam ništa o tome. edit: Pa dobro, camera politica, sad mi je, ipak, jasnije Edited January 3, 2011 by Kokopelli Quote
Guest Bata Životinja Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Told you so... Nego ima li neka novija komedija, ucim ljudi, trebaju mi light filmovi da izduvam mozak Mission London, kvlt bugarski film, pojavljuju se i Srbi koji slušaju Draganu mirković, rekoh već ali niko ne sluša genija, to jest mene Pročitala sam. Hmmm, pa malo si otišao od teme, ili si namjerno htio povući političku paralelu, u svakom slučaju, više si se koncentrisao na to, nego na samog Aronofskog. Razumijem šta si htio reći, interesantna je priča, ali ne i dovoljno obrazložena. Kao i sam Aronofski u ovom filmu, tako si i ti malo razvodnjen Lijepo si krenuo, i onda na kraju htio sve odjednom reći i tako završio. Ako si već pomenuo otjelotvorenje đavola mogao si proširiti tu temu. Previše politike, *uck that! Kao da je nema dovoljno. Kasel može biti Mefistofilis, ali mislim da je to, ipak, Kuniseva. Ima dosta polariteta, filmskih pandana, Rvača nisam gledala, tako da ne znam ništa o tome. edit: Pa dobro, camera politica, sad mi je, ipak, jasnije pa to , Kunis je femme fatale, to jest ženski Mefisto, nisu oni đavoli bre nego manipulatori, to jest Aronofsky je to loše odradio, i itekako ima politike u ovom filmu, pa emosi kritikuju tržišnu konkurenciju inače, ''neobrazolženost i mišljenje da sam u pravu'' mi je srednje ime Quote
Face Of Melinda Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Hvala na preporukama ljudi. (NE)Imenjace overicu film Quote
Guest Bata Životinja Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 šta ti imaš protiv fejšla, ti, ženo sa self-esteemom, ti!? jao, otplakao sam to juče Quote
Face Of Melinda Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 hahaha... mene je juce taj fejshl pratio samo tako odem na FB i videh da su vec par ljudi postovali taj isti link, a i onda su jos par ljudi u toku dana postovali taj link i tako... offtopic Quote
KinSlayer Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Ako nisi gledala pogledaj Superbad. Quote
Guest Bata Životinja Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Superbad, jel to beše o liku koji crta kurce u raznim varijantama? Genijalno Quote
Recommended Posts