Lord Iffy Boatrace Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 (edited) Mark Valberg ima tri bradavice! Moja poenta je da su filmovi dobri ako je reditelj dobar, šta glumci znaju o kvalitetu filma? Prati reditelje i njihove radove! Kod reditelja teško možeš promašiti, čak i TOm Kruz kad glumi kod dobrog reditelja taj film ispadne dobar Donekle se slazem sa tobom,reditelj je stvarno kljuc uspeha ali ipak dosta toga zavisi od same glumacke ekipe... Edited January 3, 2011 by BruceBruce Quote
Kokopelli Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 (edited) Evo nekih par preporuka. Ova dva su u žanru komedija-drama, filmovi sa neobičnom tematikom. I ovaj, indijski, koji nemojte gledati ukoliko niste u nekom pretjerano dobrom raspoloženju. U stvari, možda i nije toliko tužan, ali sama činjenica da ste nemoćni da promijenite situaciju u kojoj se nalazite, ne samo trenutno, već u kojoj ćete se nalaziti čitav život, dok u tom istom vremenskom periodu postoje zakoni koji vam daju pravo na izbor, ali vi ih niste svjesni, jer ta informacija ne može doći do vas... je prilično poražavajuća i tužna. Tema je, naravno, indijska, o tome kakva sudbina očekuje ženu kada postane udovica. Glavna glumica je 5-godišnja djevojčica čija me gluma prilično zbunila. I dalje ne mogu da shvatim kako djeca mogu tako dobro da glume, i to ne u komediji, već u filmu koji ima jako ozbiljnu tematiku. Nju šišaju na ćelavo jer postaje udovica sa 4-5 godina, odvode je u ashram, mjesto gdje udovice asketski žive ne bi li se iskupile za grijehe koji su doveli (po indijskoj tradiciji) do smrti njihovih muževa. Nakon smrti, one se nadaju da će biti ponovo rođene u tijelu muškarca. http://www.imdb.com/title/tt0240200/ Edited January 12, 2011 by Kokopelli Quote
Denny Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Dok ne crkne forum opet, da iznesem neke svoje ocene. True Grit - 9 Tangled - 9 127 Hours - 8 Cyrus - 7.5 The Fighter - 7 You Again - 7 Life As We Know It - 6 Eto, ko nije gled'o - neka gleda. 1 Quote
KinSlayer Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 The Girl Next Door iz 2007 - jeziv. 1 Quote
Face Of Melinda Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Gledah London Mission, bugraski film koji je preporucen ovde fenomenalan je, tako da eto preporuke i od mene. Quote
Dead Man Walking Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 The Invention Of Lying Odlična komedija za sve koji vole britanski humor. 1 Quote
Night's Blood Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 The Invention Of Lying Odlična komedija za sve koji vole britanski humor. Odlican. Quote
ShinigamY Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Trazim neku dobru noviju komediju ) Gledao sam po imdb-u za neke komedije, ali nista posebno nisam naisao... Pa neki preglog bi mi dobro dosao Quote
KinSlayer Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Kao sto je vec receno - Easy A. Quote
B@K@ Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 (edited) Denny, na koji True Grit misliš - original iz 1969. ili rimejk iz 2010.? Džon vs. Džef? =) Takođe, Tangled? Moram da naglasim da se ovaj put ne slažem sa DMW i NB, što često nije slučaj , The Invention of Lying je meni jedna tako isprazna komedija sa predvidljivim i neoriginalim humorom. (edit: volim brit(ak) humor. ) Pre neki dan, u rasulu tela i duha, pogledah dve kao.teen.komedije/parodije, starije, no mene su bile mimoišle... nije loše za odgledati, zabaviti se i zaboraviti - Not Another Teen Movie & The New Guy. Edited January 12, 2011 by B@K@ Quote
Dead Man Walking Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Možda nisi bio u raspoloženju, meni je baš lepo legla. Humor jeste jednostavan ali zar nije uvek takav "brit" humor? Meni je ideja odlična pa mi se zato možda i ceo film svideo jer sam se baš uživeo u ideju pre svega Naravno preporuke i za ova dva što si stavio, ta dva sam gledao oba po najmanje tri puta Quote
Denny Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 (edited) @ Baka: Oba iz 2010. godine. Hteo sam da linkujem, ali me je strašno mrzelo. Džon vs. Džef? Definitivno Džef. http://filmsexposed.blogspot.com/2011/01/true-grit-gets-grip-and-doesnt-let-go.html Edited January 12, 2011 by Denny Quote
In The Flesh Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Meni je bzvz onaj Easy A. Simpatican,ali nista vise od toga. Nijedna komicna scena,za razliku od ovoga npr. Evo jos malo Cloverfield Pride and Glory Das Experiment (original) Flipped Denny,je li izasao dobar snimak True Grit i 127 hours? Quote
Dead Man Walking Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Nisam gledao taj film još uvek, preleteo sam nekoliko puta preko naslova i tek sam sad skontao da se zove True Grit a ja sam ga do sada čitao True Gift Quote
Denny Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Denny,je li izasao dobar snimak True Grit i 127 hours? Ja sam gledao skrinere. Dobri su, ali ako možeš - ti sačekaj još malo. Quote
In The Flesh Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Ja sam gledao skrinere. Dobri su, ali ako možeš - ti sačekaj još malo. Nece mi biti problem jer... Breaker morant 3:10 to Yuma Au revoir les enfants Bad Lands Chung Hing Sam Lam Blow Up Das Boot Do The Right Thing Dip Huet Seung Hung Dr Jekyl And Mr.Hide Edge Of Darkness Gatacca Gran Torino Hotaru No Haka Huozhe In The Heat Of The Night Invasion of The Body Snatchers Jimmy and Judy L'albero degli zoccoli La Meglio Giomentu La salaire de la peur Les yeux sans visage Midnight Cowboys Mindnight Express Nothing but the truth Paper Moon Peeping Tom Sans Toit Ni Loi Profondo Rosso Sleuth Sling Blade Straw Dogs Taken Testament The Big Sleep The Cook The Thief His Wife & Her Lover The Evil Dead The Fly The Great Escape The Hounting The Hound of the Baskeville The Hustler The Incredible Torture Show The Innoscent The Lion In Winter The Princess Bride The Time Machine The Wicker Man The World The Flesh And The Devil Ugetsu Monogatari Vargtimmen Viridiana Wag The Dog Whatever Happened To Baby Jane Ying Xiong Z Whitness For The Prosecuttion ....su ovo filmovi koje sam nabavio tokom praznika i koje planiram prvo da odgledam 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Nece mi biti problem jer... Breaker morant 3:10 to Yuma Au revoir les enfants Bad Lands Chung Hing Sam Lam Blow Up Das Boot Do The Right Thing Dip Huet Seung Hung Dr Jekyl And Mr.Hide Edge Of Darkness Gatacca Gran Torino Hotaru No Haka Huozhe In The Heat Of The Night Invasion of The Body Snatchers Jimmy and Judy L'albero degli zoccoli La Meglio Giomentu La salaire de la peur Les yeux sans visage Midnight Cowboys Mindnight Express Nothing but the truth Paper Moon Peeping Tom Sans Toit Ni Loi Profondo Rosso Sleuth Sling Blade Straw Dogs Taken Testament The Big Sleep The Cook The Thief His Wife & Her Lover The Evil Dead The Fly The Great Escape The Hounting The Hound of the Baskeville The Hustler The Incredible Torture Show The Innoscent The Lion In Winter The Princess Bride The Time Machine The Wicker Man The World The Flesh And The Devil Ugetsu Monogatari Vargtimmen Viridiana Wag The Dog Whatever Happened To Baby Jane Ying Xiong Z Whitness For The Prosecuttion ....su ovo filmovi koje sam nabavio tokom praznika i koje planiram prvo da odgledam Reziiiiiiiiiiiiiii!!! Quote
Denny Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Izbegavam Carella otkad je napustio The Office. A downward spiral. Quote
heavyervin Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Midnight Cowboys Mindnight Express Straw Dogs The Time Machine Svaka cast za ove filmove + Quote
Guest Administrator Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Pozdrav za filmofile. Imam jedan sjajan film za preporuku , pogledao sam ga pre neki dan. 1 1 Quote
KinSlayer Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Ih, ja ga preporucio odavno... Super je film! Pljus! Quote
Lou Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Cloverfield Dokaz da možeš da skačeš sa zgrade i savršeno se dočekaš, nastaviš da trčiš i nesmetano obavljaš sve aktivnosti dok držiš kameru jednom rukom. Užas. Quote
Recommended Posts