Lou Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0815241/ Ništa novo nije rečeno, ali volim da gledam vernike kako se preznojavaju kada nemaju odgovor. Edited January 17, 2011 by Lou Quote
Andrija Smith Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 A kako ih nije stid guzice kad obraza nemaju. Quote
morbid god Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Ambisao im se grob i ognjiste, onakav dobar film da rimejkuju za tako kratko vrijeme. Pih. Quote
Brynhildr Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 (edited) Pa ono, videli kakav uspeh je ostvario švedski, verovatno su kontali da će američki ostvariti još veći. Trebalo bi zakonom zabraniti rimejkove. Inače, sad isto Ameri snimaju rimejk Milenijum trilogije. -.- Čak sam pročitala da će svi glumci pričati engleski sa švedskim naglaskom. Edited January 17, 2011 by Brynhildr Quote
In The Flesh Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Pa odavno je to neko pominjao na temi. Svetogrđe. Quote
morbid god Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Nemam nista protiv rimejkova, al za jedno 30 godina kad pomru svi gl. glumci, sporedne uloge i statisti. 1 Quote
Novaliis Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Odgledah Let Me In konacno pre nekih nedeju-dve dana, nije los ali original je bolji. Valjda jer je evropski film, ima bolju atmosferu i realniji je. Quote
morbid god Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 To ti je ko da poredis Xasthur i Burzum Dobri su amerikanci, al je atmosfera na strani evropljana. Sto ne znaci da ameri nemaju kvaliteta, naprotiv. Al ipak sto evropljani stvore, to je top liga. Quote
3rdGalleryst Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Najbolji film po meni je "Inception" Njega preporuchujem svima, malo je tezhi za gledanje ali neshto malo vishe od 2 sata veoma kvalitetnog filma ^^ Pre neki dan sam gledao neki dechiji film "Kick Ass" i nije losh Quote
Novaliis Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Ne kontam sto svi govore kako je Inception tezak za gledanje? Solidan je film, ocigledno bolji od holivudskog proseka, ali meni tu nista nije tesko. Odiseja 2001 iz 1968. je pravi primer filma o kojem se moze raspravljati i pisati knjiga o svakom kadru ponaosob, simbolici i znacenju svakog detalja. 2 Quote
Andrija Smith Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Inception je vrhunski film, ali težak za gledanje? Ne bih baš reko. Quote
Denny Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 (edited) Nimalo težak za gledanje. Dobar je, jedino mi je smetala činjenica da ima previše akcije za taj tip filma. Edited January 17, 2011 by Denny 1 Quote
Brynhildr Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Nemam nista protiv rimejkova, al za jedno 30 godina kad pomru svi gl. glumci, sporedne uloge i statisti. Ispravka - treba zabraniti Amerikancima da prave rimejkove neameričkih filmova, a pogotovo kažnjavati ukoliko su filmovi izašli pre svega par godina. Blasfemija. Nego, lepo svi na Låt den rätte komma in. Quote
Face Of Melinda Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Varze + Inception: Ideja je super, odgledas ga max dva puta i to je to. Barem sto se mene tice... Ali je zato soundtrack Quote
Stolet Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Ko nije gledao prvi Omen iz 1976. da pogleda obavezno Jadno je koliko američka kinematografija malo dobro napisanih scenarija ima u novije vreme. Omen je primer kako jedan film stvara atmosferu bez ikakvih specijalnih efekata, čistim igranjem moćima jezika. I tako danas za film koje je solidno napisan govorimo da je 'WOW' a realno je osrednjeg kvaliteta. Quote
morbid god Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Ispravka - treba zabraniti Amerikancima da prave rimejkove neameričkih filmova, a pogotovo kažnjavati ukoliko su filmovi izašli pre svega par godina. Blasfemija. Nego, lepo svi na Låt den rätte komma in. Ja sam ga skoro opet gledao, tako da cu preskocit ovaj put ho ho ho. Inace evo jedna preporuka od meene, obozavam ovog glumca. http://www.imdb.com/title/tt0433387/ Neki me momenti podsjecaju na jedan moj dobar dan Inace koga zanima, film je u tripu "Training day" samo sto je duplo bolji jer je Bejl odglumio za zlatnu medalju Quote
In The Flesh Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Nimalo težak za gledanje. Dobar je, jedino mi je smetala činjenica da ima previše akcije za taj tip filma. Upravo. Ovako je neka 7/10 ocjena od mene. Quote
morbid god Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Boli te kurac u prkno. Od mene. Pogledaj Harsh times, nemoj da si sisa cetinjska. Pravi mi je trip za dolinu bogova, likovi traze posao Quote
In The Flesh Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 (edited) Podgoricki pederu,pogledaću. Snima se i nastavak,našli su ga u Pg. Edited January 17, 2011 by In The Flesh Quote
morbid god Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Hahahaha, a makse tamo. Ne pjevaju dzabe na Cetinje kuca-kuca-kuca-kuca-kuca-kuca Quote
Talvi Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Šta, to "Let Me In" sranje se pojavilo? Thanks, but no thanks. Quote
Dead Man Walking Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Odgledah malopre novog Harija. Najslabiji Hari do sada, smorio sam se strašno, malo je falilo da se smorim najstrašnije. Quote
Brynhildr Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Ne samo da se pojavilo, nego ga eno i u bioskopima i izgleda da je prilično popularan. Moram pogledati taj sa Bejlom, obožavam njegove filmove. Obavezno pogledati The Machinist. (verovatno sam ga već preporučila, ali ne može da škodi) http://www.youtube.com/watch?v=bRoYCwUvBPc 1 Quote
Recommended Posts