Jump to content

Recommended Posts

Posted

Valja li sta Let Me In i I Spit On Your Grave? Ta dva sam skinuo u paketu, a vidim na imdb izmesane kritike, pogotovo za ovaj drugi, il' je jedna zvezdica ili je osam-devet :bigblue:

Guest Administrator
Posted

I Spit on your grave je kontroverzni kultni film iz 70ih godina a ovo je samo rimejk.....sad ti proceni u koliko slucajeva je rimejk bolji od originala

Ne znam zasto se ne vidi omog za Betty Blue

betty-blue-dvd.jpg

Posted
Kad smo vec kod vukodlaka, preporucio bih svim fanovima ovog zanra Skinwalkers, solidan film, tek sam ga nedavno odgledao. Jedan od onih sa losijim ocenama i kritikama ali koji su mi bolji i zanimljiviji od nekih koji vaze za ozbiljnije filmove.

http://www.imdb.com/title/tt0461703/

E jesi me zajebao. <_< Da smeća li neopevana, kako se bliži rasplet, film od proseka tone u duboko sranje, pravac na "onu drugu temu"...

P.S. Preporuke i slike za najženske nastavi da šalješ. :lol:

Posted

E jesi me zajebao. <_< Da smeća li neopevana, kako se bliži rasplet, film od proseka tone u duboko sranje, pravac na "onu drugu temu"...

P.S. Preporuke i slike za najženske nastavi da šalješ. :lol:

:haha: Pazi, nisam rekao da je film dobar, vec samo da mi je bolji od nekih drugih koji vaze za poznatije u zanru. Prica je prosta i nikakva, ali film sam po sebi me je zabavio. :haha:

Guest Administrator
Posted (edited)

Mene ne brine sto je od 1. dela proslo 11 godina jer je lik , bas kao sto kaze i Novalis ostao skoro isti.

Mene brine to sto braca Vacovski vishe nisu braca nego "brat i sestra" jer je jedan od njih promenio pol , pitanje je koliko ce to remetiti ideju Matrixa i sam plot xD

0404_keanu_reeves_getty_1_RE_Sad_Keanu_Reeves_meme-s490x412-65804.jpg

Edited by Administrator
Posted

Ej pa ja nisam znala za taj mit da vazi za tupana :haha:

a s'obzirom da ga gotivim ja izguglah K.R. intelligence i ispade mi ovo. Nema sta vole ga ljudi...

Anyways ako budu napravili, a nadam se da hoce matrix u 3D varijanti pa prva cu ici da gledam :bigblue:

Guest Administrator
Posted

Like za melindin reply :)

Uf , veceras se gleda Blue Valentine .....damn ...poceo sam da ga gledam pa sam pauzirao picim napolje

• Upvote 1
Guest Administrator
Posted

Admine: Jel' Blue Val... dosadan cim si utekao? :haha:

Nije dosadan , kad je neki film sa Ryan Goslingom bio dosadan ? :D;)