sale 3sm Larry Flynt Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Ja sam se kao klinac uvijek gadio onih insekata,zmija,pacova,tako da fuck off Kud ces veci dokaz da obozavas Indijanu Dzonsa. Quote
Goxy Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 The Pillars of the Earth poceo petkom na b92,obavezno! Quote
metal guru Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 The Godfather je najbolja trilogija, i 3ci je odlican ali jeste u senci prva 2. Gospodar je dobro odradjen, mislim da nije mogao mnogo bolje, mogli su npr da izbace one Legolasove pizdarije. Nikad nisam bio veliki fan star wars-a ali sam svestan sveukupnog znacaja u popularnoj kulturi. Quote
Face Of Melinda Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Odgledala Blue valentine, film je stvarno fenomenalan, ali stvarno teska drama barem meni, kraj pogotovu, takva tematike me zaiste izbaci iz koloseka pogotovu kraj... gluma takodje odlicna, ja sam freak za detalje, i jako su dobro skinuli odnos kroz gestikulaciju, poglede, u sklopu sa recenicama i sta zapravo stoji iza njih... Eto cim napisah vise od par reci znaci da me je film bas oduvao Quote
Guest Administrator Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) Mislim da se film bavi temom koja je vec ispricana hiljadu puta i sama podloga filma i tematika nije to sto daje kvalitet filmu , nego gluma. Naravno , ne kazem da je losh film , film je super ! Thumbs up Edited January 27, 2011 by Administrator Quote
Ozziris Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) Odgledao True Grit i smorio se. Tema, radnja i razrada iste su toliko proste, jednostavne i glupave da su to pokusali da upotpune velikim brojem dijaloga koji se uopste ne vezuju za istu..al eto..ima ih. Bridzis je dobar, klinka iritira, dejmonova najgora uloga ikad! Edited January 27, 2011 by Ozziris Quote
МегафаН Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 True grit sranje, ali kako je tek glup i dosadan i besmislen Never let me go, kao sto procitah negdje komentar, kao da gledas boju dok se sushi, pih. 1 Quote
KinSlayer Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Never let me go je odlican film. Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 true grit je sasvim solidan, smesan je; ima dozu dobrog deadpan humora. svakako ne pokusava da bude preterano ozbiljan film. Quote
Dead Man Walking Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Pogledao sam sinoć ovaj novi I Spit On Your Grave i meeeh, mnogo rupa u priči, ne bih da spojlujem... Od mene mršavih 4 od 10. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Veliki Diktator-Carli caplin 1940. godine.POgotovu zbog ovog govora koji se odnosio na hitlera a sada se odnosi na sve "demokratske" zemlje http://www.youtube.com/watch?v=Yqnk4qNlAZk&feature=related Quote
Novaliis Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ko jos nije gledao Avatar neka obavezno pogleda, cujem da snimaju i drugi deo. Jedva cekam. Mislim, sama prica o beloj ljudskoj rasi i o tome kako smo zli i pokvareni je odlicno prikazana kroz pricu o invaziji na Pandoru i maltreitarajnu sirotih, prirodi okrenutoj rasi vanzemaljaca, inace jako miroljubivih, hipi orijentisanih, reptiloidnih humanoida koji inace svojim folklorom i ponasanjem asociraju na neki od africkih naroda - plus glumci koji daju glasove vanzemaljcima su afroamerikanci, a sve i jedan glumac na suprotnoj, zloj strani je belac. Sasvim zasluzeno. Plus, tradicionalni ples i pesma koju su izveli u jednoj izuzetno emotivnoj sceni predstavlja autentican africki ples, ne znam da li je iko primetio..tako da, svidja mi se kako su prikazali tu surovu realnost. Okrenimo se prirodi i budimo bolji ljudi. Nadam se da ce nastaviti u istom stilu i snimiti jos mnogo epizoda. 1 1 Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) sve su to deplasirane ideje i pouke za malu decu, pakovanje za eye candy. meni je avatar u top tri najgora holivudska filma koja sam ikad gledao zajedno sa titanikom i blair witch projectom. i inception vreba tu negde pri vrhu. u top dvadeset mogu odmah da smestim sve filmove sa will smithom. Edited January 27, 2011 by Нормалан и Природан 2 Quote
BlowCape Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Blue Valentine odlican, preporuka i od mene....Iako sam ocekivao malo originalniji kraj... mada opet film je sam po sebi toliko realan, da je onakav kraj i ocekivan.... Quote
Masha Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5TBpZuJYfK0 Odlican film. Quote
Dead Man Walking Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Will Smith je do jaja glumac, većina filmova su mu odlični, naročito drame. Naravno izuzevši Independence Day. Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 nisam ni pogledao ceo independence day nesto malo na tv-u koji su to filmovi sa njim odlicni? Quote
Novaliis Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Sve i jedan je odlican, obozavam da ga gledam, sam vrh svetske kinematografije. Dijalozi, gluma, kadrovi, mislim da nema ko da ga zameni. Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 ajme. pitam se da li si ti uopste gledao neki dobar film u zivotu ako imas takav ukus. Quote
Novaliis Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Titanik, Avatar, Gospodar Prstenova, bilo koji film sa Lorencom Lamasom, Komandos, Sumrak.. pf koliko hoces. 1 Quote
Dead Man Walking Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 nisam ni pogledao ceo independence day nesto malo na tv-u koji su to filmovi sa njim odlicni? The Pursuit Of Happiness, Seven Pounds, Enemy of the State pa onda Man In Black 1, 2, pa Bad Boys 1, 2 za one koji vole Takav je glumac pretpostavljam, ili ga voliš ili ne... Quote
Novaliis Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 to je ljubavna prica, drama, SF, sve u jednom, sto je po meni prava umetnost, ukombinovati sve to u jedan film, zasluzuje 12 oskara. Klasik za sva vremena. Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 pogledaj neki od kljucnih filmova bergmana (persona), kurosave i felinija (dolce vita, otto e mezzo...) i obecavam, dozivljavaces filmsku umetnost na drugaciji nacin. ako vec jesi, onda nema nade za tebe jbg Quote
Recommended Posts