Novaliis Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Gledao sam sve to i smorilo me, jbg. Nema tu akcije, nema sokova, sto rece Radovan Karadzic komentarisuci modernu zapadnu filozofiju. Quote
Dead Man Walking Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 pogledaj neki od kljucnih filmova bergmana (persona), kurosave i felinija (dolce vita, otto e mezzo...) i obecavam, dozivljavaces filmsku umetnost na drugaciji nacin. ako vec jesi, onda nema nade za tebe jbg Pogledaj ti Maratonce, Ko to tamo peva, Balkanski špijun... Ne shvatam poentu tvojih komentara, ovde se uglavnom preporučuju noviji filmovi svih žanrova. Jebo vas Kurosava više i režiseri koji su umrli pre dvaes' godina, samo žvaćete istu priču koju ste čuli na nekom drugom mestu da bi ispali kul. Ima li nešto iz 2010. godine da ti se baš sviđa? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 nisam ni pogledao ceo independence day nesto malo na tv-u koji su to filmovi sa njim odlicni? recimo the pursuit of happines. Quote
Face Of Melinda Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 I am legend, meni je taj film sa Smith-om super kao i ovaj The Pursuit Of Happiness, a Seven Pounds jedan od omiljenih. Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 meni su to sve najgori filmovi koje sam gledao u zivotu. jbg ne moramo dalje na tu temu... gledao sam dosta korejskih filmova u poslednje vreme i posebno mi se dopadaju fimovi ki-duk kima: seom i samaria 1 Quote
Guest Administrator Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ajde ljudi malo se smirite ........ znate li film sa pravom glumom ? A da nije trcanje , skakanje , pucanje ? Man in Black , Independence Day ...napucanja sranja. Predsednik Amerike je heroj sveta , on upravlja avionom , on je borac.....kuku lele gde me nadje 1 Quote
Aces High Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 meni su to sve najgori filmovi koje sam gledao u zivotu. jbg ne moramo dalje na tu temu... gledao sam dosta korejskih filmova u poslednje vreme i posebno mi se dopadaju fimovi ki-duk kima: seom i samaria Kada vec pominjes legendu, ako vec nisi, pogledaj obavezno sledece filmove: Wild Animals, "Spring, Summer, Fall, Winter And Spring", The Bow, Time, Breath, Beautiful i Dream... Evo ti njegov profil na imdb-u, pa tu se informisi o tim filmovima... http://www.imdb.com/name/nm1104118/ 1 Quote
Oak Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Jel ima neko linkove za taj blue valentine dvd rip (moze i scr ili r5) ako je izashao. Quote
Novaliis Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ajde ljudi malo se smirite ........ znate li film sa pravom glumom ? A da nije trcanje , skakanje , pucanje ? Man in Black , Independence Day ...napucanja sranja. Predsednik Amerike je heroj sveta , on upravlja avionom , on je borac.....kuku lele gde me nadje Prava gluma? Bilo koja scena sa Lorencom Lamasom u nocnom klubu je vrhunska umetnost, recimo. Dan Nezavisnosti je pre svega film o ljudskom ponosu i sta sve mozemo ujedinjeni. Treba nam vise takvih filmova. Quote
^TK^ Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Walking life je zaista dobar. jedino sto je anima pa me to malo odbilo, ali dovoljno je samo slusati dijaloge/monologe 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 I am legend, meni je taj film sa Smith-om super kao i ovaj The Pursuit Of Happiness, a Seven Pounds jedan od omiljenih. Denajd,ovo je jedini taj film koji vredi.Zvao se originalno omega man al ga premenise u modernu americku gejastinu sa nazivom i am legend.Naravno glumi Charlston Heston. http://www.youtube.com/watch?v=X-MosmUseSY Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) @novaliis ok sad sam vec ubedjen da se zajebavas @aces high gledao sam i vecinu tih u duzem periodu ali su mi ovi posebno ostali u pamcenju, ali svi su jako dobri. @TK waking life je uzasno pretenciozno ostvarenje za tinejdzerke koje tragaju za smislom zivota, meni jako iritantan film. Edited January 27, 2011 by Нормалан и Природан Quote
Novaliis Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 @novaliis ok sad sam vec ubedjen da se zajebavas Zajebavam se sve vreme, bilo je vreme. Quote
Guest Administrator Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Prava gluma? Bilo koja scena sa Lorencom Lamasom u nocnom klubu je vrhunska umetnost, recimo. Dan Nezavisnosti je pre svega film o ljudskom ponosu i sta sve mozemo ujedinjeni. Treba nam vise takvih filmova. Ljudski ponos ? Americki ponos i americka domanicija druze Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Zajebavam se sve vreme, bilo je vreme. a jebiga kad sam pogledao ko je lorenzo lamas skontao sam Quote
^TK^ Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 zasto tinejdzerKE? ne svidja mi se to sto je zbrzano i nabacano sve.ali je preporuka zbog odredjenih pitanja koja pokrece. btw, sta mislite o bergmanovom wild strawberries. meni se cini dosta izvikan 1 Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 zasto tinejdzerKE? sato sto su devojcice vise impressionable i ranije pocinju da im se motaju takve "ozbiljne" misli po glavi dok su decaci zaokupljeni fudbalom i generalno se vise zajebavaju. wild strawberries je malo dosadan, nije mi jedan od omiljenih filmova, ali nameravam opet da ga gledam kad budem bio bolje raspolozen. cesto pustim na kompu neki film cisto da ubijem vreme, da iskuliram malo i kad je neki ozbiljan/spor film, ne sedne mi dobro, pa tako i wild strawberries. Quote
Face Of Melinda Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Niste provalili da se Novalis zajebava? OAK: link za Blue Valentine Quote
Aces High Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ljudi, vredi li "The Imaginarium of Doctor Parnassus" necemu? Da l' da ga skidam ili samo da zaobidjem posto mi deluje kao neka zezancija tj. komedija, no ako nije komedija i film ima smisla, onda cu ga pogledati... Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) ja sam bio na 85% siguran ali nisam htio da uperim prstom dok nisam bio 100% siguran da se ne bi uvredio u slucaju da se ne zajebava. jbg ima svakakvih ukusa, vecina ljudi bi se slozila ionako s njim.. Ljudi, vredi li "The Imaginarium of Doctor Parnassus" necemu? Da l' da ga skidam ili samo da zaobidjem posto mi deluje kao neka zezancija tj. komedija, no ako nije komedija i film ima smisla, onda cu ga pogledati... ne vredi, veruj, jaaako retardiran film -- jel' spominjao neko roger dodger? jel' gledao to neko, kako vam se dopada? Edited January 27, 2011 by Нормалан и Природан Quote
Face Of Melinda Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 a jebiga kad sam pogledao ko je lorenzo lamas skontao sam Lorenzo lamas overiti obavezno ovaj trash otici odmah na 1:48 Quote
Dead Man Walking Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ljudi, vredi li "The Imaginarium of Doctor Parnassus" necemu? Da l' da ga skidam ili samo da zaobidjem posto mi deluje kao neka zezancija tj. komedija, no ako nije komedija i film ima smisla, onda cu ga pogledati... Ja baš nisam skontao te tripove u filmu al' ima ljudi koji onanišu na takve stvari. Moguće i da sam ja tupav al' ne volim takve "konfuzne" filmove, valjda nisam dovoljno zainteresovan da im proničem u dublje značenje and shit... Quote
Berliner Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Lorenzo lamas overiti obavezno ovaj trash otici odmah na 1:48 hahaha treba vise da gledam tv Quote
Recommended Posts