Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da ne postoji film koji se pojavljuje u više klipova uz black metal pesme na youtube-u od "Begotten"-a. :haha:

Istina, bezbroj puta sam ga video tamo, a uvek uz neke depressive kombinacije. :D

Guest Administrator
Posted

Bronson se skida ;)

I ovo je neka vrsta slucajnog spoilera , iako nije gledala film xD

Guest Administrator
Posted

Mislim da je Administrator već kačio:

conviction-movie-poster-338x500.jpg

Fantastičan film.

;)

+1

Posted

Evo malo neceg van mejnstrima.

Madjarski film iz 2003 godine Kontroll o kontrolorima u budimpestanskom metrou,film je fikcija jer ima i nekih neprirodnih stvari,enivej zanimljiv filmic.Pomalo mi se i stvorila simpatija za ove nase kontrolore gsp-a,sigurno im rade i gore stvari nego ovima u filmu :)

I da,ceo film je sniman u metrou,nema ni jedne scene sa prirodnom svetloscu ili na povrsini zemlje,pa ko voli klaustrofobiju pravi film za njega.

220px-Kontroll_poster.jpg

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

pogledao HEREAFTER (2010), zanimljiv ali ne i najbolji Istvud, mada kad su već drugi navalili sa pričama o životu nakon smrti, bolje da istvud kaže koju. Preporučujem one koji vole spore filmove.

Posted

Madjarski film iz 2003 godine Kontroll o kontrolorima u budimpestanskom metrou,film je fikcija jer ima i nekih neprirodnih stvari,enivej zanimljiv filmic.Pomalo mi se i stvorila simpatija za ove nase kontrolore gsp-a,sigurno im rade i gore stvari nego ovima u filmu :)

I da,ceo film je sniman u metrou,nema ni jedne scene sa prirodnom svetloscu ili na povrsini zemlje,pa ko voli klaustrofobiju pravi film za njega.

Odlichan film, hvala za preporuku :pivopije:

Posted

Pogledo sam Let Me In - kul je, sad cu skinem original, pa da vidim koji je bolji... :bigblue:

Original je bolji, ima jacu atmosferu i realisticniji je.

Inace, skinuo sam Cannibal Holocaust, planirao sam da ga odgledam odavno ali evo, konacno dosao red. :haha:

• Downvote 1
Posted

Ona uvodna muzika je odlicna, imas osjecaj da ces uskoro da gledas djecu cvijeca il tako nesto :haha: A onda pocinje hard core.

Skinuh ovaj KONTROLL, vjerovatno i pogledam nocas. Skinuo sam uz njega ovaj novi THE TOURIST sa Dzonijem i Dzolijevom. Mirise mi na sranje, al rekoh aj da probam. Odavno nisam jeo govna.

Guest Administrator
Posted

Kakav si ti to metalac koji nije gledao Canibal Holocaust , luzeru.

:P

Posted

Kakav si ti to metalac koji nije gledao Canibal Holocaust , luzeru.

:P

:haha:

Ali zato jesam gledao i prostudirao Begotten, to je vise za nas blekere, canibali su za death metalce. :rockdevil:

• Downvote 1
Guest Administrator
Posted

Gothic - 1986 su za goticare

Begotten - za blekere

Canibal Holocaust - za GORE GRIND matori ! xD

Tetsuo - Iron Man - za industrijalce

Guest Administrator
Posted

Kad sam vec spomenuo , preporucujem film Gothic.

Jako utripovan film

ret56.jpg

Posted

Odgledao Frailty iz 2001., solidan film, drzao mi paznju do kraja a pronasao ga na listi horor filmova. Nije horor definitivno, ali ima kvalitet i preporucujem svakome ko voli misterije, serijske ubice i sl.

Posted

upravo htedoh da pomenem ovaj film. odlican, sto se mene tice. i odlican soundtrack.