Doug Bradley Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Znate shta...David Cronenberg je jedan bolestan bog ko nije gledao Videodrome neka trchi u DVD klub i neka ga uzima odmah...ovi sa brzhim netom neka ga skidaju sa neta ono je boleshtina nevidjena Quote
Anоnymous Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Heh, Lord Of War je ispao veoma dobar film...me likes. Quote
gruban Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 @Jason - imas li sta od Tarkovskog Quote
Mjaua Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Definitivno jedan od najbljih filmova koje sam ikad gledao. ako si hteo da kazes ,,najboljih'' onda se potpuno slazem sa tobom. Ali nije da se gleda vise od 3 puta. U stvari, kad malo bolje razmislim, dosta je i jednom. Imam ga na DVDu, predivan je i treba imati strpljenja za taj film. Ah, Nicole... je l neko gledao Cold Mountain? Tako nesto... ??? Quote
Doug Bradley Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 (edited) Film Being John Malkovich zaobidjite u shto shirem luku!!!!! Smor nevidjeni...ne pamtim kad me je neki film tako smorio kao ovaj Edited December 25, 2005 by Doug Bradley Quote
Anоnymous Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 @Jason - imas li sta od Tarkovskog Nemam. Quote
imaginos Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 "nasilnicka proslost" - preporucujem. film je sabijen skoro do maksimuma. osim par minutra na pocetku nema nikakvog razvlacenja, radnja samo tece, nema gledanja na sat u bioskopu i zevanja. bukvalno iz minuta u minut se desava nesto dinamicno. najvise su me odusevile scene tuce i pucnjave kojih ima ukupno 30 sekundi u filmu, ako i toliko, a ne da ga tupe 3 gladne godine sa tim... svidja mi se sto ljudi u filmu reaguju normlano i nema oklevanja i smaranja suvisnim baljezganjem. Quote
Doug Bradley Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 "nasilnicka proslost" - preporucujem. film je sabijen skoro do maksimuma. osim par minutra na pocetku nema nikakvog razvlacenja, radnja samo tece, nema gledanja na sat u bioskopu i zevanja. bukvalno iz minuta u minut se desava nesto dinamicno. najvise su me odusevile scene tuce i pucnjave kojih ima ukupno 30 sekundi u filmu, ako i toliko, a ne da ga tupe 3 gladne godine sa tim... svidja mi se sto ljudi u filmu reaguju normlano i nema oklevanja i smaranja suvisnim baljezganjem. Daj bre Gargi nemoj mi tu nasilnichka proshlost i shta ti ja znam..reci bre ime filma ne engleskom Quote
Alita Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Jes da sam ga gledala ranije, al sad je izasao dvd pa sam se drogirala opet. Heroj. Divno je. Ja sam ranije imala neki krdzavi divx kojem je jos falilo pola prevoda, pa sam glumatala lingvistu pola filma i probala da ukopcam sta se desava . Quote
imaginos Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Daj bre Gargi nemoj mi tu nasilnichka proshlost i shta ti ja znam..reci bre ime filma ne engleskom "a history of violence" (iliti "od aragorna do selje pomocu frizure i karirane kosulje") Quote
Doug Bradley Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 (edited) "a history of violence" Jedan od filmova koje sam strashno ischekivao ove godine i na kraju desilo se da je u potpunosti opravdao moja ochekivanja...mislim ipak je film rezhirao David Cronenberg Ali ovo kad samchuo u filmu pao sam na dupe od smeha -In this family, we do not solve problems by hitting people! -No, in this family, we shoot them! Edited December 26, 2005 by Doug Bradley Quote
Machka Naopachka Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 nikako nemojte da gledate ludachku koshulju. nikako. osim, dodushe, ako vas ne interesuje pedofilija. Quote
Doug Bradley Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 nikako nemojte da gledate ludachku koshulju. nikako. osim, dodushe, ako vas ne interesuje pedofilija. Mislish li na film The Jacket? Quote
Haralampije Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Jedan od filmova koje sam strashno ischekivao ove godine i na kraju desilo se da je u potpunosti opravdao moja ochekivanja...mislim ipak je film rezhirao David Cronenberg Ali ovo kad samchuo u filmu pao sam na dupe od smeha -In this family, we do not solve problems by hitting people! -No, in this family, we shoot them! nikad gori krš loše ispričana dosadna priča mislim da je ovo najgori film koji sam gledao ove godine Quote
Machka Naopachka Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 @dough: aha upravo taj. Quote
imaginos Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 jacket je shit nikad veci zbog potpuno nebuloznog kraja, a mogao je da bude vrh film. ne preporucujem. Quote
Mjaua Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Film Being John Malkovich zaobidjite u shto shirem luku!!!!! Smor nevidjeni...ne pamtim kad me je neki film tako smorio kao ovaj Meni je taj film odlican. Ali odlican. Inace, sto se filmova tice i preporuka, ne gledajte nikako Britni u Nismo vise klinke sta mislite o filmu Ponotj u vrtu dobra i zla? Quote
imaginos Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 jel to ono sa kevin spejsijem i dzon kjuzakom? americki jug, ubistvo, parti... strava film, bio na tv-u vise puta, i valja.. Quote
Mjaua Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 jel to ono sa kevin spejsijem i dzon kjuzakom? americki jug, ubistvo, parti... strava film, bio na tv-u vise puta, i valja.. Ponotj? Da, sa njih dvojicom! Znas film ? JEEEEEE ! konacno me neko razume ! Uzela ga iz kluba, bas mi se do jaja svideo, ali svima je kao smoran... e divno sto me neko razume... izas'o smaradni grad i zloba sa Nicole Kidman na trafici... je l gledao neko da mi kaze da l valjaju ? Quote
Anоnymous Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Kevin Spacey nema lose filmove. Quote
Mjaua Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 istina istina... on je genije...stvarno ga obozavam...otprilike smo zato i uzeli taj film...mada i Kjuzaka volim kao brata rodjenog... Spejsi u Dezurnim krivcima, K-paxu, Americkoj lepoti... fenomenalan... Quote
imaginos Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 ih, pa kako ne bih znao za "ponoc", ja osvedoceni filmofil. inace, cekam da se pojavi "mletacki trgovac" (specijalno za cara doug-a: "the merchant of venice" ). to ce da bude ili vrh vrhova, ili tesko sranje, nema trece... ako nabodu atmosferu i ako bude licilo na pozoriste... uh... seca vena! Quote
imaginos Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Kevin Spacey nema lose filmove. cudno, ali istinito. a "dezurni krivci", to je najbolji krimi scenario koji sam ja video. Quote
Anоnymous Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 inace, cekam da se pojavi "mletacki trgovac" (specijalno za cara doug-a: "the merchant of venice" ). to ce da bude ili vrh vrhova, ili tesko sranje, nema trece... ako nabodu atmosferu i ako bude licilo na pozoriste... uh... seca vena! Ummm...to je vec izaslo...gledo sam ga pre par meseci. Heh i svideo mi se, Jeremy Irons je car, iako nema veliku ulogu u filmu. Quote
Doug Bradley Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 jacket je shit nikad veci zbog potpuno nebuloznog kraja The Jacket se mora odgledati vishe puta da bi se skapirao film....inache meni je film nace, cekam da se pojavi "mletacki trgovac" (specijalno za cara doug-a: "the merchant of venice" icon_wink.gif ) Ja sam strashno alergichan na te shekspirovske adaptacije i bljuvotine Meni je taj film odlican. Ali odlican. Ja sam se nikada gore smorio....ne znam koji mi je kurac bio da ga skidam sa neta Quote
Recommended Posts