Bitlđus Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Upravo odgledao blu-ray rip: Zaista neverovatan dokumantarac. Quote
Berliner Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 (edited) gledao u kinu kad je izaslo. super film, jos se secam brojnih scena. edit: gledah breathless btw. vec je spomenut: Ddongpari aka Breathless Neko je već svrstao ovaj film u top 10 prošle godine, zasluženo. Film se bavi problemom nasilja u porodici, ali na jedan vrlo zanimljiv i dinamičan način. Brutalan i krvav a istovremeno čudno emotivan. Bez obzira na sitnije zamerke i neke predvidive scene, ovo je meni možda i najbolji korejski film koji sam gledao u zadnje dve godine. oma svi da pogledaju. mnogo dobar. Edited February 24, 2011 by Нормалан и Природан Quote
Mladić Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Ko ne zna, Montevideo procureo na net... kud napisa ovo skinuh govna i PROBAH da odgledam, ali nisam imao snage do kraja. BUAHAHAHA kakvo sranje od filma. a tek ovaj mali kako iritira i glasom i stasom PI. Quote
Novaliis Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Jbt ja mislio Dzeki Chen. Verujem da je film sranje, kao i sve ostalo domace - prestao sam da ih gledam jos sredinom devedesetih. Nista dok ne napravimo prvi domaci visokobudzetni fantasy film. Dosta je sa ovim socijalama.. 1 Quote
Zoidberg Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dY4hnBOjDdg Sad sam video ovaj trejler, moram pogledati ovaj film Quote
Јарослав Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 хахахахаха, јеботе! ако ништа друго, добра забава је загарантована Quote
Zoidberg Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Dovoljno je samo pogledati naziv filma i videti da ga radi The Asylum Ali, Steve Urkel je tu Quote
Jabba the Hutt Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) HITCINA1 HITCINA2 Edited February 25, 2011 by Jabba the Hutt 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Jackass 3D je totalna propast, nisam smogao snage da ga pogledam do kraja, likovi su se raspali od droge da više nije ni smešno. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Meni je odlican bio. Quote
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Ko god je gledao MTV emisije i prva dva dela zna da je ovaj treći loš. Ali hajde, neka gledaju pa sami prosude. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Ja sam bas veliki fan Jackass-a i do sada mi se sve svidelo sto su napravili,mozda nije skroz u rangu predhodnih radova ali je i dalje ODLICAN. Quote
МегафаН Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Novalis, a Jel' ima ovo negdje da se skine slucajno da ne znas, ja ga ne mogu naci, jel' se pojavilo, valja li cemu? Quote
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 ima sigurno da se skine, ja sam ga skinuo pre mesec dana ali još nisam stigao da ga pogledam, to je interaktivna avantura, dakle nije film koji pustiš i gledaš već svakih par minuta se priča zaustavi i pita te gde želiš dalje da ideš, i imaš dve-tri opcije, skoro kao igra, ako izabereš pogrešan put - gineš. Ja sam poginuo par puta pa još nisam stigao do kraja filma evo RAPIDSERBIA Quote
МегафаН Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Bas da vidim i to cudo, hvala. Quote
SweetNurse Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0416320/ Dobar film,zanimljiv skroz... 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Da, za onog ko je čitao Zločin i kaznu Dostojevskog, ovaj film je skoro potresan. Samo uporedite film i knjigu. Quote
SweetNurse Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Film nije trebalo da bude ekranizacija Zlocina i kazne,vec je samo ta jedna scena knjige upotrebljena u filmu,i ispalo je dobro.Ne vidim sta je tu potresno Quote
Guest Bata Životinja Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Pa glavni lik kod Dostojevskog ubija babu, a ovde teniser ubija ljubavnicu. Govorimo o protoku vremena, kako se ubistvo kotiralo u vreme Dostojevskog i razlozi zbog čega je Raskoljnikov ubio babu, i na kraju se predao vlastima jer nije mogao da izdrži osećaj krivice, a kako se ljudski život kotira sada? Da sad ne spojlujem film za one koji nisu gledali a hoće da vide, ali Vudi Alen govori koliko je čovečanstvo moralno degradiralo za nešto preko 130 godina. Teniser je moralna nakaza. Pa Match Point je drama, ne možeš reći da nije potresna, ali je još tragičnija kad je uporediš sa Dostojevskim. Ne pominje se ta knjiga tu slučajno. 1 Quote
SweetNurse Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) O,ja sam te skroz pogresno razumela...Skontala sam da si pod 'potresno' podrazumevao da je film toliko los i smesan u odnosu na knjigu,da je to potresno.Izvinjavam se vec si poprilicno spojlovao Edited February 25, 2011 by SweetNurse Quote
Sreta Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Dajte neki gde rusi ubijaju muslimane , a da nije Tihaja zastava i 9 rota jer sam to gledao . Quote
WoS Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) Dajte neki gde rusi ubijaju muslimane , a da nije Tihaja zastava i 9 rota jer sam to gledao . Vojna: http://www.imdb.com/title/tt0309047/ Mada akcenat nije na krljazi al ima dovoljno valjda... Za razliku od nekih na ovom forumu, meni je bolji od Devete Cete Edited February 25, 2011 by WoS 1 Quote
LoveHateLove Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) Dajte neki gde rusi ubijaju muslimane , a da nije Tihaja zastava i 9 rota jer sam to gledao . http://www.imdb.com/title/tt0116754/ http://www.imdb.com/title/tt0309047/ ovo je prvo sto mi je palo na pamet, nisu bas klasicni ratni, bar ne ovaj prvi... Edit: Evo ulete Wos , meni je 9 rota bezveze film... Edited February 25, 2011 by LoveHateLove 1 Quote
Recommended Posts