lemmy sixx Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 A boli me kurac da li je lazno ili ne,i kako su hteli da ga prikazu,film je strava. Quote
englis Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 A boli me kurac da li je lazno ili ne,i kako su hteli da ga prikazu,film je strava. Gledao sam ga prošle godine, ostavio je dobar utisak na mene. Pogledaće se ponovo večeras kad me već potseti. 1 Quote
Dark_Elf Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Koje je to govno od filma... Mel je jedan od retkih glumaca, a da je bolji reditelj, nego što je glumac. A mnooogooo je dobar gluuuumaaac. 2 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 (edited) Za fanove 21 grams,Babel,Amores Perros... Edited May 3, 2011 by BruceBruce 1 1 Quote
Denny Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1189340/ Nije loše, nije loše. William H. Macy diže prosek. 1 Quote
Novaliis Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Gledao juce ''The Wrestler'' sa Miki Rurkom, stvarno je dobar film, zasluzeno ima dobre ocene. Ne mogu ga prepoznati, covek se unistio, ali dobar je glumac.. 1 Quote
johnnyzzz Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 koji su kriterijumi po kojima određuju koji filmovi će se pojaviti na vrhu stranice oneclickmoviez? najbolje ocenjeni? najpopularniji? najočekivaniji? najnajavljivaniji? pitam pošto me zbunjuje kako je tu dospeo film o džastinu peperu, koji je toliko hardkor i tru da ima ocenu 1.2 na imdb-u! preporuka! Quote
Denny Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Čim izađe DVD ili kvalitetan R5, eto ga na OneClick-u. Quote
johnnyzzz Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 ma jasno to, nego se neki "probrani" filmovi pojave na gornjim panelima... i među njima đastin peper... Quote
Denny Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Jebeš ga, vole klinci Đastina. A, inače, ocena mu je toliko niska, jer su mu 4chan anoni masovno davali keca. Quote
Novaliis Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 Ja krecem u nabavku starih kung fu filmova, bas mi se gledaju, obozavao sam ih kao klinac. Ako neko zna za neki dobar, nek napise. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Ja krecem u nabavku starih kung fu filmova, bas mi se gledaju, obozavao sam ih kao klinac. Ako neko zna za neki dobar, nek napise. Imam 60 DVD-a sa kung fu filmovima i jos 40 sa raznoraznim azijskim filmovima,ako se nekad opet zaputis u NS i imas externi HDD cimaj 1 1 Quote
Angelystor Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Za slucaj da neko nije gledao ovo remek-delo 12 Angry Men http://www.imdb.com/title/tt0050083/ a evo i ruske verzije http://www.imdb.com/title/tt0488478/ 5. jubilarna preporuka za rusku verziju, 'ajd' konacno da je skinem :] A kod smo kod Besnih, da li je neko gledao rimejk? 90neka... Privlaci me sto ima Dzordz Skota....ne privlaci me jer je rimejk. Quote
Denny Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Znam da većina hejtuje, ali odličan je. Nostalgija + blago promenjen žanr. Bolji od prvog, imho. Quote
johnnyzzz Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 jel gledaš neke CRAP-Ripove ili šta, pošto stvari koje preporučuješ uglavnom ne nalazim u kasvetnom kvalitetu... Quote
Novaliis Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Imam 60 DVD-a sa kung fu filmovima i jos 40 sa raznoraznim azijskim filmovima,ako se nekad opet zaputis u NS i imas externi HDD cimaj Svaka cast. Na zalost, ko zna kad cu opet u NS, tako da cu lagano film po film skdiati sa svih strana. Vec imam 2 od Brus Lija i 2 od Dzeki Cena, ''Drunken Master'' je prvo sto sam skinuo. Moracu da nabavim i ''Thundering Mantis'', taj mi je bio jako dobar takodje. Quote
LoveHateLove Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0246875/ Bio je na TV-u nekoliko puta, meni se mnogo svideo, vredi pogledati, pogotovo za fudbalske fanove Quote
Dark_Elf Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Svaka cast. Na zalost, ko zna kad cu opet u NS, tako da cu lagano film po film skdiati sa svih strana. Vec imam 2 od Brus Lija i 2 od Dzeki Cena, ''Drunken Master'' je prvo sto sam skinuo. Moracu da nabavim i ''Thundering Mantis'', taj mi je bio jako dobar takodje. "U zmajevom gnezdu" ti je Alpha i Omega Bruceovih filmova. Gledaj obavezno Zatoichi film, ako nisi. Novije je izrade, ali ima potpuno taj old school šmek. A sećam se da mi se kao klincu svideo neki Džeki Čejnov film, mislim da je prevod imena bio "Klopa na Točkovima". Ono... kung-fu komedija. Sad bi mi možda bio sranje. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0246875/ Bio je na TV-u nekoliko puta, meni se mnogo svideo, vredi pogledati, pogotovo za fudbalske fanove Jaoooooooo matori hvala puno vec 2-3 god mi pada napamet ovaj film sa vremena na vreme a nikako da stignem da proverim kako se zove i uvek izgubim volju da trazim SKIDA SE !!! "U zmajevom gnezdu" ti je Alpha i Omega Bruceovih filmova. Gledaj obavezno Zatoichi film, ako nisi. Novije je izrade, ali ima potpuno taj old school šmek. A sećam se da mi se kao klincu svideo neki Džeki Čejnov film, mislim da je prevod imena bio "Klopa na Točkovima". Ono... kung-fu komedija. Sad bi mi možda bio sranje. TAKESHI KITANO all the way Quote
LoveHateLove Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Jaoooooooo matori hvala puno vec 2-3 god mi pada napamet ovaj film sa vremena na vreme a nikako da stignem da proverim kako se zove i uvek izgubim volju da trazim SKIDA SE !!! Quote
ninga Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Buffalo '66 Na momente jako smiješno, na momente tužno. Vjerovatno je većina gledala ali, eto, ako neko nije - preporuka. 1 Quote
LoveHateLove Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Dobar je Buffalo i Vincent Galo narkomancina Quote
Oak Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 United is a British TV film directed by James Strong and written by Chris Chibnall. It is based on the true story of Manchester United's "Busby Babes" and the 1958 Munich air disaster. David Tennant plays coach Jimmy Murphy and Jack O'Connell plays Bobby Charlton. Odličan film, inače soundtrack je uradio Clint Mansell. 1 Quote
Recommended Posts