Dark_Elf Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 Ili nek' skine sa megauploada u roku od 7 minuta. 1 1 Quote
Lou Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 'Ajmo, da čujem preporuke za steampunk i cyberpunk filmove, može i neki crtani/animirani, samo da ne bude puko izdrkavanje bez mnogo suštine. Quote
Lou Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Duhovito. Da bude priča smeštena u okruženje, a ne okruženje oko priče. Uostalom, znaš ti dobro šta sam hteo da kažem. Quote
Dark_Elf Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Jedini koji mi pada na pamet je Van Helsing (2004) http://www.imdb.com/title/tt0338526/ Obiluje Steampunkom... a sam film je meni lično... meh... ništa poseban. Holivudska akcija bez mnogo mozga. Quote
Night Prowler Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 X-Men: First Class je sjajan. Najjaca scena: "Go fuck yourself" 1 Quote
Lou Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 ''The Prestige'' je dobar. Eeee, vidiš, verovao ili ne, taj preskačem godinama, nikako da ga odgledam. Quote
Masha Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Старац, чију су унуку силовала три младића, не верује у судску правду. Нити милиција, у којој ради отац једног од силоватеља, нити судство предузима било шта по питању тужбе. Ни више инстанце нису претерано заинтересоване за случај. И тада стари ратни ветеран одлучује да сам узме правду у своје руке. Купује пушку с оптичким нишаном, узима стан с повољним погледом на улицу, и чека своје жртве... Филм је одличан! 2 Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 može i neki crtani/animirani, samo da ne bude puko izdrkavanje bez mnogo suštine. Ovjeri Hayao Miyazaki-ja ako vec nisi,ima dobrih radova. 3 Quote
WoS Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 'Ajmo, da čujem preporuke za steampunk i cyberpunk filmove, može i neki crtani/animirani, samo da ne bude puko izdrkavanje bez mnogo suštine. Firefly (2002) Ne znam dal bi se moglo striktno definisati kao steampunk, vise je SF vestern, ali je kvltna serija, i vredi pogledati, ja trenutno gledam i odusevljen sam. Cyberpunk: Dzoni Mnemonik Ovaj je dosta poznat, po prici Vilijema Gibsona 1 Quote
MissionVao Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 @Masha: Ja sam gledala pa mi nisi pokvarila trip al ovi ostali su rebnuti za bar 30% dozivljaja. Quote
Face Of Melinda Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Dzoni Mnemonik Ovaj je dosta poznat, po prici Vilijema Gibsona Jako slab film, dosadan. Pogledati obavezno The Escapist i Franklyn filmove. Quote
dAdAiSt Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Firefly (2002) Ne znam dal bi se moglo striktno definisati kao steampunk, vise je SF vestern, ali je kvltna serija, i vredi pogledati, ja trenutno gledam i odusevljen sam. Pogledaj i film Serenity rađen je po seriji i odličan je. 2 Quote
WoS Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Pogledaj i film Serenity rađen je po seriji i odličan je. Of course, cim odgledam seriju, vec sam ga skinuo! Quote
Kokopelli Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 (edited) Luckast film Treba mu dati šansu. Po romanu. Ima dosta rupa i par jezivih scena. Nije loš, pa eto preporuke. Despite receiving good reviews, Jessica Alba nonetheless still received a Golden Raspberry Award for Worst Supporting Actress for her performance in this film... Edited June 13, 2011 by Kokopelli 1 1 Quote
Schneider Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Znam da je dosta vas pogledalo film, evo i ja cim sam uhvatio vremena.Jednom recju-genijalno! Quote
Face Of Melinda Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Luckast film Treba mu dati šansu. auh ja sam ovaj film pokusala jedno tri cetiri puta da gledam kad god je bio na tv-u i nikako mi nije islo Quote
Lunar Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 (edited) 'Ajmo, da čujem preporuke za steampunk i cyberpunk filmove, može i neki crtani/animirani, samo da ne bude puko izdrkavanje bez mnogo suštine. Bas sam nesto pricao sa jednim dizajnerom na ovu temu. Posle Matrixa ja mislim da ne postoji ni jedan cyber/steam punk film. Ali ono sto ti ja mogu preporuciti a zaista je dobro je Ergo Proxy,Ghost in Shell 1 i 2(mislim ovo zajedno sa Akirom spada pod obaveznu lektiru cyberpunka) i Serial Experiments Lain. Edited June 13, 2011 by Lunar 1 Quote
Kokopelli Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 auh ja sam ovaj film pokusala jedno tri cetiri puta da gledam kad god je bio na tv-u i nikako mi nije islo Da, mišljenja su podijeljena. Ljudima se ili dopada ili ne. Meni se dopao jer je malo uvrnut. Quote
Guest Bata Životinja Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 (edited) Pogledao UNKNOWN (2011) , solidan filmić, uostalom ne može da ne valja kad su Liam Neeson, January Jones i Bruno Ganz tu. Edited June 13, 2011 by Bata Životinja Quote
Night Prowler Posted June 14, 2011 Report Posted June 14, 2011 Taken je sjajan. Liam Neeson je car Quote
Recommended Posts