Novaliis Posted June 14, 2011 Report Posted June 14, 2011 Eeee, vidiš, verovao ili ne, taj preskačem godinama, nikako da ga odgledam. Dobar je film, definitivno preporucujem. Quote
Schneider Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Iskeno ocekivao sam vise od Panovog lavirinta ocena 7/10 od mene, jer mislim da je 8.5 ipak precenjeno na imdb. 2 Quote
Lou Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Mislim da smo svi već gledali taj film. Meni je bio dobar, ocenama se ne bavim, ali sedmicu ima sigurno. Quote
KinSlayer Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Da, mišljenja su podijeljena. Ljudima se ili dopada ili ne. Meni se dopao jer je malo uvrnut. Ja sam ga gledao davno, cim se pojavio i dopao mi se. Quote
BlowCape Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Ko je voleo 12 monkeys, Memento i slicnog tipa filmove, neka obavezno odgleda Source Code! Scenario i rezija su, onako laicki receno, stvarno dobro prilagodjeni temi, odnosno radnji filma, glumci ubedljivi, i iako ima nesto sitno sto nedostaje ovom filmu da bi bio u rangu sa gore pomenutim, za svaku je preporuku! Pogotovo imajuci u vidu sta je za ovih 6 meseci 2011. izaslo iz Hollywood-a! 1 1 Quote
Schneider Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Znaci malopre am odgledao ovaj klasik takozvani.Skinuo sam film na 8GB u najjacoj kvaliteti (1080p). Ja ne znam sta da mislim, jel ovo toliko govno il mi se cini? Mozda sam previse ocekivao od ovog filma al za ljubitelja SFa mrsko mi je da ga poredim sa jednim aj nek bude Bekstvo iz LA, ili nekim Star Wars ostvarenjem,jednostavno toliko je los da mi je zao utrsenog vremena.A pise kao da bi ovaj film trebao da u meni pobudi filozofska pitanja?! Neki kreteni cak nalaze paralele sa Bergmanovm Sedmim pecatom? Mislim zaista takvo delo povezivati sa ovim sranjem je uvreda. Eto bas ga napluvah al ne zamerite ocekivanja su bila velika.. 4 4 Quote
Sreta Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Је л' гледао неко ово? Nije bas golo govno , ako bas imas previse slobodnog vremena mos i da pogledas . Ali skoro pa golo govno 1 Quote
Narsil Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Nije bas golo govno , ako bas imas previse slobodnog vremena mos i da pogledas . Ali skoro pa golo govno Да није Гловера и оног белог змаја, рекао бих да сам изгубио сат и по времена живота. Quote
SweetNurse Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0236157/ neobican film...ili ce vam se svideti ili cete reci da je debilan.meni se svideo 1 Quote
Denny Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Još jedna preporuka za X-Men - First Class. Nisam ljubitelj prequela, ali ovaj je fantastičan. Quote
Schneider Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 (edited) Ah ti prequeli bas ih ne volim, al dobro ako si rekao da je dobar bacam na skidanje. Samo da nadjem HD link. EDIT: Djoku HD pa ovo samo na TS budjavom ima, kako si ti gledao? Edited June 19, 2011 by Schneider Quote
МегафаН Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Vjerovatno je bilo ali eto... Nije mi jasno da ovo nisam prije gledaoo... http://www.imdb.com/title/tt0830361/ Odlično! Quote
Denny Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 ...kako si ti gledao? Bioskop i buđavi TS. Quote
-Mare Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Dobar je, i ja ga u bioskopu pogledah pre par dana. Sve su lepo uklopili. Jedino me ona riba sa krilima smara, totalno je sranje mutant. Quote
Schneider Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Isli ste u bioskop da bi gledali X-men-e? Na sta vi dajete pare . Mada sta ja pricam zadnji put sam u Uscu gledao Upoznajte Fokerove.. Quote
Night Prowler Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Ja idem utorkom jer su karte 260 dinara tada Gledah u Domu Sindikata The Hangover, Part 2 i necu vise nikada da gledam tamo filmove. Nisam ni planirao da idem tamo, al' ortak zivi daleko od Usca pa da se ne cima preko pola grada. Uglavnom, jedno 5-6 puta je "secnut" film usred scene, tako da je bilo trenutaka "kako su se od tamo dosli dovde?" i sl. Film mi je bolji od prvog dela, btw. Jedino sto mi je bilo glupo je da je onaj lik tako lagano primio to sto mu je odsecen prst. Quote
-Mare Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Popust na indeks fak jea. Do pre mozda mesec dana su karte utorkom bile 190, bedak. Quote
Night Prowler Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Koliko ja znam, utorkom je za sve filmove osim 3D karta 260 dinara. A koliki je popust sa indeksom? Quote
imaginos Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 "hanna" http://www.imdb.com/title/tt0993842/ sve preporuke. nije holivudski fazon, ima neku psihodelicnu muziku i prljavu atmosferu... Quote
Lunar Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Ja volim da idem u bioskop, nekako se osecam kao da podrzavam filmsku industriju. XD Inace imam super bioskop blizu mene, i tako nekad sa drugarima kada nam dosadi rutina da se setamo po kraju, odemo u bioskop i pogledamo ono sto ima trenutno na repertoaru. Evo skoro pogledah Hangover II, sasvim super film kada gledas sa drustvom, a i nekako lepo tece radnja, konstantno se nesto dogadja imam osecaj ko da nema filera. Quote
Lou Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 (edited) Gledah i ja taj pre neki dan, uopšte nije loš. I dopada mi se što su vratili onog ludog Kineza . Edited June 19, 2011 by Lou Quote
Narsil Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Ја сам овако гледао у претходних пар дана: Насмејах се, а плус је покер у питању, тако да сам задовољан филмом. Није нешто извандредно али сасвим ок за гледање и смејање. Кол'ко год смешно звучало, изврнуо сам се од смеха. Ово сам гледао са девојком. Морбидно, мрачно и препорука. Quote
Recommended Posts