Phil Schneider Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 koga bole zhvalavi kurac za nju mutavu, u pitanju je film jbt! Quote
Lou Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 To si pogledao nakon preporuke na temi za ateizam? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 (edited) To si pogledao nakon preporuke na temi za ateizam? Yep,tamo sam video i reko ajde da skinem da pogledam i stvarno sam se odusevio,super film. Edited September 29, 2011 by BruceBruce Quote
BlowCape Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Stvarno je dobar The Ledge! Samo mi nije jasno kako je tako slabo prosao kod kritike... Quote
Captain Spaulding Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Pa da , zato sam ga i tamo preporucio A losa je ocena zato sto su se hriscani uvredili , moje misljenje Ta ocena nema veze sa zivotom. Anyways , sad sam pogledao Drive , jako dobar film ali je ocena previsoka , josh jedan dokaz da ocene na IMDB nisu glavne sudije. Quote
Night Prowler Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Mnogo bolji nego prvi deo. Quote
Lou Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Nisam gledao prvi, da li se radnja nastavlja? U stvari, ko ga jebe, lepo ću skinuti oba. Quote
Night Prowler Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Samo Rowan Atkinson glumi u oba filma, dakle nisu bas povezani, ali pogledaj i prvi, ionako nije dugacak. Quote
forever*autumn Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 The Ledge je sranje i kao takav verno oslikava diskusiju u okviru koje je preporucen. odavno ne videh film sa toliko klisea i sa tako plasticnom glumom. likovi, njihovi karakteri i medjusobni odnosi, s obzirom na znacaj same teme, banalizovani do zla boga. kljucni dijalozi u filmu, oni koji se ticu odnosa izmedju vere i razuma, ne vode nikuda. ni traga nekoj ozbiljnijoj refleksiji o navedenom problemu. scenario je po tom pitanju u tolikoj meri uproscen da bi ga se stideo i Uwe Boll. uopste, imao sam utisak da posmatram dva derista koja se prepiru oko toga cija lopta je bolja, a ne primecuju da poseduju lopte za razlicite igre. 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Pogledao odličan filma DRIVE (2011), Nicolas WInding Refn rastura još jednom. Quote
Denny Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Tromo, neverovatno dosadno, bez ikakve zglavne kulminacije i sa nedorečenim krajem. Jedino što valja je Bryan Cranston. 1 2 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 (edited) Odlicna Holandska drama: WILDE MUSSELS Edited October 3, 2011 by BruceBruce Quote
Guest HEFEST Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Torrente kida!!! Vec sam ga 3 puta gledao!!! :rockdevil: Quote
Guest HEFEST Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Pogledah ovaj film juce i svideo mi se. Fina komedijica, a skinuh je zbog Jensena Acklesa. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Torrente kida!!! Vec sam ga 3 puta gledao!!! :rockdevil: Hhahah Torente je car,bas sam pre par dana odgledao opet keca i dvojku Inace preporuka: SNOWTOWN 2011 Quote
Captain Spaulding Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Snowtown vec planiram da gledam danima , i verujem da je dobar Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 (edited) Snowtown vec planiram da gledam danima , i verujem da je dobar Veruj mi,prava stvar Edited October 3, 2011 by BruceBruce Quote
Lunar Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Evo pogledah i ja Drive odličan je. Meni je baš brzo prošao film, nije mi bio trom i spor, čak ti mali trenuci gde se film bazira na kadru su mi odlični. Ali 80s soundtrack u filmu je genijalno iskorišćen sve sa onim ambi pesmama. Fino se probija ovaj režiser i Bronson i Vlahalla Rising su mi isto dobri filmovi. Quote
Јарослав Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0435679/ Веома лаган филм. Quote
Јарослав Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Заправо, лаган је за гледање. Али, тема је мало зајебанија. Quote
Captain Spaulding Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 (edited) "Beware the stare of Mary Shaw, she had no children – only dolls; and if you see her in your dreams, be sure you never, ever scream." Opet gleadao juce Dead Silence Kad sam vec kod glavnog glumca , Red Hill je zanimljiv western na Australijski nacin http://www.imdb.com/title/tt1530983/ Edited October 4, 2011 by Captain Spaulding Quote
temper Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Odgledala tek juče. Film je pre svega politička akcija. Pucačina kao u Counter Strike-u Odličan. Quote
Schneider Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Zahvaljujuci Runneru setih se ovog filma i jako se obradovao.Ko je fotograf svidece mu se film dodatno. Quote
Recommended Posts