Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa da , zato sam ga i tamo preporucio :)

A losa je ocena zato sto su se hriscani uvredili , moje misljenje :)

Ta ocena nema veze sa zivotom.

Anyways , sad sam pogledao Drive , jako dobar film ali je ocena previsoka , josh jedan dokaz da ocene na IMDB nisu glavne sudije.

Posted

The Ledge je sranje i kao takav verno oslikava diskusiju u okviru koje je preporucen.

odavno ne videh film sa toliko klisea i sa tako plasticnom glumom. likovi, njihovi karakteri i medjusobni odnosi, s obzirom na znacaj same teme, banalizovani do zla boga. kljucni dijalozi u filmu, oni koji se ticu odnosa izmedju vere i razuma, ne vode nikuda. ni traga nekoj ozbiljnijoj refleksiji o navedenom problemu. scenario je po tom pitanju u tolikoj meri uproscen da bi ga se stideo i Uwe Boll.

uopste, imao sam utisak da posmatram dva derista koja se prepiru oko toga cija lopta je bolja, a ne primecuju da poseduju lopte za razlicite igre.

• Downvote 1
Guest HEFEST
Posted

TIH_Postersmall.jpg

Pogledah ovaj film juce i svideo mi se. Fina komedijica, a skinuh je zbog Jensena Acklesa.

Posted

Evo pogledah i ja Drive odličan je. Meni je baš brzo prošao film, nije mi bio trom i spor, čak ti mali trenuci gde se film bazira na kadru su mi odlični. Ali 80s soundtrack u filmu je genijalno iskorišćen sve sa onim ambi pesmama. Fino se probija ovaj režiser i Bronson i Vlahalla Rising su mi isto dobri filmovi.

Posted (edited)

"Beware the stare of Mary Shaw, she had no children – only dolls; and if you see her in your dreams, be sure you never, ever scream."

Opet gleadao juce Dead Silence ;)

Kad sam vec kod glavnog glumca , Red Hill je zanimljiv western na Australijski nacin

redhill-review.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1530983/

Edited by Captain Spaulding