Lord Iffy Boatrace Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Zbog dosadne radnje, pametnjakoviću. ne cimaj se matori oko njega,stvarno ima genijalan smisao za humor... Quote
Lou Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Niko se ne cima. Danas sam po prvi put pogledao ceo "As Good As It Gets". Zamisli (u suštini) romantičnu komediju koja traje više od dva sata, nema otrcanu muziku na izabranim trenucima, a ima dobru glumačku postavu. Biće da je godina 1997. doprinela tome, ne prave ih više. Ovo "zamisli" je retorički, pretpostavljam da je većina ovde odavno odgledala film. Quote
In The Flesh Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 zbog produkcije? Dobra je fora, što serete. Inače, ni meni se Vidocq ne sviđa nešto previše. Ima dobru atmosferu i fotografiju, though. Quote
Lou Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Ima, samo nikada ne ostvari ono što čekaš do kraja filma, zar ne? Quote
Berliner Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Ima, samo nikada ne ostvari ono što čekaš do kraja filma, zar ne? secam se da sam imao isti osecaj nakon gledanja tog filma, ali sam skroz zaboravio film pa se ne secam sta je to, jel moze neko da me podseti? Quote
Guest HEFEST Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Vidocq je ekstra. Nemo da serete. Eagle nije los za pogledati. 1 1 Quote
Captain Spaulding Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Eagle nije los za pogledati. Ne moze da se poredi sa Centurion Quote
Schneider Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 (edited) Potrebna mi je preporuka za film sledece radnje (zvuci jednostavno al trenutno ne mogu da se setim nijednog). Glavi lik ima potrebu za ubijanjem ljudi tj oduzmanjem zivota nesto kao psiholoski defekt.Dakle ne nekakav komercijalni ubica, niti ubistava iz osvete, vec je takva stuktura licnosti koja trazi stalno zrtvu- po mogustvu bez motiva. Eto ako neko zna neki naslov sa ovom fabulom koji mu pada na pamet, zahvaljujem. Edited October 5, 2011 by Schneider Quote
Captain Spaulding Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Potrebna mi je preporuka za film sledece radnje (zvuci jednostavno al trenutno ne mogu da se setim nijednog). Glavi lik ima potrebu za ubijanjem ljudi tj oduzmanjem zivota nesto kao psiholoski defekt.Dakle ne nekakav komercijalni ubica, niti ubistava iz osvete, vec je takva stuktura licnosti koja trazi stalno zrtvu- po mogustvu bez motiva. Eto ako neko zna neki naslov sa ovom fabulom koji mu pada na pamet, zahvaljujem. Americki Psiho ? Quote
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Nije film, ali Dexter. No shit, Sherlock Најбоља серија икада. - уз Серанове - Quote
Lou Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 No shit, Sherlock Zvuči kao da nije gledao seriju, jer pretpostavljam da bi u suprotnom pitao za film na foru "Dexter-a", bez dugog objašnjenja. Votsone. Quote
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Извињавам се, нисам видео да је човек питао за то Quote
Schneider Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Nisam gledao seriju hvala na preporuci. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Nisam gledao seriju hvala na preporuci. Neces se pokajati,narednih par dana ako krenes da gledas otpisi sve ostale aktivnosti... Quote
soul wandering Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Istina, evo cimerka vec danima samo Dextera gleda, cek nosi u sobu da jede, a ispit pala Quote
Lou Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Evo, ja sam skoro za dva dana pogledao četvrtu sezonu, možemo i mi da se upoznamo. Quote
soul wandering Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Bezi bre, sva je ubledela od kompa...ja to krecem da gledam tek kad kise krenu Quote
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Evo, ja sam skoro za dva dana pogledao četvrtu sezonu, možemo i mi da se upoznamo. Quote
Lunar Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Dexter groznica, svi nesto u poslednje vreme gledaju Dextera. Quote
Recommended Posts