Jabba the Hutt Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0089153/ Kul. Kao i (skoro) svako film sa Rutgerom! 1 Quote
Schneider Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Kakav je ovaj serijal horor filmova jednostavnog naziva SAW? Vidim ima 6 delova za sada pa se pitam kako mi je to promaklo. Quote
Captain Spaulding Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Kakav je ovaj serijal horor filmova jednostavnog naziva SAW? Vidim ima 6 delova za sada pa se pitam kako mi je to promaklo. Ja sam tebi preporucio jedan film ali ti si ocigledno corav. 1. deo SAW je najbolji kasnije sve ide nizbrdo , ali ima dobrih delova 1 2 Quote
Schneider Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Ja sam tebi preporucio jedan film ali ti si ocigledno corav. 1. deo SAW je najbolji kasnije sve ide nizbrdo , ali ima dobrih delova Kad sam video odgovor, bolje da nisam ni pitao. Quote
Butterfingers Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 (edited) Anyways , sad sam pogledao Drive , jako dobar film ali je ocena previsoka , josh jedan dokaz da ocene na IMDB nisu glavne sudije. Upravo ga odgledah. Film je krajnje smoran. Očekivao sam mnogo, mnogo više. Edited October 8, 2011 by Butterfingers Quote
Guest HEFEST Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Nije los flimcic za ubijanje vremena. Ima lepog humora tu i tamo. Quote
Night's Blood Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 ^ Jesi nasao prevod koji valja? Ja nikako ne mogu da nadjem, a mrzi me da gledam bez prevoda. Quote
Guest HEFEST Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Ima dobar prevod ako mislis na ovaj film. Na titlovi.com ima kakav hoces. Quote
Night's Blood Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Nasla sam gomilu titlova na tom sajtu, ali svaki zajebava cim krene sledeca scena. Moram stalno da podesavam, cas kasni cas zuri. Quote
Guest HEFEST Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Moji prevodi su ovi i dobro rade naravno na verziji filma na 2cd-a. Ne znam koju si verziju filma skinula. defaced-hallpass-a defaced-hallpass-b Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Nasla sam gomilu titlova na tom sajtu, ali svaki zajebava cim krene sledeca scena. Moram stalno da podesavam, cas kasni cas zuri. Pokušaj da podesiš FPS u opcijama za titlove. Quote
Chicken Little 420 Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 i uvek skidaj film prema postojecem prevodu. onda nema frke. Quote
Guest HEFEST Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Zato sto svi ripuju drugacije sa DVD-ja pa onda prave i drugacije prevode. Samo gledas koji je baja ripovao i onda nadjes i njegov prevod. U ovom slucaju prevod je kod mene pravio defaced, a postoje i drugi kao sto su Ruby, FXG, ARROW, ViSion, AMIABLE i mnogi drugi. Quote
johnnyzzz Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 (edited) 420malopileći metod je sigurniji, prvo na titlovi.com pogledaš za koje RIP postoji prevod (što bolje ocenjen) pa taj RIP skineš i nema greške... zaboravio si legendu sedamstomegabajtnih ripova AXXO... Edited October 11, 2011 by johnnyzzz Quote
Guest HEFEST Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 zaboravio si legendu sedamstomegabajtnih ripova AXXO... Uh. Veliki propust. AXXO je legenda, ali ga ima malo manje u zadnje vreme nesto ili mi se cini? Quote
Captain Spaulding Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/AXXo Quote
Guest HEFEST Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Ma ima filmova i posle 2009. godine. Evo otvorio je i sajt. http://axxomovies.org/ Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Problem sa njegovim ripovima je to ograničenje veličine, potpuno nepotrebna stvar, ipak je CD-R format skoro izašao iz upotrebe kada je u pitanju rezanje. Da ne pominjem kada film traje više od dva sata, tih 700MB nisu nimalo poželjni. Quote
Night's Blood Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Auuu sta mi napricaste. Ma ja uvek tragam za filmom pa onda trazim prevod. Taj Hall Pass me je bas ubio u pojam. Moracu ponovo da ga skine, spram prevoda. @Lou - Wtf is FPS? Quote
Captain Spaulding Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Hall Pass je sranje od filma , kao i svi sa Oven Vilsonom. FPS = frames per second ? Quote
Lou Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 @Lou - Wtf is FPS? Nagovestiću mogućnost doskočice u lemijevom stilu, ali neću ništa reći. FPS = frames per second ? Ozbiljno pitaš? Quote
Captain Spaulding Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Nagovestiću mogućnost doskočice u lemijevom stilu, ali neću ništa reći. Ozbiljno pitaš? Ne , njoj kazem a pitanje je da bi vi potvrdili. Quote
Recommended Posts