temper Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 E ok onda Nisam bila upoznata. Hvala ti. Quote
Lunar Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Ako ikad budem pravio filmove, jedna od mojih želja mi je da Michael Cain glumi u njemu. Nemora čak ni neku veliku ulogu, može i neka mala ali mora da ima neki dijalog. Quote
Novaliis Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 (edited) Jedan od najboljih glumaca ikad, sta drugo reci. The Meaning of Life ima nekoliko odlicnih scena, mene je skoro ubila od smeha ona sa vadjenjem jetre. Kompletna scena je jedan veliki win. Za mene su ipak bolji Life of Brian i Arthur, ali kao sto rekoh, sve sto je od Pajtonovaca je zlata vredno. Edited December 5, 2011 by Novaliis Quote
Captain Spaulding Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Ako ikad budem pravio filmove, jedna od mojih želja mi je da Michael Cain glumi u njemu. Nemora čak ni neku veliku ulogu, može i neka mala ali mora da ima neki dijalog. Pozuri , mator je on Quote
Schneider Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Jedan od najboljih glumaca ikad, sta drugo reci. The Meaning of Life ima nekoliko odlicnih scena, mene je skoro ubila od smeha ona sa vadjenjem jetre. Kompletna scena je jedan veliki win. Za mene su ipak bolji Life of Brian i Arthur, ali kao sto rekoh, sve sto je od Pajtonovaca je zlata vredno. Mene je malo iznenadila ta scena nekako odskace iz celog filma, ali slazem se stvarno je kult. Ta dva nisam gledao ali naravno pogledacu, hvala. Quote
~SilentWarrior~ Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0037824/ ako se nekome gleda film o Ivanu Groznom, pravi Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 nisam mislio da cu ovo ikada reci ali prva tri rokija,posebno prvi. Quote
ShinigamY Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Dajte neku komediju, ponovo novijeg izdanja, opet da gledam sa devojkom sutra Gledali juce Hangover 2-ku, dobro se nasmejali Dajte nesto hitno! Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) Dajte neku komediju, ponovo novijeg izdanja, opet da gledam sa devojkom sutra Gledali juce Hangover 2-ku, dobro se nasmejali Dajte nesto hitno! Daj jebote koji ti je, reci joj crko ti komp,aj se jebemo. Kick ass ako je bas zapela..misim film,ne da je sutas. Edited December 7, 2011 by sale 83 Larry Flynt Quote
Aces High Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Романтик човек, шта ћеш хехех... Quote
ShinigamY Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Dajte ljudi, i ja imam dusu Ma sve jedno do tog dela dolazimo nakon ili u sred filma, nego mi se stvarno gleda neki film xD Quote
Lou Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) Reci joj da imaš film i da je na DVD-u u fioci, zamoli je da ti doda. Kraj priče. Mada, neki filmovi tako počinju. Edited December 7, 2011 by Lou 1 Quote
ShinigamY Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Hmm, cilj se u poslednje vreme promenio, sada je cilj odgledati film a ne imati sex u sred filma, a ne gledanje filma radi sexa. S toga mi treba komedija koja ce mi drzati paznju maximalno, a ne neke drame, akcije, horori, trileri itd, gde cu se vec na 10-om minutu fokusirati na sise, a ne na radnju filma. Quote
Aces High Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Лу, хоћеш онда рећи да и ја старим? Још си ми дужан пиво човече, немој да додамо још једно на списак хаха... Не могу да едитујем пост а хтео сам да препоручим филм па морам у новом посту. Феноменална Француска комедија. Вреди заиста... http://www.imdb.com/title/tt1064932/ Quote
Masha Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Evo jedne odlične crne komedije o Rusiji devedesetih godina i mafijašima. Quote
Captain Spaulding Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Juce sam pogledao The Thing 2011. Ko kod kaze da je ovo sranje jako se ne slazem sa njim. Ovaj film ce biti kult Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 (edited) Juce sam pogledao The Thing 2011. Ko kod kaze da je ovo sranje jako se ne slazem sa njim. Ovaj film ce biti kult Stari je KVLT ovo moze biti samo dobro uradjen remake Edited December 9, 2011 by BruceBruce Quote
Captain Spaulding Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 stari je Kult naravno ali ovo nije remake druze. Ovo je prequel. Ako cemo kod rimejka The Thing from Another World (1951) je originalni film. It is a prequel to the 1982 film of the same name by John Carpenter, the plot taking place immediately prior to the events of that film. It stars Mary Elizabeth Winstead and Joel Edgerton who are part of a team of Norwegian and American scientists who discover an alien buried deep in the ice of Antarctica. Realizing too late that it is still alive, the creature begins consuming, then replicating the team members. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 (edited) stari je Kult naravno ali ovo nije remake druze. Ovo je prequel. Ako cemo kod rimejka The Thing from Another World (1951) je originalni film. Brate The Thing 1982 se maximalno proslavio i dobio je status kulta. Edited December 9, 2011 by BruceBruce Quote
Captain Spaulding Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 (edited) Ali ti si rekao da je ovo dobro uradjen remake ..... A i status kulta se ne dobija proslavljenjem. Pogledaj npr Canibal Holocaust. I rekao sam da ce BITI kult ! Zasto oces da se raspravljas oko necega gde nema razloga ? Edited December 9, 2011 by Captain Spaulding 2 Quote
Vic Rattlehead Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Pogledajte Hadersfild, film nije toliko spektakularan ali itekako ga vrijedi pogledati zbog nevjerovatne glume Glogovca! Nisam odavno gledao da je tako neko odglumio ulogu, znao sam da je strašan glumac ali ne ovoliko. Obavezno pogledati! Quote
Мајор Гашпар Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Наравно, и Јосиф Татић. http://www.youtube.com/watch?v=iif-1AU6X98 Quote
Recommended Posts