Captain Spaulding Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Opa opa pazi Ruse xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Evo jedne odlične crne komedije o Rusiji devedesetih godina i mafijašima. Masho, davai link za ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Neko je kačio link za "The Watchmen - Ultimate cut", te sam morao da vidim i to čudo, zanimale su me dodate scene. U samom filmu sam možda primetio par detalja, ali mi se čini da je većina vremena otišla na animaciju stripa koji čita onaj momak kod kioska. Malo je reći da sam blago razočaran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1149362/ Феноменална драма, бриљантна идеја, одлично пренета атмосфера са почетка 20. века, плус је филм црно-бели са занимљивом поруком. Мистериозна дешавања у једном селу а одмах се питамо да ли ћемо сазнати одговор на иста. Зар не? Тежа драма и мало дужа али свакако вредна гледања. Не знам да ли је инспирисано истинитим догађајем али ако јесте, онда добија још већу тежину. Режисер је Ханеке, познат по филму The Piano Teacher... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Super film, preporuka i od mene. Navodno govori o nastanku fasizma(ali jaaako indirektno), i desava se pred prvi svetski rat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Делује одлично. Јел имате неки линк? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Dobar ovaj norveski Headhunters svaka cast onom ko je preporucio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Dobar ovaj norveski Headhunters svaka cast onom ko je preporucio. Fala 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Делује одлично. Јел имате неки линк? http://thepiratebay.org/torrent/5405757 valjda radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Sad odgledah na HBOu, nemam reci i... Muka mi je ozbiljno, boli film. Remember Me 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 inace, ne mogu sad da editujem post, oprosticete mi za double... ko odluci da pogleda ovo, neka ne hejtuje zbog glavnog glumca, i ne citajte plot, ne spoilujte kraj sebi, i ono... ne znam, previse sabijenih emocija, mozda vi necete slicno reagovati na ovo, mene je film jako pogodio, iako nisam u fazonu romanse i drame ni najmanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Ja pristavila da se skida, volim drame, sama sam, imam pivo u frizideru. Taman da odgledam film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 inace, ne mogu sad da editujem post, oprosticete mi za double... ko odluci da pogleda ovo, neka ne hejtuje zbog glavnog glumca, i ne citajte plot, ne spoilujte kraj sebi, i ono... ne znam, previse sabijenih emocija, mozda vi necete slicno reagovati na ovo, mene je film jako pogodio, iako nisam u fazonu romanse i drame ni najmanje. Ti si Emo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 nikad nisam porekla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 bolje to nego da se lozis na film s njegovog avatara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Sad odgledah na HBOu, nemam reci i... Muka mi je ozbiljno, boli film. Remember Me emo je gej draga,idi gledaj tvajlajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Twilight naravno, baš sam čuo da će taj film da razvali američku kutiju-kancelariju (box-office). Ili je već razvalio? Jedno od ta dva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 dragi, nemoj sankcije da ti uvedem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 jos gore bi bilo ako bi taj film bio dobar,morao bi onda film da odgledam do kraja a svo vrijeme bih htio monitor da razvalim.nebitno zbog tvajlajta,mozda je lik i dobar glumac ali ima najiritantniju facu u zadnjih iks na enti broj godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 bolje to nego da se lozis na film s njegovog avatara. Kul je loziti se na The Devils Rejects Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 jos gore bi bilo ako bi taj film bio dobar,morao bi onda film da odgledam do kraja a svo vrijeme bih htio monitor da razvalim.nebitno zbog tvajlajta,mozda je lik i dobar glumac ali ima najiritantniju facu u zadnjih iks na enti broj godina. Slicna je bila i moja reakcija, na pocetku. Negde oko sredine filma shvatis da kad se ne trudi da svetli tokom dana i da ima nadrkanu "opaki vampir" facu, cak i ume da ne bude toliko iritantan. Na kraju filma opravda svoju profesiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 @Havoc Ako si htela da budem raspolozena kao ti, uspela si. Jebem ti film, ubio me u pojam. Ipak, preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Slicna je bila i moja reakcija, na pocetku. Negde oko sredine filma shvatis da kad se ne trudi da svetli tokom dana i da ima nadrkanu "opaki vampir" facu, cak i ume da ne bude toliko iritantan. Na kraju filma opravda svoju profesiju. Ne trudi se da svetli tokom dana,jel on jebeni svitac il je to filmska verzija onih vestica pru,i one dve kucke,bila je serija na pinku,znate na sta mislim. Vampirizam je profesija?Koja skola se zavrsava za to??? P.S.Kakve sankcije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Umrite, žene, od patetike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Ako ima neka zena koja nije plakala pri prvom gledanju Titanika nek se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts