michelle Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Bambi 2, dakle, meden je filmic, ali je za bas malu decu, prica je nepostojeca, i muzika je prilicno losa, nazalost, ali ima klasicne "da se istopis" Dizni momente. Quote
forever*autumn Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 pogledah danas "Mulholland drive", po prvi put. uh, propisno me namuci Lynch. Quote
OCTOJA Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 mene je propisno razocarao taj film... Quote
Doug Bradley Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 pogledah danas "Mulholland drive", po prvi put. uh, propisno me namuci Lynch. Lynch je bog.... Uzmi gledaj Lost Highway i Elephant Man Quote
Nightwing Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 pogledah danas "Mulholland drive", po prvi put. uh, propisno me namuci Lynch. ja pustim taj film pred spavanje i uvek me lepo uspava... Quote
forever*autumn Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Lynch je bog.... Uzmi gledaj Lost Highway i Elephant Man gledao sam pomenute. volim Lynch-ove filmove, ali sam "Mulholland Dr." nekim cudom zaobilazio celih 5 godina. Quote
metalbeer deluxe Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 (edited) isto se i meni dogodilo. i bogami, opasno me smorio kad sam konacno seo da ga pogledam. Lynch je meni Wild at Heart, Blue Velvet, Twin Peaks i Dune, ostalo vredi, ali nije me nesto posebno ispomeralo. Edited January 25, 2006 by metalbeer deluxe Quote
Angelystor Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Da li je iko gledao ERASERHEAD?!? Ne mozesh ostat' normalan nakon onakvog filma. Prokleto genijalno! Quote
Doug Bradley Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 War Of The Worlds 2005 izbegavati....nevidjeno govno.... Quote
Kokopelli Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 (edited) A znate li da postoji Pepeljuga 2? Čuh da je . Moj fave crtani: Guliverova Putovanja, Sleeping Beauty. Edited January 28, 2006 by Vampiria Quote
Livia Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Jao sad odgledah Merchant of Venice,odlican je film,Pacino po obicaju razvaljuje. Quote
Lucio Holocausto Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Predlažem "Sympathy For Lady Vengeance [Chinjeolhan geumjassi] (2005)" Mnooogo zao film... Quote
OCTOJA Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 War Of The Worlds 2005 izbegavati....nevidjeno govno.... haha so i've heard Quote
Doug Bradley Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Doom takodje zaobici po mogucstvu u josh shirem luku nego War Of The Worlds Quote
Freak Kitchen Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 gledacu Underworld 2, pa makar bio i najgori film u istoriji kinematografije! sed sam gledao Kate Beckinsale kod Conan O'Brian-a. Kako ona izgleda!!! a i sav onaj sex talk... Quote
forever*autumn Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 da li je neko bio u prilici da pogleda "The Descent", film Neil Marshall-a? sudeci po insertu, emitovanom u Sok Koridoru, pomenuti film bi trebao da bude kvalitetan predstavnik novijeg horor talasa. Quote
Doug Bradley Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) da li je neko bio u prilici da pogleda "The Descent", film Neil Marshall-a? Ja sam ga gledao pre neki dan...ima nekoliko strashnih scena..nishta posebno...prosechan film...kraj je jedino ajde da kazhem malo istripovani mozhe kao da se protumachi na vishe nachina... Edited January 30, 2006 by Doug Bradley Quote
Buddha Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 da li je neko bio u prilici da pogleda "The Descent", film Neil Marshall-a? sudeci po insertu, emitovanom u Sok Koridoru, pomenuti film bi trebao da bude kvalitetan predstavnik novijeg horor talasa. gledao. nije gubljenje vremena, ok je film. klaustrofobicna atmosfera, ideja je ok. ima par onih iznenadnih schtretz momenata. preporuka: toolbox murders. preporuka#2: toxic avenger Quote
michelle Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Toolbox Murders novi je super, mozda cak i bolji od originala. Angela Bettis je fenomenalna. Kome se svidela u ovom filmu i u MAy nek obavezno uzme onu epizodu serije Masters Of Horror u kojoj ona glumi, epizoda se zove Sick Girl. Brokeback Mountain mi se bas svideo, super rezija i izuzetna gluma, ne zna se ko je bolji, Heath Ledger ili Jack Gylenhall i epizoda Michelle Williams je izvrsna Quote
Vincent Hess Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Serial Mom. Bio je veceras na TV-u. Maximalno bolestan film ali je meni bio zesce zabavan preporucujem Quote
Angelystor Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Svideo mi se podosta House Of Flying Daggers. Ima majka scena.. Quote
Buddha Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 (edited) Svideo mi se podosta House Of Flying Daggers. Ima majka scena.. svi koji su gledali heroja kazu da je doticni film sto puta bolji od kuce letecih bodeza.. gledao sam samo bodeze, ok je, ali kapiram da je taj heroj mnogo bolji Edited January 31, 2006 by slowdiver Quote
Recommended Posts