SerbZmaj Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 gledacu Underworld 2, pa makar bio i najgori film u istoriji kinematografije! sed sam gledao Kate Beckinsale kod Conan O'Brian-a. Kako ona izgleda!!! a i sav onaj sex talk... Jeahhhhhh Nego koliko sam ja cuo neki kazu da je 2 bolja od prvog dela... Ako bude malo vremena ima da gledam film sutra Zna li neko kada stize u bioskope ? Quote
forever*autumn Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 "Elephant". obavezno stivo za sve ljubitelje odlicne, nekonvencionalne rezije. Quote
Axeanosilas Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 "Elephant". obavezno stivo za sve ljubitelje odlicne, nekonvencionalne rezije. Јао, тај филм се води као најдосаднији од свих који постоје у мојој колекцији... Исувише спор, исувише амерички глупав, највећа глупост - пуцачина коју они момци играју... Quote
forever*autumn Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Јао, тај филм се води као најдосаднији од свих који постоје у мојој колекцији... Исувише спор, исувише амерички глупав, највећа глупост - пуцачина коју они момци играју... spor? mozda je prikladnija rec - nepreforsiran. inace, poslednje sto bih rekao za ovaj film jeste da je americki glupav. mislim da je reziser uspeo da jedan manje-vise prezvakan i nezanimljiv dogadjaj predstavi na izuzetno zanimljiv nacin. Quote
C.A_R.I.A. Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 Doom takodje zaobici po mogucstvu u josh shirem luku nego War Of The Worlds Pa ovo je tema sta preporucujete,a ne sta treba izbegavati. Quote
Doug Bradley Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ja sam se sad vratio iz shoppinga....ishao sam u M2 i pokupovao skoro sve shto me je zanimalo...izmedju ostalih i Peti Element za trichavih 99 din zatim Finding Neverland,Putevi Droge,Dogmu i Rekvijem za snove su samo neki od naslova... Jedino nisam nashao Profesionalca.... reche mi ona slatka plavusha shto tamo radi da ce ga mozhda dobiti u toku sledece nedelje.... Quote
Painkiller_JP Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Napustajuci Las Vegas -Kranje uznemirujuce realan film (Inace igra Nikolas Kejdz) Quote
felga Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 meni je definitivno najbolji Hrabro srce Quote
michelle Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Јао, тај филм се води као најдосаднији од свих који постоје у мојој колекцији... Исувише спор, исувише амерички глупав, највећа глупост - пуцачина коју они момци играју... Mrzim Gus Van Santa inace. Gledajte Capote, odlican film. Danas gledam The Constant Gardener i Syrianu. Quote
Doug Bradley Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Land Of The Dead ...obavezno...mnogo krvav i film sa strashno mnogo morbidnih scena i scena koje ljude teraju na povracanje.... Quote
Anоnymous Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 (edited) Land Of The Dead ...obavezno...mnogo krvav i film sa strashno mnogo morbidnih scena i scena koje ljude teraju na povracanje.... Uz svo postovanje koje imam za Romero-a, ne mogu da dam filmu prelaznu ocenu. Dosta je los, potpuno je promasio poentu "Trilogije" i na krajnje su ocajan nacin predstavljeni zombiji. Da je bilo ko drugi osim Romero-a radio film, mozda bi i bio bolji, ali ovako...razaocaravajuce. Naravno osim ako nisi mislio na onaj spanski "Land Of The Dead" iz 1970, u tom slucaju da film je stvarno bolestan. Edited February 5, 2006 by Jason_Voorhees Quote
Doug Bradley Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Uz svo postovanje koje imam za Romero-a, ne mogu da dam filmu prelaznu ocenu. Dosta je los, potpuno je promasio poentu "Trilogije" i na krajnje su ocajan nacin predstavljeni zombiji. Da je bilo ko drugi osim Romero-a radio film, mozda bi i bio bolji, ali ovako...razaocaravajuce. Meni se definitivno vishe svidjaju kako su ovde odradjeni zombiji nego u RE... Quote
Anоnymous Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Meni se definitivno vishe svidjaju kako su ovde odradjeni zombiji nego u RE... lol, ok RE zombiji ipak jesu ispod ovoga. Quote
OCTOJA Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ako je rec o onom Land of the Dead od pre godinu-dve taj film je mnogo smesan. ja na znam sta ima tu morbidno i sta vec, smejao sam se od pocetka pa do one scene na kraju kad kaze lik "Nemoj. Oni samo traze mesto gde ce da odu" i onda se odvezu ka horizontu a na nebu vatromet urnebesno Quote
Tatyannahhh Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 veceras na TVu bila dva kvlta..Totalni opoziv i Senka Quote
Livia Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 veceras na TVu bila dva kvlta..Totalni opoziv i Senka E izes ga videh samo Senku,a bas mi se gleda TO Quote
Anоnymous Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Ahahah The Critters su ZAKON!!! Malopre ih odlgedah posle ko zna kol'ko godina... Quote
Doug Bradley Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Senka Senka je extra film.... Quote
Tatyannahhh Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Senka je extra film.... the sun is shining... Quote
lunja Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 veceras na TVu bila dva kvlta..Totalni opoziv i Senka gledo obaDVA, jebesh marketing Quote
[retardus] Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 gledo obaDVA, jebesh marketing i ja takodje Quote
OCTOJA Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 e da sam znao da ima Totalni Opoziv bilo bi mi mnogo dobro Quote
Anоnymous Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 the sun is shining... *deep (Pablo Francisco aka Don) voice*...but the ice is slippery! Alec Baldwin-ov najkultniji film. Quote
gruban Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 od filmova sto sam skoro pogledao "Mou gaan dou" iliti "Infernal Affairs" i "Woodsman" Quote
Recommended Posts