Jump to content

Recommended Posts

Posted
gledacu Underworld 2, pa makar bio i najgori film u istoriji kinematografije!

sed sam gledao Kate Beckinsale kod Conan O'Brian-a.

Kako ona izgleda!!! user posted image

a i sav onaj sex talk... 233.gif

Jeahhhhhh

Nego koliko sam ja cuo neki kazu da je 2 bolja od prvog dela...

Ako bude malo vremena ima da gledam film sutra icon_mrgreen.gif

Zna li neko kada stize u bioskope ?

Posted
"Elephant".

obavezno stivo za sve ljubitelje odlicne, nekonvencionalne rezije. icon_wink.gif

Јао, тај филм се води као најдосаднији од свих који постоје у мојој колекцији... laugh.gif

Исувише спор, исувише амерички глупав, највећа глупост - пуцачина коју они момци играју...

Posted
Јао, тај филм се води као најдосаднији од свих који постоје у мојој колекцији... laugh.gif

Исувише спор, исувише амерички глупав, највећа глупост - пуцачина коју они момци играју...

spor? mozda je prikladnija rec - nepreforsiran.

inace, poslednje sto bih rekao za ovaj film jeste da je americki glupav.

mislim da je reziser uspeo da jedan manje-vise prezvakan i nezanimljiv dogadjaj predstavi na izuzetno zanimljiv nacin.

Posted

Ja sam se sad vratio iz shoppinga....ishao sam u M2 i pokupovao skoro sve shto me je zanimalo...izmedju ostalih i Peti Element za trichavih 99 din zatim Finding Neverland,Putevi Droge,Dogmu i Rekvijem za snove su samo neki od naslova...

Jedino nisam nashao Profesionalca.... wallbash.gif reche mi ona slatka plavusha wub.gif shto tamo radi da ce ga mozhda dobiti u toku sledece nedelje.... icon_rockdevil.gif

Posted

Mrzim Gus Van Santa inace.

Gledajte Capote, odlican film.

Danas gledam The Constant Gardener i Syrianu. biggrin.gif

Posted (edited)

Land Of The Dead  icon_rockdevil.gif  icon_rockdevil.gif ...obavezno...mnogo krvav i film sa strashno mnogo morbidnih scena i scena koje ljude teraju na povracanje.... ph34r.gif

Uz svo postovanje koje imam za Romero-a, ne mogu da dam filmu prelaznu ocenu. Dosta je los, potpuno je promasio poentu "Trilogije" i na krajnje su ocajan nacin predstavljeni zombiji. Da je bilo ko drugi osim Romero-a radio film, mozda bi i bio bolji, ali ovako...razaocaravajuce.

Naravno osim ako nisi mislio na onaj spanski "Land Of The Dead" iz 1970, u tom slucaju da film je stvarno bolestan.

Edited by Jason_Voorhees
Posted
Uz svo postovanje koje imam za Romero-a, ne mogu da dam filmu prelaznu ocenu. Dosta je los, potpuno je promasio poentu "Trilogije" i na krajnje su ocajan nacin predstavljeni zombiji. Da je bilo ko drugi osim Romero-a radio film, mozda bi i bio bolji, ali ovako...razaocaravajuce.

Meni se definitivno vishe svidjaju kako su ovde odradjeni zombiji nego u RE... icon_da.gif

Posted

ako je rec o onom Land of the Dead od pre godinu-dve taj film je mnogo smesan. ja na znam sta ima tu morbidno i sta vec, smejao sam se od pocetka pa do one scene na kraju kad kaze lik "Nemoj. Oni samo traze mesto gde ce da odu" laugh.gifwallbash.gif i onda se odvezu ka horizontu a na nebu vatromet laugh.gif

urnebesno mhihi.gif