VoivodBG Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Topla preporuka za novog Spider-man-a, gledao sam ga u 3d i ispunio je pozitivna ocekivanja. Andrew je mnogo simpaticniji kao Peter Parker, nego Toby u prethodna tri filma. I cini mi se da sve nekako stimuje u filmu, cak i one "ljubavne" scene koje samo ubijaju minutazu. Rhys Ifans se ponovo snasao i to u odlicnoj ulozi, fasciniran sam kako su njegovi pokreti lica oziveli Lizard-a. I drago mi je sto su konacno dali priliku da se neki drugi negativac prikaze osim Venom-a, Goblin-a i Octopus-a, drzim fige da tako nastave u ostalim delovima. I cini mi se da je ovo do sada najveredostojnija prezentacija Spajdermenovog lika, ima onih njegovih opaski, malo ljubic momenata, humora, i pristojan broj akcionih scena. Pomalo sam cak bio iznenadjen sa jednom scenom pri kraju filma, nisam ocekivao da ce Marvel dozvoliti tako nesto, heh.. Quote
Srlandand Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 ^ Kul, mozda ga i pogledam onda, bas sam bio u fazonu da necu. 21 Jump Street, mnogo dobra komedija, preporucujem, bilo je vec ovde price o tom filmu Gledao i Thor-a juce, jedini Avengers film koji do sada odgledah, ono, nista posebno, apsolutno nista posebno, ali sluzi kao jednokratna zabava i ima Natali Portman. Quote
In The Flesh Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Preporuka za novi Ice Age, odgledah ga u Ušću u 3D, super zajebancija. Quote
Јарослав Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 То је Ајс Ејџ, лоше не може бити. Треба да одем ових дана да погледам. Quote
MegaDave90 Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Ako te pičke neke ne spreče u tome. Quote
Јарослав Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Овог пута неће. Доста је било зајебавања, сад само озбиљно. Quote
Lou Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 (edited) Meni je treći deo bio kriminalno loš, mnogo dosadan. Edited July 25, 2012 by Lou Quote
Јарослав Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Ти си криминално лош и много досадан. Немо = Ајс Ејџ >>>>>>>>>>>>>>>> сви остали дугометражни цртаћи Quote
Grob Bez Dna Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 aladin jede sve animirano ikad napravljeno. i sto ce tek biti. Quote
Lou Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Ти си криминално лош и много досадан. Немо = Ајс Ејџ >>>>>>>>>>>>>>>> сви остали дугометражни цртаћи mwah Stavljaš dva pomenuta iznad onolikog blaga koje je Dizni pravio? Quote
Havočka Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 it's so fluffeh imma gonna die over all Quote
VoivodBG Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 srdaland, jel iscureo dvd rip za 21 jump street? "Where there's a will - and there is a fucking will - there's a way - and there is a fucking way." http://www.youtube.com/watch?v=zqDBAvWdHgE Klasik medju novijim brit gangster filmovima. Bez imalo preterivanja gledao sam ga preko 10-tak puta, i sva ta krivica ide na tv 1000. Quote
Fake City Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 I ja sam odgledao Sexy Beast mnogo puta, odlican je film, a Ben Kingsli je genijalan umirao sam mu od smeha. Inace gledao sam The Raid:Redemption http://www.imdb.com/title/tt1899353/ Konacno jedna odlicna akcija u poslednje vreme. Pravi lozacki film. Cujem da holivud vec planira rimejk, sigurno ce raspaliChanning Tatum ili neki drugi maneken da dobije ulogu. Koje ce to dno da bude. Quote
Guest Bata Životinja Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Kako su Dečka koji obećava ukrali Nemci Quote
Night's Blood Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 То је Ајс Ејџ, лоше не може бити. Треба да одем ових дана да погледам. Pazi da ne zalutas na sinhronizovanu projekciju, drugarica se zajebala. Quote
Night's Blood Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Jbg, crtani je, predvidjeno je da ga gledaju i deca koja ne znaju da citaju. Ja samo da te upozorim, raspitaj se kakva verzija se daje.. Quote
Srlandand Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 srdaland, jel iscureo dvd rip za 21 jump street? Jeste jos davno http://thepiratebay.se/torrent/7338740/21_Jump_Street_(2012)_DVDRip_XviD-MAX Mada ja sam ovaj skinuo, isto je odlican http://thepiratebay.se/torrent/7339470/21_Jump_Street_(2012)_720p_BrRip_x264_-_700MB_-_YIFY Quote
Recommended Posts