Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.imdb.com/title/tt1392170/

Zanimljiv film, vjerovatno preporučivan već.

Za one koji su gledali

sviđa mi se što je kraj ostavljen gledaocu na ličnu interpretaciju i što nijesu srušili čitavi poredak kao što se dešava u sličnim futurističkim filmovima.

Ai no mukidashi (Love Exposure) je jedan od najboljih filmova koje sam ikada pogledao:

Ima li neki link za fajl koji nije 1.5-2 GB?

Posted (edited)

A ništa, što je najjače :haha:

Nemam više spor net, to bi bilo gotovo za sat vremena, ali stare navike teško umiru. :haha:

Btw, nema trika da nađem sad ni vremena ni koncentracije za film od 4 sata.

Edited by In The Flesh
Posted

Za one koji su gledali

sviđa mi se što je kraj ostavljen gledaocu na ličnu interpretaciju i što nijesu srušili čitavi poredak kao što se dešava u sličnim futurističkim filmovima.

Pa, snima se nastavak, tak' da...

Posted (edited)

590.jpg

zapravo su vecj sve isplanirali i potpisali da odrade i drugi i trecji i chetvri deo po knjigama

On August 8, 2011, while still shooting the film, Lionsgate announced that a film adaptation of the second novel in The Hunger Games trilogy, The Hunger Games: Catching Fire, is scheduled to be released on November 22, 2013.

In July 2012, release dates were confirmed for two films based on the last book Mockingjay. The Hunger Games: Mockingjay, Part 1 will be released November 21, 2014 and The Hunger Games: Mockingjay, Part 2 will be released November 20, 2015.[

http://en.wikipedia...._(film)#Sequels

Edited by рогозуб
Posted (edited)

i krenk 2, bukvalno isti film kao prvi, al Stetam ne mozhe da omane.

odgledao sam Safe, izashao je dvdrip pre neki dan, kao shto kazhem- Stetam ne mozhe da omane, on sam protiv Ruske i Kineske mafije i protiv panduca celog grada, i tu nema nikakvog preterivanja x) i da, pricha ruski.

Edited by рогозуб
Posted (edited)

@ Rogozub

Da, i dvojka je super.

Inače, odgledah The Expendables 2 u bioskopu. Mnogo mi je bolji od jedinice, ako ni zbog čega drugo, onda zbog više aluzija na Švarcenegerove, Staloneove i Vilisove najpoznatije uloge. I naravno Čak Norisova uloga je genijalna. :haha:

Generalni preporučio film sa Justin Timberlake-om. To se mora pogledati.

Edited by In The Flesh
Posted

[hater_mode]

hunger games je odlican film. to sto je remake nekog azijiskog sranja sa naivnom glumom i nepostojecom scenografijom tipa "evo neka paprat ovde, tu se ce glavni glumac da se sakrije" - nema veze, jer je hg i dalje bolji film.

u ostalom, svaki pravi hipster ce vam reci da je azijiska kinematografija vec izvikana i da su rekli sve sto su imali da kazu do pre dve godine. ;)

sad su in iranski filmovi, i taj region. treba pratiti moderne tokove. :haha:

[/hater_mode]

glavna glumica, ova klinka iz hunger games - sabija koliko je talentovana, pogledajte "winter's bone" i pocnite da je cenite. svetu filma je potrebna sledeca cate blanchett, nadam se da ce ova mala to i postati.