Face Of Melinda Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 KinSlayer: Overicu film, pretpostavljam na osnovu datog glavnog sizea da je u pitanju psiholoski triler, sa porukom iza glavne poruke, ili gresim? Quote
KinSlayer Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Ne gresis. Recicu samo da mislim, nisam bas siguran, da je ovaj film bio jedna od inspiracija za "Kad jaganjci utihnu". Quote
In The Flesh Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Reklo bi se i po samom posteru za film. Hvala za preporuku. Quote
Јарослав Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 inspiracija za "Kad jaganjci utihnu". Ако је тако, онда вреди погледати. Quote
Lou Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 (edited) Pazite da ne skinete ovaj istoimeni film, jer je teško govno i ne, nije u pitanju rimejk. A kad smo kod povezanosti ovog filma i "Kad jaganjci utihnu", valjda je logičnije da su knjiga i flim "The Collector" bili inspiracija za Tomasa Harisa da napiše knjigu, umesto da budu inspiracija za istoimeni film. Edited October 7, 2012 by Lou Quote
KinSlayer Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 A kad smo kod povezanosti ovog filma i "Kad jaganjci utihnu", valjda je logičnije da su knjiga i flim "The Collector" bili inspiracija za Tomasa Harisa da napiše knjigu, umesto da budu inspiracija za istoimeni film. Jest' da je skroz nevazno, al' kad me vuces za jezik... Pise lepo: Ne gresis. Recicu samo da mislim, nisam bas siguran, da je ovaj film bio jedna od inspiracija za "Kad jaganjci utihnu". Dakle, uopste se ne spominje da li je o filmu ili knjizi rec. Quote
Lou Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Mislio sam da se priča o filmovima, zbog teme, moja greška. Quote
KinSlayer Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Djabe, goreces u paklu... Mada, iskreno, nisam znao da ima "The Collector" knjiga... Za Jaganjce sam cuo... Inace odgledah opet ovaj klasik: http://www.imdb.com/title/tt0067800/ Ako neko nije gledao, obavezno. Inace, ima remake, nemam pojma kakav je igra onaj iz True Blooda, Svedjanin. Quote
In The Flesh Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Preporucivao sam to već. Bolji je rimejk mnogo. Kad malo bolje razmislim, onaj film sa prethodne strane koji si preporučio je vjerovatno jedan od 5-10% filmova sa teme koji se ne preporučuju iznova i iznova. Ali to je valjda sudbina tema koje traju godinama. Quote
KinSlayer Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Evo jedan nepreporucivani: http://www.imdb.com/title/tt1716777/ - fina dramica, nista preterano posebno, al' meni lego fino... Ima se skine full hd verzija... Quote
Bata Trokrilni Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Gledah danas Taken 2. Sve pohvale, baš mi je legla radnja u Stambolu nakon što sam se sveže vratio iz istog. Quote
In The Flesh Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Preporucivao sam to već. Bolji je rimejk mnogo. Tek sad vidim što sam napisao. Bolji je OD rimejka mnogo. Izvinjavam se. Quote
imaginos Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 bio danas na tv-u moj omiljeni ratni film (gledao vise od 50 puta). kad uce napamet plan napada po brojevima - neprejebivo. Down to the road block, we've just begun The guards are through The Major's men are on a spree Major and Wladislaw go through the door Pinkley stays out in the drive The Major gives the rope a fix Wladislaw throws the hook to heaven Jimenez has got a date The other guys go up the line Sawyer and Gilpin are in the pen Posey guards points five and seven Wladislaw and the Major go down to delve Franko goes up without being seen Zero-hour - Jimenez cuts the cable, Franko cuts the phone Franko goes in where the others have been We all come out like it's Halloween 2 Quote
Lou Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Tek sad vidim što sam napisao. Bolji je OD rimejka mnogo. Izvinjavam se. Ja baš gledah to i pitah se. "Pa, kad ITF kaže, možda i jeste bolji." Quote
In The Flesh Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 bio danas na tv-u moj omiljeni ratni film (gledao vise od 50 puta). Dirty Dozen. B92, vidio sam. Ja sam ga gledao možda 4-5 puta, danas nijesam stigao. Ja baš gledah to i pitah se. "Pa, kad ITF kaže, možda i jeste bolji." Najjače je što sam pročitao post odmah potom i sve mi je bilo ok. Quote
Мајор Гашпар Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 http://www.imdb.com/title/tt2182019/ Гледао неко? Quote
Captain Spaulding Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Posle sumnji da ce film biti golo govno dao sam mu sansu pre neki dan i mogu reci da je film bio prilicno standardan na pocetku a onda se dogodila jedna scena gde se sve menja i koja je povecala veliko interesovanje kod mene. Anyways, preporuka Quote
Havočka Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 au ne taj film je jako los pogledajte trejler i sve ste videli Quote
Srlandand Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Bolestan sam i dosadno mi, pa danas ceo dan gledao HBO. Prvo, ova nova Tri Musketara, nije los film, u steam punk fazonu skroz, prejebana produkcija, tako da ga je lepo gledati. Zatim gledao Batman: Year One, odlican k'o i svaki Betmen uostalom, preporuka za to Gledao i Super 8, dosadnjikav film, ocekivao sam vise. Takodje, gledao i Expendables 2 juce, mnogo bolji nego prvi deo (k'o da je to tesko), tu su naravno svi moguci klisei, ali je zabavan da se pogleda jednom. Quote
Captain Spaulding Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 @Xavocka Ti onda gledaj trailere ubuduce, ja ga nisam gledao. Quote
Havočka Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 jedini dobar momenat u filmu je kada skapiraju u onom tunelu zasto su zapravo tu gde jesu i scena sa jezikom je dobra ovo ostalo je sve vec mnogo puta prezvakano a fora trejler su napravili tako sto su uzeli sve 'strasne' scene iz filma i spojili ih u minut Quote
Captain Spaulding Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 E pa bas zbog svega toga nisam ni hteo da gledam film ali posto mi je ostalo sve manje i manje horor filmova dao sam mu sansu, i nije mi bilo zao Quote
Havočka Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 mi smo sad skoro gledali cabin in the woods, glup je film jako, i sigurni viver ispala iz osmog putnika, al' me je odusevila tabla sa spiskom necu da spojlujem, samo zbog et table vredi gledati film pauzirali smo na toj sceni i pola sata odgonetavali sta sve ima epik momenti Quote
Recommended Posts