Јарослав Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 (edited) Е, дајте сад препоруке за неке психолошке филмове, који скроз сјебу мозак (трилер, хорор, може и драма). Edited December 26, 2012 by Јарослав Quote
In The Flesh Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Eraserhead Repulsion Bad Boy Bubby Ovaj zadnji i nije u stilu Memento-a, Pi, i takvih, ali je bolestan mnogo. Pretpostavljam da je skoro svako gledao, ali Jacob's Ladder je jedan od boljih, po meni. Quote
Јарослав Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Овериће се. Дајте још, није на одмет. Иначе, гледао ли је неко Life of Pi? Мени делује као пренатрпано педерско срање. Quote
Captain Spaulding Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Е, дајте сад препоруке за неке психолошке филмове, који скроз сјебу мозак (трилер, хорор, може и драма). Jel si se ti resetovao? Pa dao sam ti i takve preporuke izmedju ostalog Quote
Dark_Elf Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Није ми се нешто свидео. А и не волим такве типове хорора. Више сам за оне који ударају на психу, а не да ми нека чудовишта јурцају из кадра у кадар брзином светлости. Pa ne bih baš rekao. Drag me to hell je prepun scena napetosti u kojima se čudovište i ne vidi. Istina, usrali su sredinu filma onom groteskom sa jarcem i likom koji lebdi, ali sve pre toga i posle toga je vrlo dobro urađeno. Recimo oni tripovi sa babom (koja i mrtva "slučajno" uhvati kosu glavne protagonistkinje) su mi odlični, a i druge scene koje su pune suspenzije. Twist na kraju i onaj zajeb sa novčićem je isto dobra fora. Ne kažem ja da je to najbolji horor ikada, ali u navali sličnih (Orphan, case 39...) ovo je ipak osveženje, posebno u tim nekim rediteljskim fazonima. Quote
Lunar Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 (edited) Ovo treba da gledas Jare: http://www.youtube.com/watch?v=NWu9WjEcdbk film je inace mnogo cudniji nego sto trailer pokazuje. Edited December 26, 2012 by Lunar Quote
Јарослав Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Jel si se ti resetovao? Pa dao sam ti i takve preporuke izmedju ostalog А 'де знам, нисам их још све погледао. Pa ne bih baš rekao. Drag me to hell je prepun scena napetosti u kojima se čudovište i ne vidi. Istina, usrali su sredinu filma onom groteskom sa jarcem i likom koji lebdi, ali sve pre toga i posle toga je vrlo dobro urađeno. Recimo oni tripovi sa babom (koja i mrtva "slučajno" uhvati kosu glavne protagonistkinje) su mi odlični, a i druge scene koje su pune suspenzije. Twist na kraju i onaj zajeb sa novčićem je isto dobra fora. Ne kažem ja da je to najbolji horor ikada, ali u navali sličnih (Orphan, case 39...) ovo je ipak osveženje, posebno u tim nekim rediteljskim fazonima. Па, видиш, мени су баш те сцене глупе. То са јарцем који прича, мислим дај, 21. век је, а ти к'о да убацујеш лик порнићара у опседнутог јарца. А са новчићем то ми је било до јаја глупо и предвидљиво још од тренутка када је узела коверту са пода кола. Quote
In The Flesh Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Super scena kad joj baba ispose bradu/nos, šta li već... Quote
KinSlayer Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Pa ne bih baš rekao. Drag me to hell je prepun scena napetosti u kojima se čudovište i ne vidi. Istina, usrali su sredinu filma onom groteskom sa jarcem i likom koji lebdi, ali sve pre toga i posle toga je vrlo dobro urađeno. Recimo oni tripovi sa babom (koja i mrtva "slučajno" uhvati kosu glavne protagonistkinje) su mi odlični, a i druge scene koje su pune suspenzije. Twist na kraju i onaj zajeb sa novčićem je isto dobra fora. Ja sam se valjao od smeha na scene sa babom... Jel to do mene samo? Quote
Captain Spaulding Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Drag me to hell je ambiciozan film sa dobrom pricom kojeg su veoma lose, cak sta vise komicno realizovali. (scena sa napadom babe u garazi, scena gde joj guta pola face kada joj ispadnu zubi , scena sa kozom ) Sve me to nekako odguralo od zanra Horor. 1 1 Quote
Јарослав Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Не бих ништа више додао на претходна два поста. Quote
МегафаН Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Super scena kad joj baba ispose bradu/nos, šta li već... Najjača je kad udari labrnjom o' instrument tablu i ispa'ne joj proteza. hahaha, inače meni dobar film. 1 Quote
Captain Spaulding Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Pogledah remake sa mocnom Dzenifer Lorenc http://www.imdb.com/title/tt1582507/ Ko pogleda film neka se javi, zelim da prodiskutujem nesto via spoiler Quote
Oak Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Е, дајте сад препоруке за неке психолошке филмове, који скроз сјебу мозак (трилер, хорор, може и драма). Sad odgledah, boles' od filma. http://www.imdb.com/title/tt1437358/ Quote
Јарослав Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 То, Оуче, то се тражи. Pogledah remake sa mocnom Dzenifer Lorenc http://www.imdb.com/title/tt1582507/ Ko pogleda film neka se javi, zelim da prodiskutujem nesto via spoiler Ај одгледаћу ја данас. Quote
Captain Spaulding Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Jare si gledao domaci Deja Vu rezisera Gorana Markovica? Quote
Јарослав Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Нисам. Чуо сам добре ствари о њему. Ваља ли? Quote
Captain Spaulding Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Srbija nije imala puno horor filmova za vreme komunizma, ja mogu da nabrojim samo 3 Leptirica Sveto Mesto i Vec Vidjeno, tj Deja Vu Pogledaj film,teska psiho horor drama. A glumacka postava : Anica Dobra, Mustafa Nadarevic, Bogdan Diklic, Petar Bozovic, Manda Quote
In The Flesh Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 (edited) Vec Vidjeno, tj Deja Vu Aj seeduj ga, taman sam stavio da se skida sa cinemageddona Edited December 27, 2012 by In The Flesh Quote
Captain Spaulding Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Nece druze.....pokusavam da reseedujem ali umesto da mi hashuje on oce da skida iz pocetka Quote
In The Flesh Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Šteta...nema ga neđe drugo? Quote
Captain Spaulding Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Imas ceo film ovde. Veruj mi, i kada bi skinuo DVDrip isto bi te ovakav kvalitet cekao http://www.youtube.com/watch?v=9bYgo3NOW3U 1 Quote
Мајор Гашпар Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Петар све прејеб'о. Столе удбаш. Quote
KinSlayer Posted December 27, 2012 Report Posted December 27, 2012 Pogledah remake sa mocnom Dzenifer Lorenc http://www.imdb.com/title/tt1582507/ Ko pogleda film neka se javi, zelim da prodiskutujem nesto via spoiler Pogledao. Meni je film smece, a i to je verovatno preblaga rec... Quote
Recommended Posts