Metal_Heart Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Mada ima jedna stvar koja me buni shto se tiche filma al' vidim da ima ljudi koji josh nisu gledali film pa cu sachekati josh malo sa timn pitanjem Lepo od tebe... Quote
Doug Bradley Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Lepo od tebe... Jel' neko mozhda odgledao Good night and good luck? Quote
gruban Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 kinezi glume japance i jos pricaju engleski! sam film je radjen za pretezno USA trziste i ima mnogo bespotrebnih stvari i razvucenih scena sve u cilju da publika razmislja sto manje! ali sve u svemu film je OK i ako smo ista naucili iz njega je to da nije lako postati geisha! Quote
Doug Bradley Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Carlito's Way mnogo davno sam ga gledoa i zaboravio sam koliko je film fenomenalan.... Sorry boys, all the stitches in the world can't sew me together again. Lay down... lay down. Gonna stretch me out in Fernandez funeral home on Hun and Ninth street. Always knew I'd make a stop there, but a lot later than a whole gang of people thought... Last of the Moh-Ricans... well maybe not the last. Gail's gonna be a good mom... New improved Carlito Brigante... Hope she uses the money to get out. No room in this city for big hearts like hers... Sorry baby, I tried the best I could, honest... Can't come with me on this trip, Loaf. Getting the shakes now, last call for drinks, bars closing down... Sun's out, where are we going for breakfast? Don't wanna go far. Rough night, tired baby... Tired... Quote
gruban Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Carlito's Way mnogo davno sam ga gledoa i zaboravio sam koliko je film fenomenalan.... ja ga upravo sad gledao ponovo!!! Mi barrio ya no existe Quote
Angelystor Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Karlito kvlt!! Nego..gledao sinoc "Village Of The Damned".,.dobar film..definitivno onaj Karpenter ima njuh da pravi dobre filmove i da stvori bash dobru atmosferu...sam film je kao nekji Dosije X i to one bolje epizode Quote
gruban Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 sad sam ponovo gledao HOLY GRAIL prestrasna mantra!!! @dodjavola - SRETAN RODJENDAN!!! Quote
Protagonist Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Evo par filmova što sam odgledao ovih dana: Brokeback Mountain - veoma dobar film, samo mi je par scena bilo gadno :bgiblue: Jarhead - fin filmić, ali nikakvo čudo Casanova - ništa posebno, no može da se gleda Quote
Metal_Heart Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 E da, gledao sam Walk The Line, bas mi se svidja film. Pogledajte ga ako niste... Uradjen je na foru Ray-a, ipak mi se ray vishe svidja jer je Jamie Foxx neverovatno dobro odglumio... Quote
Doug Bradley Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Jarhead - fin filmić, ali nikakvo čudo Jel' zna neko hoce li ovo skoro u bioskope kod nas? Quote
gruban Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 sada sam pogledao ovaj remake TEKSAS CHAINSAW MASSACRE. Sta je ono ljudi?! Zasto niko nije stavio na ovoj temi OGROMNO upozorenje sto se ovog filma tice? Prezirem samu ideju remake-a ali ovo je smijesno! Film se mogao i zvati TEXAS WET T-SHIRTS ili BREASTS ATTACK! Kad god sam pomislio da majica Jessice Biel ne moze biti MOKRIJA pogrjesim! Ovo nije jedan od onih filmova koji je toliko los da vam se svidi na neki bizaran nacin… ovo je jednostavno los film! Quote
Doug Bradley Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Hitch...... totalno opushtajuca komedija Eva Mendes Quote
forever*autumn Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 pogledah Miike-ov "Propusten poziv". kad ne umreh kod jedne scene. preporuka ljubiteljima filmova Ring, The eye, Dark water i njima slicnih. Quote
Doug Bradley Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Lord of War Nicolas Cage je bog.... inache film je josh jedan dokaz da niko ne mozhe da te upropasti gore nego rodjena zhena i dete.... Quote
Metal_Heart Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Gledao sam Capote, nishta posebno... Cak mi se i ne svidja. Ocekivao sam mnogo vishe. Quote
Tetragrammaton Cleric Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 ''Deveta ceta'', ruski, o ratu u Afganistanu.Big budget, odlican film, rezirao Fjodor Bondarcuk, sin Sergeja Bondarcuka, a i glumi.Izuzetno tezak i slojevit film.radjen po istinitom dogadjaju, mada su isti potpuno izmenjeni. Obavezno glerdati. Quote
Anоnymous Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Hehe, gledao House Of The Dead II. Prvi jeste smesniji, ali i ovaj ima svetle trenutke. Quote
SerbZmaj Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Napokon sam odgledao film - 28 days later - ok je za pogledati...one scene sa pustim gradom su super... Quote
gruban Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 (edited) OBAVEZAN LINK Edited March 12, 2006 by jigsaw Quote
Angelystor Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Gledao "Rosemary's Baby" sinoc, i otkinuo sam kako je dobar film. U stilu Hichkokovih horora lovi na psiho a ne jednostavne krvave fazone...Najjacha scena je kad Rouzmeri stoji u govornici a ispred nje stoji neki lik..napeta scena i onda se ispostavi da nije nishta a atmosfera vas navede na ko zna shta A da i ona pesma je zakon Quote
-Abraxas- Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Sinoc sam gledao evil .nije los film uopste,ustvari, dobar je Quote
Doug Bradley Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Frequency..sjajan film...sjajan... http://www.imdb.com/title/tt0186151/ Quote
Recommended Posts