Jump to content

Recommended Posts

Posted
e sad..

planiram da palim u bioskop ovih dana da odgledam ovo cudo sto reklamiraju V For Vendetta.. citah recenzije.. nit smrdi nit mirise. jel gledao neko? utisci?

to ti je skoro sigurno prvoklasan shit no.gif

Posted
e sad..

planiram da palim u bioskop ovih dana da odgledam ovo cudo sto reklamiraju V For Vendetta.. citah recenzije.. nit smrdi nit mirise. jel gledao neko? utisci?

ja cu ici u kino pogledati ga....mislim da je OK

Posted

Povratak je odlican! Nekome moze da se ucini da je prilicno spor, ali sve ima svoju svrhu..

Ne propustiti "Ciudade de deus", o predgradju Ria, predobar film.

I naravno "Eternal sunshine of a spotless mind", jedan od mojih omiljenih. Ako ga neko ima na dvd-u ili dvd-rip, molim vas da mi dostavite.

Posted

??

e ne mogu sad trenutno da otvaram link, a prethodno sam ostavila post ne klikcuci.. mozda je zabuna a mozda ne..

jel pricamo o filmu Vod? vijetnam i fazoni? ajde da ne lupam sad, citala sam `vod` knjigu prije 10 godina (dejl a. dej) - jel to to u stvari? opet kazem, ne znam sta je na linku trenutno.

Posted

Pricamo o filmu Olivera Stouna "Vod" iz 1986. Nikada nisam cula da taj film ima ikakve veze sa nekom knjigom. Mozda je inspirisan, mada i to sumnjam.

Posted (edited)

Platoon 1986 je radjen po knjizi Del A Dale kao sho je blondie i rekla...Del je uchesvovao u Vijentamskom ratu i koliko se secam bio je pilo ali nisam siguran jer sam knjigu davno chitao....ako ne verujee idite u neku od biblioteka i nadjite knjigu

Evo vam jedan link scroluje negde blizu sredine nacicete knjigu

www.betweenthecovers.com/catalogs/E44.htm

I evo vam josh nekoliko linkova:

http://www.bbc.co.uk/films/2001/10/15/dale...interview.shtml

http://www.bbc.co.uk/films/2001/10/05/dale...interview.shtml

Edited by Doug Bradley
Posted

Nisam imala pojma, nazalost icon_redface.gif, a to mi je jedan od omiljenih filmova .

Bas bi me zanimalo da je procitam, ako neko zna ko je izdao kod nas bas bi mi znacilo.

Posted

Pogledah ovih dana dva dobra filma:

Ray -o njemu necu da troshim rechi sigurno ste ga vec gledali,odlichan film

Mystery TRain,film Jim Jarmusch-a,preporucujem svih fanovima Elvis Presleya.

user posted image

Posted
Pink Panther 2006...ima svojih momenata ali u sushtini film je govono..ipak je Sellers bio i ostao neprevazidjen kao Inspektor Kluzo...

Slazem se. Martin je imao svoje momente u filmu i jeste me nasmejao u par navrata, ali je film ipak dosadan.

Posted (edited)

Platoon 1986 je radjen po knjizi Del A Dale kao sho je blondie i rekla...Del je uchesvovao u Vijentamskom ratu i koliko se secam bio je pilo ali nisam siguran jer sam knjigu davno chitao....ako ne verujee idite u neku od biblioteka i nadjite knjigu

Evo vam jedan link scroluje negde blizu sredine nacicete knjigu

www.betweenthecovers.com/catalogs/E44.htm

I evo vam josh nekoliko linkova:

http://www.bbc.co.uk/films/2001/10/15/dale...interview.shtml

http://www.bbc.co.uk/films/2001/10/05/dale...interview.shtml

eee bravo!!

evo sad vidim link..

posjedujem knjigu, zao mi je sto nisam imala mjesta u koferu da je ponesem na daleke pute, ali znam da sam je citala nekoliko puta. obavezno stivo!!

e da - ne sjecam se izdanja ni izdavacke kuce, moja knjiga ima na koveru scenu iz filma, neko blato, suma, vojska, jurnjava, napalm..

i slazem se da Sellersa ne valja skrnaviti. ja bojkotujem cak i reklame za novog pink pantera, ogavno sta cine..... pukeface.gif

edit: bradley, lik se prezive Dej koliko ja znam.. biggrin.gif

Edited by blondie
Posted (edited)

Noz...film radjen po romanu Vuka Drashkovica....odlichan film icon_da.gif

Drashkovicu je bilo bolje da se drzhao knjiga mozhda bi proshao bolje nego u politici.... laugh.gif

moja knjiga ima na koveru scenu iz filma, neko blato, suma, vojska, jurnjava, napalm..

Tu sam knjigu i ja chitao...isti taj cover icon_da.gif

lik se prezive Dej koliko ja znam..

Dale ili Dej isti qrac icon_smile.gif

Edited by Doug Bradley