In The Flesh Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Pa ni mene, ali ima tesku atmosferu, a vidim da voliš horore. http://i237.photobuc...zps45a9f778.jpg п.с. подршка за Блек Снејк Моун (одличан саундтрек) p.s. 1 1 Quote
MegaDave90 Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Gledah sinoc Hangover novi, ni blizu kecu, ima par fora, ovo ostalo je njaaa. Dvojka je bila isto ok. Quote
LoveHateLove Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0066993/ znaci ko ovo nije gledao da necasi casa 1 Quote
In The Flesh Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Imam ga godinama na kompu, cak sam ga jednom i prelistao, ali nikako da ga pogledam da valja. Valjda treba posebno bit raspoložen za njega... Quote
LoveHateLove Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Skinuo sam i ja jos odavno sve od Ken Russell-a, ali nisam bas sve pogledao. Uglavnom ima tu dobrih filmova. Quote
Captain Spaulding Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Pogledaj konacno juce 12 Monkeys...oce li neko molim vas da mi objasni zasto film ima ocenu 8,1 na imdb? meni je film dosadan i nista posebno. 1 Quote
Fake City Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Mozda zato sto je film genijalan, a ti ga nisi skapirao? 1 Quote
In The Flesh Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Ja sam mu dao 10. Film je ludilo, komplikovan, na kraju te ostavi da se pitaš, plus tematika mi je super, gluma fantastična...što ćeš više? Quote
Captain Spaulding Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Verovatno jer se nisam dovoljno uvukao u pricu .....stalno me neko smarao ....+ roletne mi pokvarene pa ne mogu da film gledam lepo u mraku 1 Quote
Berliner Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 i meni su roletne pokvarene, pvc stolarija. koga uopste da zovem za to u ns a da me ne odere zverski? Quote
Captain Spaulding Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Ja zbog toga vijam strica da vidim da li moze on da mi popravi Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 12 majmuna bolesno dobar. tad je i Bred Pit naređao gomilu dobrih filmova, Intervju s vampirom, Legende o jeseni, se7en, majmuni, Sleepers.....počo sam ga cenim ko glumca. Gledah azijsku verziju filmova o katastrofama Tidal Wave, o ogromnom tajfunu(otprilike ko Deep impact i 2012), jebaše mu majku, pola glumačke ekipe pobiše. Još jedan film vredan pažnje , akcija triler+malo komedije. Pandur, korumpiran, sjeban, i ujedno divljak lovi psihopatu serijskog ubicu ovo fali Holivudu, običan čova, mediokritet, sa svim svojim manama kao glavni junak. Quote
Captain Spaulding Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Moracu opet da pogledam 12 majmuna .....nisam mu dovoljno paznje posvetio Inace, sinoc sam posle dugo vremena neckanja da li da ga gledam ili ne pogledao Real Steel i mogu reci da sam jako zadovoljan filmom. Akcija i zabava zagarantovana Quote
VoivodBG Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 Prikaz popravnih institucija za mlade prestupnike u Velikoj Britaniji 70-tih godina. Film je za ono vreme smatran sirovim i realisticnim. Zapazenu ulogu ostvario Ray Vinstone. Quote
LoveHateLove Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 Dobar je, preporucio sam ga vec ranije. Ko voli ovo neka pogleda i Made in Britain. Quote
Јарослав Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Svi kazu da je ovo prvi njegov dobar film i stvarno je dobar. Al dobro, ne moras da gledas Nego, sinoc sam gledao Trance i odusevio sam se. Zasad mi je u top 5 filmova 2013 godine. http://www.imdb.com/title/tt1924429/ Evo jedan screenshot одгледах управо. одличан и до јаја истрипован филм. Розарио је богиња мајка. Quote
Јарослав Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 коме је до добре акције, вреди одгледати. Quote
Captain Spaulding Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Haha......oce biti 7. 8. 9. dela? Quote
Мајор Гашпар Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Кад испуцају све, онда који римејк. Quote
Captain Spaulding Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Ja se secam kada je izasao 1. deo to je bio hajp svi se lozili....drugi deo mislim da sam gledao ali sve posle toga nisam...niti cu Quote
VoivodBG Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Spektakl. Dizajn robota i cudovista je na zavidnom nivou, i bitke su zaista spektakularne u 3d-u. Mada meni je smetalo sto se od previse desavanja tokom borbi, sve zamuti i onda svi ti detalji ne mogu da dodju do izrazaja, no dobro. Ima i ljudske drame koja ne gusi glavni tok price. Idris Elba je neverovatna pojava na velikom ekranu. Poseduje stas, glas i autoritet. Ron Perlman ostvario zabavnu sporednu ulogu, ima i najbolji kostim. Cak i neki sporedni likovi poseduju dobru hemiju sa humoristicnim situacijama, sto je uvek plus, jerbo su generalno humor u ovim velikim spektaklima banalizovali do srzi. Guilermo je zaista odradio valjan posao, ipak su dosta stvari strpali u 2 sata. Cekam nastavak. Quote
kuruz Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 (edited) Prikaz popravnih institucija za mlade prestupnike u Velikoj Britaniji 70-tih godina. Film je za ono vreme smatran sirovim i realisticnim. Zapazenu ulogu ostvario Ray Vinstone. dobar, gledao sam i preporučivao ranije sličan je i This is England, savetujem da se pogleda Edited July 19, 2013 by Underkuruz Quote
Recommended Posts