Cortex Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 sinoc gledah "Hide and Seek", Robert De Niro, Famke Janssen,... vrlo dobro, cak preporuka! jel gledao neko? Quote
blondie Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 narucena - produzena verzija LORD of The Rings - stize sutra, sva tri dijela. ja biti tako srecan. (ovo samo da podijelim srecu). hvala. Quote
Metal_Heart Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Ljudi kako se zove onaj narkomanski film gde liku istruli ruka od fiksanja, kada mu je na kraju amputiraju. Tu glumi Jennifer Connelly, glumila je u dva vrhunska filma Blistavi um i House of sand and fog... Gledao sam ovaj film ranije i odlican je. Hocu da ga pogledam ponovo ali ne znam kako se zove... Quote
Doug Bradley Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 (edited) Ljudi kako se zove onaj narkomanski film gde liku istruli ruka od fiksanja, kada mu je na kraju amputiraju. Tu glumi Jennifer Connelly, glumila je u dva vrhunska filma Blistavi um i House of sand and fog... Gledao sam ovaj film ranije i odlican je. Hocu da ga pogledam ponovo ali ne znam kako se zove... Reqieum For A Dream http://www.imdb.com/title/tt0180093/ Edited March 22, 2006 by Doug Bradley Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Requiem&Trainspotting Quote
Doug Bradley Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Requiem&Trainspotting Reqieum imam na DVD-u a uskoro i Trainspotting Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Reqieum imam na DVD-u a uskoro i Trainspotting Imam i ja i Trainspotting evo i ovde da preporuchim . "Pravila privlachnosti" Quote
Flight_Of_Icarus Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Ja bih preporucila Cold Mountain, glume Jude Law, Nicole Kidman i Renee Zellweger, film je stvarno fantstican, svi koji su gledali su se odushevili. Film je mnogo tuzan Quote
Flight_Of_Icarus Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Samo sto ima 2 razlicita kraja. Quote
Rüzgar /değişik/ Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 (edited) Bolje sto nisam gledala tu alternativnu [drugu] verziju.. I ova obicna je I soundtrack je do jaja.. Edited March 23, 2006 by ^Symbolic^ Quote
Doug Bradley Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Butterfly effect. Samo sto ima 2 razlicita kraja. Ima 4 razlichita kraja Inache pre neki dan mi je stiglo: The Buterfly Effect Quote
Hail Metal Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 (edited) Pogledah pre koji dan jedan odlican film Momci iz Brazila (malo stariji film),o Mengeleu s radi,preporucujem svima,super pricha. Edited March 23, 2006 by Hail Metal Quote
Peti.Maj Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 (edited) Zna li neko kako se zove film u kojem glumi Richard Gir nekog detektiva ili advokata? On kao brani nekog serijskog ubicu, koji se citavo vrijeme folira da je podijeljena licnost kako bi izbjegao zatvor i bio smjesten u dusevnu bolnicu.\ Mnogo mi se svidio film koji sam sinoc gledao Generacija X sa Edward Norton-om i Edward Furlong-om. Govori o fasizmu, rasizmu, neonacizmu, njegovanju kulta Hitlera.... i o pogresnosti svega toga.... Edited March 23, 2006 by Byk Quote
Tatyannahhh Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Zna li neko kako se zove film u kojem glumi Richard Gir nekog detektiva ili advokata? On kao brani nekog serijskog ubicu, koji se citavo vrijeme folira da je podijeljena licnost kako bi izbjegao zatvor i bio smjesten u dusevnu bolnicu. mota mi se po glavi da je Primal Fear ali nisam sigurna Quote
OCTOJA Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Mnogo mi se svidio film koji sam sinoc gledao Generacija X sa Edward Norton-om i Edward Furlong-om. Govori o fasizmu, rasizmu, neonacizmu, njegovanju kulta Hitlera.... i o pogresnosti svega toga.... taj film se zove American History X (Fatalni Kurs X) odlican je Quote
Mjaua Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 mota mi se po glavi da je Primal Fear ali nisam sigurna jeCte rICARD gir i Norton boles'an film Quote
Flight_Of_Icarus Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Ima 4 razlichita kraja Koja? Aj napisi ako znas, mnogo me zanima. Quote
Doug Bradley Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 (edited) Koja? Aj napisi ako znas, mnogo me zanima. Prvi kraj je onaj kada prodje pored nje na ulici i nishta joj ne kazhe (mislim da smo taj kraj svi videli) Drugi kraj je kada se vrati kroz vreme i kada se ubije u majchinoj utrobi Treci je kada sretne Kayleigh na kraju i zastane i popricha sa njom Chevrti je kada na kraju sretne Kayleigh i krene da je prati Meni se inache najvishe svidjaju ovaj prvi i treci kraj..inache za 2007 se planira The Butterfly Effect 2 http://www.imdb.com/title/tt0457297/ Edited March 24, 2006 by Doug Bradley Quote
Anоnymous Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 (edited) The Butterfly Effect je samo bleda kopija Donnie Darko-a. Nista vise. Edited March 24, 2006 by Jason_Voorhees Quote
Doug Bradley Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 The Butterfly Effect je samo bleda kopija Donnie Darko-a. Nista vise. Meni je Effect bolji od Darka...Darko mi je malo smor.... Quote
Metal_Heart Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 taj film se zove American History X (Fatalni Kurs X) odlican je Da, ali tu su nashi prevodioci debili da ga prevedu kao Generacija X, kao i jos 1000000 filmova... Quote
Recommended Posts