Angelystor Posted January 26, 2014 Report Posted January 26, 2014 Ja sam preminuo na: "The angels came and took Molly away." "There must have been a few of them." 1 Quote
Oak Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 Jebote ala ste me navukli, ja očekivao neki urnebesan film, a ono ispade film sa par dobrih fora i glumcem koji nije mogao da nađe angažman godinama. 3 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 nipošto nemojte da gledate odvratni JOBS Quote
Angelystor Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 ...glumcem koji nije mogao da nađe angažman godinama. Vrlo relevantan faktor za kvalitet filma. Quote
рогозуб Posted January 27, 2014 Report Posted January 27, 2014 ne znam dal rekoh, The Butler je dobra drama Quote
рогозуб Posted January 28, 2014 Report Posted January 28, 2014 mislim da je bilo pohvala za Escape Plan, stvarno odlichan film Quote
Guest HEFEST Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Ekstra film. Ovaj Alfa Papa obican mambo dzambo. Quote
LoveHateLove Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 I ja odgledao taj Alfa Papa na osnovu ovih preporuka. Nisam ga ni pogledao do kraja, bukvalno par dobrih fora i nista vise. Quote
Guest HEFEST Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 Ma skoro sam se ubedacio sada, a devjka oce da me ostavi sto sam joj pustio ovo. Morao sam da je zabavljam da ne zaspi i ne mogu reci da je krivim. 1 Quote
Schneider Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Poštovani filmofili, imao sam čast da idem na premijeru "Ninfomanijaka" od Lars Von Trira.Malo ću se raspisati, jer mislim da ovaj reditelj to zaslužuje. Film traje 4 sata i 20 minuta, dupe mi se skamenilo jer ne volim toliko puno da sedim, ali verujte mi vredelo je svake sekunde ( svega jednom sam pogledao na sat, to je moj lični pokazatelj držanja pažnje, jer ćesto gledam u časovnik . U pitanju su zapravo 2 filma ( kako sad dva pitate se) u ukupnom trajanju kako sam gore pomenuo, sa pauzom od 10 minuta. Tako je i na imbd razdvojeno: http://www.imdb.com/title/tt1937390/?ref_=nm_flmg_act_7 http://www.imdb.com/title/tt2382009/?ref_=nm_flmg_act_5 Ova verzija koja se daje po bioskopima širom sveta je cenzurisana ( uz dozovolu Von Trira, ali bez njegovog znanja, ta napomena stoji pre početka oba Ninfonijaka). Netaknuta, directors cut verzija će biti objavljena tek na festivalu u Berlinu koji je ovog meseca. Ona taje 5 i po sati, i navodno ta verzija bi trebala biti i na Bg FEST-u, al kada sam bacio pogled na program vidim da je po dužini ista kao i ostale bioskopske projekcije, no dobro ovde EKSPLICTNIH SCENA ima koliko vas srce prohte, mnogo više nego u njegovom "Antihristu". Što se tiče samog filma, plašim se da ne otrkijem neki bitan detalj, ali rećiću da je poruka ovog filma,vrlo, vrlo ubedljiva, i da ovo svakako nije za gledanje sa jednom rukom ili kojekakvo voajerisanje. Von Trir vrlo vešto, komad ko komad,daje gledaocu sliku šta znači biti ninfoman i kakve to posledice ima na život drugih. Upravo ta lično viđenje ninfomanije je najjača karika ovog filma. Kraj filma je ubo u metu, i Shia LaBeouf je neko ko bih izdvojio, ali je stvarno je glumačka ekipa sjajno obavilo posao. Konačno nemoj da niste gledali 1 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Poštovani filmofili, imao sam čast da idem na premijeru "Ninfomanijaka" od Lars Von Trira.Malo ću se raspisati, jer mislim da ovaj reditelj to zaslužuje. Film traje 4 sata i 20 minuta, dupe mi se skamenilo jer ne volim toliko puno da sedim, ali verujte mi vredelo je svake sekunde ( svega jednom sam pogledao na sat, to je moj lični pokazatelj držanja pažnje, jer ćesto gledam u časovnik . dobro majku mu, svi volimo da mu nadenemo titulu, kad su te jebacke teme, al gde nadje casovnik. THe Divine Weapon malo ga precerase, jes epska mesavina istorije i price, al u momentima mu jebase kevu. Kad sam video "visecevni strelni lanser", strelobacace i umalo se ne upisah...kad ono sprave zaista postoje, i stvarno koriscene. Al do jaja zabava i posledna bitka jebe keve. Quote
Captain Spaulding Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 E stvarno otvorite novu temu za azijske filmove, smarate 2 4 Quote
metal guru Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 prvenac, a klasa http://www.imdb.com/title/tt0086979/ Quote
In The Flesh Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 http://m.imdb.com/title/tt1450321/ Najludji film prosle godine. Predobar. Quote
Captain Spaulding Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Jes, covek me odusevio i u Filth i u Trance 1 3 Quote
Генеральный Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 филт изгледа ко слике са екскурзије ОСТ одличан, тхоугх 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Novi Statam Homefront Dont fak vid Statam! :rockdevil: :rockdevil: Do jaja ali do jaja akcija!Statam kralj!! 1 1 Quote
johnnyzzz Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 http://m.imdb.com/title/tt1450321/ Najludji film prosle godine. Predobar. meni bi bio čak i mnogo bolji da u zadnjoj sceni nije izjavio šta je izjavio, bio bi ozbilniji kraj koji ostavlja mnogo jači utisak... ali je svejedno odličan film... Quote
truliandedzombileš! Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 "her" me razočarao. mnogo, mnogo njanjavo i jadno. prosto pomisli čovek da je pisac najveći jadnik na svetu. Quote
Guest Bata Životinja Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 (edited) mnogo gore u FILTH-u je otkrivanje okolnosti ubistva, ono na kraju je mnogo bolji deo priče Edited February 3, 2014 by Bata Životinja 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 THE COUNSELOR Prenaduvana zbrka. Svaka scena pokušava da bude ili pametnija nego što jeste, ili ''šokantna'' i egzibicionistička, scene ubistva ''originalne''. A sve je u stvari poprilično isprazno. Kad nemate šta da kažete o likovima ponudite im bar fingerfucking, lizanje jaja, fenomenalan orgazam... Logika Bitke na Neretvi - ''bacite autobus u provaliju''. Sve je tako kul u ovom filmu da sam se smrz'o! Bardemov lik totalni promašaj. Pojma nemam čemu služe filozofiranje Bruna Ganza o Jevrejima i ispovjest Kameron Dijaz. Na kraju imamo i egzistencijalističko proseravanje koje objašnjava ''univerzum'' u kojem se glavni lik našao. Postoje dve stvari koje su neverovatne, da ne bih previše spojlovao obe se dešavaju ovako: prvo neko kul (Bardem ili Pit) ispriča kako postoji ''nešto'' što deluje ''tako i tako'', i na kraju se to nešto desi nekome, i stvarno deluje kako su oni opisali! Quote
Guest HEFEST Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=DwVQESTC2SU&feature=share Film mog ortaka. Prvi od kada je otisao u Amuriku. Mozda ga je neko primetio u 7 i po filmu. Ima ulogu od jedne recenice. 3 Quote
Captain Spaulding Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Ovaj film sam zaobilazio i nikako da se nakanim da ga pogledam jer ulogu roditelja igraju mozda meni najiritantniji glumci ikada a to su Tilda Swinton i John Reilly Sinoc ga pogledao i jako je dobar, preporuke 1 Quote
Јарослав Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1490017/ čeka se rip Quote
Guest Bata Životinja Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 bolje nađi nešto s barbikama, možda jebeš 1 3 Quote
Recommended Posts