Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebote ala ste me navukli, ja očekivao neki urnebesan film, a ono ispade film sa par dobrih fora i glumcem koji nije mogao da nađe angažman godinama.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Ma skoro sam se ubedacio sada, a devjka oce da me ostavi sto sam joj pustio ovo. Morao sam da je zabavljam da ne zaspi i ne mogu reci da je krivim.

• Downvote 1
Posted

nymphomaniac_ver16_xlrg.jpg

Poštovani filmofili, imao sam čast da idem na premijeru "Ninfomanijaka" od Lars Von Trira.Malo ću se raspisati, jer mislim da ovaj reditelj to zaslužuje. Film traje 4 sata i 20 minuta, dupe mi se skamenilo jer ne volim toliko puno da sedim, ali verujte mi vredelo je svake sekunde ( svega jednom sam pogledao na sat, to je moj lični pokazatelj držanja pažnje, jer ćesto gledam u časovnik :). U pitanju su zapravo 2 filma ( kako sad dva pitate se) u ukupnom trajanju kako sam gore pomenuo, sa pauzom od 10 minuta. Tako je i na imbd razdvojeno:

http://www.imdb.com/title/tt1937390/?ref_=nm_flmg_act_7

http://www.imdb.com/title/tt2382009/?ref_=nm_flmg_act_5

Ova verzija koja se daje po bioskopima širom sveta je cenzurisana ( uz dozovolu Von Trira, ali bez njegovog znanja, ta napomena stoji pre početka oba Ninfonijaka). Netaknuta, directors cut verzija će biti objavljena tek na festivalu u Berlinu koji je ovog meseca. Ona taje 5 i po sati, i navodno ta verzija bi trebala biti i na Bg FEST-u, al kada sam bacio pogled na program vidim da je po dužini ista kao i ostale bioskopske projekcije, no dobro ovde EKSPLICTNIH SCENA ima koliko vas srce prohte, mnogo više nego u njegovom "Antihristu".

Što se tiče samog filma, plašim se da ne otrkijem neki bitan detalj, ali rećiću da je poruka ovog filma,vrlo, vrlo ubedljiva, i da ovo svakako nije za gledanje sa jednom rukom ili kojekakvo voajerisanje. Von Trir vrlo vešto, komad ko komad,daje gledaocu sliku šta znači biti ninfoman i kakve to posledice ima na život drugih. Upravo ta lično viđenje ninfomanije je najjača karika ovog filma. Kraj filma je ubo u metu, i Shia LaBeouf je neko ko bih izdvojio, ali je stvarno je glumačka ekipa sjajno obavilo posao. Konačno nemoj da niste gledali :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Poštovani filmofili, imao sam čast da idem na premijeru "Ninfomanijaka" od Lars Von Trira.Malo ću se raspisati, jer mislim da ovaj reditelj to zaslužuje. Film traje 4 sata i 20 minuta, dupe mi se skamenilo jer ne volim toliko puno da sedim, ali verujte mi vredelo je svake sekunde ( svega jednom sam pogledao na sat, to je moj lični pokazatelj držanja pažnje, jer ćesto gledam u časovnik :).

dobro majku mu, svi volimo da mu nadenemo titulu, kad su te jebacke teme, al gde nadje casovnik. :mhihi:

10465195-1321550033-155344.jpg

THe Divine Weapon

malo ga precerase, jes epska mesavina istorije i price, al u momentima mu jebase kevu.

Kad sam video "visecevni strelni lanser", strelobacace i umalo se ne upisah...kad ono sprave zaista postoje, i stvarno koriscene.

Al do jaja zabava i posledna bitka jebe keve.

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

mnogo gore u FILTH-u je otkrivanje okolnosti ubistva, ono na kraju je mnogo bolji deo priče

Edited by Bata Životinja
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

THE COUNSELOR

Prenaduvana zbrka. Svaka scena pokušava da bude ili pametnija nego što jeste, ili ''šokantna'' i egzibicionistička, scene ubistva ''originalne''. A sve je u stvari poprilično isprazno. Kad nemate šta da kažete o likovima ponudite im bar fingerfucking, lizanje jaja, fenomenalan orgazam... Logika Bitke na Neretvi - ''bacite autobus u provaliju''. Sve je tako kul u ovom filmu da sam se smrz'o!

Bardemov lik totalni promašaj. Pojma nemam čemu služe filozofiranje Bruna Ganza o Jevrejima i ispovjest Kameron Dijaz. Na kraju imamo i egzistencijalističko proseravanje koje objašnjava ''univerzum'' u kojem se glavni lik našao.

Postoje dve stvari koje su neverovatne, da ne bih previše spojlovao obe se dešavaju ovako: prvo neko kul (Bardem ili Pit) ispriča kako postoji ''nešto'' što deluje ''tako i tako'', i na kraju se to nešto desi nekome, i stvarno deluje kako su oni opisali!