Guest Bata Životinja Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 fenomenalno http://www.imdb.com/title/tt1954315/ Quote
Guest HEFEST Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 http://www.24sata.hr/fun/avolje-sjeme-film-strave-i-uzasa-o-bebi-zacetoj-u-paklu-352949 Dimone javi seee!!! Quote
Guest Bata Životinja Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 šta ima to da gleda kad odavno postoji domaći http://www.imdb.com/title/tt1250394/ inače, američki OLDBOY je najodvratnija stvar koju sam pogledao u poslednjih nekoliko godina kako je moguće da nekome pođe za rukom da upropasti običan rimejk sramota Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 E stvarno novi Oldboy....jadnaaaa mili bozeeee...jebote sunce koje sranje..Znao sam da nema sanse da valja, ali ovoliko djubre da bude....spajk li moze komotno da se obesi. 1 1 Quote
Captain Spaulding Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 ja gledao samo remake i svideo mi se kraj filma najvise Quote
Sreta Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 GDE SI SPALDINZE KITA MI SE NADIZE DUC DUC SLURP SLURP 2 Quote
Captain Spaulding Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 GDE SI SPALDINZE KITA MI SE NADIZE DUC DUC SLURP SLURP Quote
Guest Bata Životinja Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 ja gledao samo remake i svideo mi se kraj filma najvise obavezno da gledaš original jednostavno, onaj Englez je odvratan, ne znam kome je palo na pamet da ga ubaci jedna od prvih scena sa hobotnicom je totalno izbačena u rimejku, a scena je ludilo, jedna od najjačih na filmu u poslednjih 10 godina ma sve je mnogo bolje urađeno i mnogo se i razlikuje od rimejka, i suočavanje na kraju je bolje Quote
Dead Man Walking Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 (edited) Nek se tera forum u tripičke materine, ostavio sam sinoć post a sad ga nema. Ovom novom Oloboyu sam dao keca na aj-em-di-bi da nisam ni trailer odgledao. Preporuka komedija Knights of the Badassdom http://www.imdb.com/title/tt1545660/ Dobra zajebancija, nešto na foru Tucker and Dale vs Evil, ko se seća filma. Glavni lik je malo iritantan al je zato Peter Dinklage do jaja. Edited February 16, 2014 by Dead Man Walking 1 1 Quote
Veliko jaje Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 ^^ koje je to neopisivo sranje Fruitvale Station (2013) Neki nigga, dza bu, po istinitoj prici, gledljivo. I plus traje 85 min pa ako se zajebete onda bar niste utrosili ceo dan 1 1 Quote
Oak Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Odličan je fruitvale, popizdeo sam na kraju filma. Quote
Guest HEFEST Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Ne znam da li je bilo ovde, ali evo ovaj film mi jedan od retkih da mi se svideo zadnjih godina. Znaci odusevljen sam. http://www.imdb.com/title/tt2172985/ Quote
Schneider Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Pravi horor (sa elementima SFa) baš kaki volem. Quote
рогозуб Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 THe Divine Weapon malo ga precerase, jes epska mesavina istorije i price, al u momentima mu jebase kevu. Kad sam video "visecevni strelni lanser", strelobacace i umalo se ne upisah...kad ono sprave zaista postoje, i stvarno koriscene. Al do jaja zabava i posledna bitka jebe keve. odakle si skinuo, daj link ... odgledah wrong turn i wrong turn 2, okej horori, nishta posebno, al aj, gledljivi su za razliku od mnogih slichnih, pa ak nemate nishta pametnije, pogledajte Quote
Schneider Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Verovatno sam jedan od retkih koji je tek skoro ovo pogledao, ali "Kocka" je odlična. Sad idem na jos preostala dva nastavka da kompletiram tu trilogiju. Quote
Captain Spaulding Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Pogledah ovaj film (posle puno odlaganja) i mogu reci da je ODLICAN! Ima li neki na slicnu foru, japanski po mogucstvu ? Znaci panduri i tabacina Tropa De Elite sam gledao, oba dela (nema veze sa tabacinom, samo sa kriminalom) 1 Quote
Veliko jaje Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Sad idem na jos preostala dva nastavka da kompletiram tu trilogiju. Ne, nemoj! Msm, tu vredi samo prvi deo, drugi i treci deo su failovi po meni. Al kontam da ces zbog prvog dela ipak pogledati i pogledaj, al nemoj da te posle nisam upozorio Quote
metal guru Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 odlgedao 12 year a slave i Dallas buyers club, dobri su ali ne mogu da se otmem utisku im fali ono nesto da bi bili posebni, a s obzirom kako su se ozbiljnih tema dotakli cine mi se nekako isprazni na kraju... dok recimo film iz 2011 - Take Shelter me je odusevio, secam se da se jos ranije preporucivao ovde ali tek sad sam ga pogledao Quote
Schneider Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Na imdb ocena 8 od 10, ali ja moram 10 od 10. Mislim da lepši film, koji za motiv ima pravoslavlje kakvo treba da bude odavno nije napravljen. Quote
forever*autumn Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 (edited) Major kad je film toliko tezak da ti dodje da se useres od muke. muzicki, vizuelno, reziserski - film je suvo zlato. verovatno jedna od najboljih ponuda ovogodisnjeg FEST-a i sigurno jedan od najboljih filmova koje sam pogledao poslednjih godina. Edited March 5, 2014 by forever*autumn Quote
Guest Bata Životinja Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 normalno, #1 na Hašimovoj listi za 2013. 2 Quote
VoivodBG Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Opor, spor i mracan. Dobro hvata Americku nemastinu industrijskih gradova koji izumiru. Ne bih izdvojio nijednog od glumaca, ali nije bilo preglumljivanja i previse neugodnosti. Quote
truliandedzombileš! Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 džarmuš rasturio sa only lovers left alive Quote
Antikristina Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Stvaarno? Divno, obožavam Džarmuša samo sam se plašila da gledam jer su jebeni vumpiri u pitanju Quote
Recommended Posts