gruban Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 sto se nekih scena tice slazem se sa tobom...ali prica mi je isuvise "suplja" dosta ljudi je uvjereno da je MATRIX "pokrao" Equilibrium ali Matrix je snimljen prije.... Quote
Doug Bradley Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ali prica mi je isuvise "suplja" Hmm sha znam...mene je na neki nacin prica asocirala na knjigu Filipa K Dick-a Chovek u Gvozdenom Zamku...mada film totalno nema veze sa tom knjigom Quote
gruban Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 u sustini ideja mi je ok ali ima dosta propusta bas po pitanju OSJECANJA! Quote
Doug Bradley Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 dosta propusta bas po pitanju OSJECANJA! Quote
Livia Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) Sazem se sa jigom da ima propusta sto se tice osecanja. Film sto se mene tice je samo razradjeni Farenhajt 451,ali ok je za gledanje. Edited April 9, 2006 by Livia Quote
imaginos Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 equilibrium je totalni kvlt! matrix je u poredjenju sa njim kao dimmu borgir u poredjenju sa immortalom, mozda je bolja produkcija, ali eq ima duha! inace, isti reditelj je snimio film "ultraviolet" (sa milom jovovic), nesto na foru "underworlda", i sve to nije bitno, bitno je da ce biti jos tabanja u stilu "gun kate". e, ta "gun kata" vredi vise od svih specijalnih efekata zajedno u matrixu. bar meni. Quote
fiction Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Pa poenta filma je manjak bilo kakvih osjecanja u tom equilibrium whatever svijetu...Da ne duzim, sustina je da to treba tako da bude Quote
Livia Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) Pa poenta filma je manjak bilo kakvih osjecanja u tom equilibrium whatever svijetu...Da ne duzim, sustina je da to treba tako da bude Da ali koliko sam primetila kad sam gledala cak i ovi koji su ˝operisani od osecanja˝omakne im se po nesto. ima i gun kata i svih ostalih bajkovitih tuca,tipa ona pobije njih 7000 itd Ali Mila+odelce+tuce Edited April 9, 2006 by Livia Quote
imaginos Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) najjaci momenat u filmu je kad je on na detektoru lazi i kad mu stane puls. i onda pocinje najbolja marishana ikada... u stvari, lazem: najbolji momenat ikada je kad on vadi onog psa iz gepeka i okruze ga panduri, a on njima nesto u fazonu: "najljubaznije bih vas zamolio da odstupite inace cu biti prinudjen da vas fizicki povredim" Edited April 9, 2006 by imaginos Quote
michelle Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Equilibrium je EXTRA DOBAR FILM. Hiljadu put mi je drazi od Matriksa Quote
gruban Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Da ali koliko sam primetila kad sam gledala cak i ovi koji su ˝operisani od osecanja˝omakne im se po nesto. to sam mislio.. Quote
Narsil Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 da li je gledao neko onog hitlera u dva dela juce i prekjuce??? odlican film....ima li ga neko??? Quote
Doug Bradley Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 najjaci momenat u filmu je kad je on na detektoru lazi i kad mu stane puls. i onda pocinje najbolja marishana ikada... Jedan od najboljih scena je kada udje kod Duponta i kada iseche lice Taye Digsu i posle toga fight sa Duponom da li je gledao neko onog hitlera u dva dela juce i prekjuce??? odlican film....ima li ga neko??? Ono odlichan film?Film je govno da nema veceg.... Quote
blondie Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 inace, isti reditelj je snimio film "ultraviolet" (sa milom jovovic), nesto na foru "underworlda", i sve to nije bitno, bitno je da ce biti jos tabanja u stilu "gun kate". e, ta "gun kata" vredi vise od svih specijalnih efekata zajedno u matrixu. bar meni. skoro prije mjesec dana skontah da se vrti reklama po tv-u.. pun kurac tih super-ultra-sexy-pobijmo-sve filmova, ili je ta vrsta ili neki horor s iskidanim retardiranim glavama. ne znam da li bih ga gledala i da mi neko plati.. poceli su da pretjeruju. odavno. Quote
Goxy Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 (edited) @Goxy - kakav je komplet utisak o suicidal club Nisam se previse udubljivao u pricu i nisam siguran da li sam skapirao film,pa cu morati da pogledam jos jednom.A sve zbog druge recenzije na IMDB,koja mi je skrenula paznju na neke stvari koje nisam primetio tokom gledanja.Sorry! review Edited April 10, 2006 by Goxy Quote
Doug Bradley Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Uzeh danas u M 2-ojci Leon:The Proffesional i Pakt sa Vukovima DVD Quote
Flight_Of_Icarus Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Obozavam pakt sa vukovima! Extra film! Quote
Doug Bradley Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Obozavam pakt sa vukovima! Extra film! Cena prava sitnica..99 din Quote
imaginos Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 kad smo vec kod equilibriuma, ne znam da li ja tripujem ili je onaj klinac koji igra njegovog sina previse dobro odigrao ulogu za svoje godine. ---------- pa gde ste gledali ultraviolet, ljudi? ocu i ja!! Quote
Doug Bradley Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 da li ja tripujem ili je onaj klinac koji igra njegovog sina previse dobro odigrao ulogu za svoje godine. Ne tripujesh..klinja je fenomenalan... a '90-to je godishte Quote
forever*autumn Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Uzeh danas u M 2-ojci Leon:The Proffesional i Pakt sa Vukovima DVD iste filmove i ja pazarih pre neki dan. kasno sinoc na Pinku pustise "Ples u tami", pravi biser evropskog filma. Quote
gruban Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 kasno sinoc na Pinku pustise "Ples u tami", pravi biser evropskog filma. prezirem tog covjeka.... hocu i ja te jeftine filmove.....ovdje odrase gadovi! Quote
forever*autumn Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 prezirem tog covjeka.... von Trier-a? zasto? meni on omiljen reziser. Quote
gruban Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ne znam, svi se loze na njega,a meni licno je ogavan! pritisak 'bem ga! Quote
Recommended Posts