Berliner Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 pa nista poenta je kako su ljudi zlocesti i kako treba da se popravimo i budemo empaticniji i kako pod suncem ima mesta za sve i za elefantiste i za itijeve i za škote. lepse je kad je lepo holivudska bljuzgavica. jedino nema mesta za neprijatelje covecanstva. jer vidis da je covecanstvo pokazalo vise saosecanja onda bi skontali bodi snecer zaveru i sprecili our impending doom. neko bi pitao skarlet: "ej nesto si cudna, da nisi ti vanzemaljac-replikant" ona bi rekla "dje me nadje, ej samo da znas ja nemam picku". onda bi se nezno mazili, mozda bi lik dobio bloudzab posto skarlet valjda ima oral cavity. znaci film o oralnom seksu. Quote
Guest Bata Životinja Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 da je covecanstvo pokazalo vise saosecanja onda bi skontali bodi snecer zaveru i sprecili our impending doom. pa šumar je rešio stvar bez saosećanja, naravno Quote
Berliner Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 pa nije resio zato sto je ostao overseer a ako postoji overseer onda postoje i drugi dronovi kao ona. mislim nagadjam, ali tako mi deluje - da film hintuje na mini invaziju. cinjenica da izmedju nje i sefa ne postoji komunikacija te cak stavise izgleda kao da ona nije svesna svoje uloge mi izgleda kao da je ona samo instrument, oruzje. to mi dodatno feeds into gorereceno. Quote
Guest Bata Životinja Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 njega su videle komšije čoveka slona, tako da ga već seciraju u nekoj laboratoriji ma film je urnebes Quote
Berliner Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 govno od filma. pre sat vremena sam ga pogledao, evo sto vise razmisljam o njemu sve mi je urnebesnije los a i repetitivan je i ne preterano interesantan. ostaje jedino da je vizuelno fin. Quote
Captain Spaulding Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 (edited) ja upravo zavrsavam film ostalo mi jos oko pola sata morao sam ovde doci da napisem da je film nevidjeno sranje i da jedva cekam da se zavrsi da ga obrisem. Ovaj film je 10 u glavu u odnosu na Under The Skin http://youtu.be/Q1ertVYn750 Edited June 25, 2014 by Captain Spaulding Quote
Guest Bata Životinja Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 Beyond the Black Rainbow je Under the skin bez gole Skarlet Quote
Sreta Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Nedostatak je treseva tipa Chlie fucked Trlaja VS Jordan vs Bird! To bi bio Evil Aliens za siromasne! Quote
Guest Bata Životinja Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Nusrete, Nusrete, opet se zaebavaš! Quote
VoivodBG Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Konacno se naterah da ga odgledam. Osetio sam ponovo vrucicu kao kada sam prvi put gledao filmove Jodorowskog. Quote
SkullKrusheR Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 kad smo kod njega, pogledajte ples stvarnosti ako ste u mogućnosti, sjajan film. bio je u sklopu cinema city-a, ne znam ima li ga gde na netu. http://www.imdb.com/title/tt2301592/ Quote
Guest Bata Životinja Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 meni taj Jodorovski niš' posebno Quote
VoivodBG Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Jodo je bio aktuealan u svojem vremenu kada je stvarao. Mada ako cemo iskreno bolje mu lezi da bude strip scenarista i pisac. Nisam odgledao novi film, ali bice valjda prilike kada iscuri... Odgledao i ovaj dugo ocekivani nastavak. Na ovo je trebao da lici Only God Forgives, da je Refn imao jaja da snimi nesto slicno, amo bez onih dosadnih art house momenata. Ne verujem da ce se pojaviti film sa boljom borbenom koreografijom od ovog u tekucoj godini. Quote
Captain Spaulding Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Tebi se dopao? Meni ni blizu kao 1. deo Quote
Јарослав Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 odgledah i ja Snowpiercer. ima par nelogičnosti, ali dobar je skroz. Quote
truliandedzombileš! Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 taj Beyond the Black Rainbow je smeće. muka mi bilo od njega, baš kao od Neprijatelja. sada mi se ni ovaj sa golom skarlet ne gleda... Quote
Guest Bata Životinja Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 dobro, ali ima baš dosta golišave Skarlet, nemoj da si obeshrabren da budemo pošteni, mnogo je tečniji film Under the skin, Rainbow je baš smorio u nekim delovima da je to neverovatno ovo nije toliok da smara koliko je prosto besmisleno kad sabereš na kraju Quote
Captain Spaulding Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 dobro, ali ima baš dosta golišave Skarlet, nemoj da si obeshrabren da budemo pošteni, mnogo je tečniji film Under the skin, Rainbow je baš smorio u nekim delovima da je to neverovatno ovo nije toliok da smara koliko je prosto besmisleno kad sabereš na kraju Ako ti je gola Skarlet sorc i brus onda da, ako je potpuno gola onda ne (posto je toga ima samo u 5 sekundi filma u jednoj sceni) Quote
Antikristina Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Jao što nas zavlači Šiptar, zamalo da se zajebem da odgledam Quote
Guest Bata Životinja Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 rekoh golišava, a bre i na početku i kasnije u toku filma je gola, dakle najmanje 2 scene, mojne da zaebavaš i koliko bi ti, jedno 5 min da se prsi dok ga ne baciš u nesves, pa za to služi pause button Jao što nas zavlači Šiptar, zamalo da se zajebem da odgledam a što je najgore, Skarlet je totalno strejt u filmu, boles' najgore muvanje ikad, pa šta je sve mogla da radi a ona vozi kombi Quote
Guest Bata Životinja Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 pogledao TRACKS ok filmić, zanimljiva autobiografska avantura, mada ne mogu u suštini reći ništa preterano dobro, ali niti loše koga smaraju kamile i pustinja svakako neka ni ne počinje da gleda drago mi je bar da junakinja nije ispala hipsterka, ali nažalost nije to otišlo dovoljno duboko da bi ovaj film ostao upamćen Quote
igoraki Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 meni taj Jodorovski niš' posebno Meni je Santa Sangre mozda i najbolji film ikad,ostali su ok ali negde previse nenormalni a bez dobrog razloga,smisla i poente,cuo sam da snima novi film ali nisam znao da je izasao,tako da hvala na informaciji Quote
Guest Bata Životinja Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 a meni Santa Sangre najgori film Jodorovskog ne mogu reći da je loš, jednostavno nije moja šolja čaja Quote
truliandedzombileš! Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 ja ga volim, gotivim tu njegovu suludu ambiciju... Quote
Recommended Posts