chess Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Odgledao sam Metalhead i mnogo sam se razocarao, ocekivao sam mnogo mnogo vise. Film je previse plitak, isproziman kliseima na sve strane, ocekivao sam mnogo kompleksniju pricu i likove, pogotovo kompleksniji lik devojke koja je glavni lik, kao i detaljniju i dublju pricu, a film je klinacki totalno. Film kao da je radjen po uzoru na americke glupe rnr school filmove. 1 1 Quote
M-16 Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Jedina dobra scena je kad onaj debeli prica da se lozio na metal samo zbog nje. Kad kaze: "Holy Diver’! What the hell does that even mean?". 1 1 Quote
Face Of Melinda Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Gledah sinoc Guardians of the galaxy... Film je tipican marvelovski hit anyway jako zabavan da smo se svi u sali smejali veci deo filma... Btw Vin Disel glumi drvo i ima jednu recenicu "I am Grut" priceless Quote
Captain Spaulding Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 (edited) .!. Propagando Edited August 14, 2014 by Captain Spaulding 4 Quote
Face Of Melinda Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Ne razumem Anyway ovo je utisak i preporuka za one koji hoce da se zabave u bioskopu. Tako si rakun Night train to Lisboa je sledeca preporuka, uz dobru poruku koju film salje. Quote
Guest Bata Životinja Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 (edited) Vozvrashchenie je posle Ostrova najbolji novi ruski film. A ćale je Putin, povratak KGB-a, metaforički Edited August 24, 2014 by Bata Životinja 1 Quote
Captain Spaulding Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 (edited) Mali koji je glumio Andreja (stariji brat) se udavio, i to na istom jezeru gde je sniman film. Edited August 24, 2014 by Captain Spaulding Quote
Schneider Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Meni je lično omiljena drama, sa odličnim dijalozima. Ovakvi filmovi se više ne prave. Quote
Guest Bata Životinja Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 fenomenalan film, ovaj lik desno na slici je totalni ludak, i ne samo u tom filmu Nažalost, smrdljivi Englezi čoveku nikad ne dadoše glavu ulogu, sem ovde i u How to get ahead in advertasing al džaba, Šiptar i u sporednim ulogama dominira ------------------- Elem, usput ću da nahvalim, prehvalim, preporučim Conversation piece iliti Gruppo di famiglia in un interno http://www.imdb.com/title/tt0071585 Lukino Viskonti snima fenomenalan film. Bertolučijevi Sanjari su neka daleka slinostefanovićevska kopija ovog remek dela, koja nije ni do kolena Viskontijevom filmu. Budući da mu je ovo pretposlednji film, već zaokružuje životni opus, dosta tema koje je ranije obrađivao se pojavljuju ponovo i ovde ih završava. Ne morate gledati prethodne filmove da bi shvatili ovaj, ali svakako je ugođaj potpuniji. Ja sam uživao u ovome isto koliko i nekad u Withnail and I, u neku ruku čak imaju i slične poruke. 1 1 Quote
chess Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 modovi pomoc kako da blokiram postove bate zivotinje na svim temama na forumu osim na ovoj poz Quote
Oak Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 (edited) Ne može tako, može jedino na svim temama. A šta će ti i ovde kad sve neko đubre preporučuje, nema pojma. Edited August 24, 2014 by Oak 1 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 ti bi da se jebeš a da ti ne uđe Quote
Srlandand Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Obozavao sam seriju, prvi film je bio dobar, ovaj nastavlja u duhu serije, ima odlicnih fora, preporuka ko nije gledao. Quote
Uruk Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Conversation piece iliti Gruppo di famiglia in un interno http://www.imdb.com/title/tt0071585 Lukino Viskonti snima fenomenalan film. Bertolučijevi Sanjari su neka daleka slinostefanovićevska kopija ovog remek dela, koja nije ni do kolena Viskontijevom filmu. Budući da mu je ovo pretposlednji film, već zaokružuje životni opus, dosta tema koje je ranije obrađivao se pojavljuju ponovo i ovde ih završava. Ne morate gledati prethodne filmove da bi shvatili ovaj, ali svakako je ugođaj potpuniji. Ja sam uživao u ovome isto koliko i nekad u Withnail and I, u neku ruku čak imaju i slične poruke. Bato,kakav je "Stranac" od Viskontija? Vredi li, ili da se posvetim nekim drugim njegovim filmovima? Quote
Guest Bata Životinja Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 meni je Stranac odličan, kome se sviđa Kamijev roman ovo je u stvari čista ekranizacija, nema nikakvog improvizovanja, koliko se sećam. Stranac i Conversation Piece deluju moderno i dalje, nisu što bi se reklo ''ostarili'' što se ostalih filmova tiče, preskoči The Damned, to mi je baš bezveze bilo ali svi ti epici Viskontijevi su lutrija, svakome se dopadne neki drugi Roko i njegova braća i Leopard su moj izbor, dobro pogledaj IMDB stranicu da li je to baš ono što te zanima Quote
Captain Spaulding Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Obozavao sam seriju, prvi film je bio dobar, ovaj nastavlja u duhu serije, ima odlicnih fora, preporuka ko nije gledao. Hoho, ja mislio ja jedini koji je gledao film i seriju, skinuo sam drugi deo HD rip nadam se da su slika i zvuk dobri posto uglavnom samo skidam bluray. Jedva cekam da ga pogledam, obozavam ih Quote
Srlandand Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Isto Sasvim zadovoljavajuci, i ja sam skinuo taj rip a gledao na widescreen monitoru, sve je super, jedini problem je sto ne postoji nikakav titl (na engleskom/ srpskom) ili barem ja nisam nasao, pa moras na sluh, i onda bude malo jebeno u par trenutaka da se svaka rec skapira Quote
Captain Spaulding Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 A joj taj njihov sleng, ne moze to bez titla! Biće nešto danas sigurno...cekacu :haha: http://youtu.be/JQFps7RkXGw Quote
bo88gdan Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Људи гледајте нове Нинџа корњаче сјајна забава , вратиће вас у детињство 1 2 Quote
Srlandand Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Inace, gledao ovih dana najnoviji X Men, kao i A Million Ways To Die In The West. X Men mi je sasvim zadovoljavajuci bio, mozda i najbolji u seriji. A Million Ways - ima sjajnih momenata (par epohalnih refrenci i gostujucih zvezda), Nila Patrika Herisa i Lajama Nisona, kao i Sarliz Teron iz koje ne bih vadio kurac, mada ima i poprilicno tojlet humora, ali sve u svemu dopao mi se. Quote
ShinigamY Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 modovi pomoc kako da blokiram postove bate zivotinje na svim temama na forumu osim na ovoj poz Napravio sam ja extenziju za Chrome, ako hoces poslacu ti je, blokira samo njega, tj brise njegove postove. Uradicu kasnije da mozes da uneses na kojoj temi da ga ne brise, za sada radi samo za ceo forum, svuda brise njegove komentare 16 Quote
Guest Bata Životinja Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 ovi Srbi sami sebi navlače ludačku košulju 1 4 Quote
Dead Man Walking Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 (edited) Hahaha, dobra fora, nešto u fazonu $$("[hovercard-id='1248']").each(function (el) { el.up(2).remove(); }); Može i ovo gore da se stavi u Tampermonkey (Chrome) / Greasemonkey (ff) ekstenziju pa će da se brišu svi postovi, a za temu treba samo malo modifikovati Edited August 29, 2014 by Dead Man Walking Quote
Recommended Posts