metal guru Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Napravio sam ja extenziju za Chrome, ako hoces poslacu ti je, blokira samo njega, tj brise njegove postove. Uradicu kasnije da mozes da uneses na kojoj temi da ga ne brise, za sada radi samo za ceo forum, svuda brise njegove komentare :haha: 1 1 Quote
Captain Spaulding Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Napravio sam ja extenziju za Chrome, ako hoces poslacu ti je, blokira samo njega, tj brise njegove postove. Uradicu kasnije da mozes da uneses na kojoj temi da ga ne brise, za sada radi samo za ceo forum, svuda brise njegove komentare Ako si ozbiljan posalji mi molim te Quote
chess Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Napravio sam ja extenziju za Chrome, ako hoces poslacu ti je, blokira samo njega, tj brise njegove postove. Uradicu kasnije da mozes da uneses na kojoj temi da ga ne brise, za sada radi samo za ceo forum, svuda brise njegove komentare !!!!!! pa ti si brate car najveci! ladno si se iscimao, kapiram da i tebi treba tako nesto 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 nači ja ovde bacam bisere, al pogrešnim sisarima 5 Quote
truliandedzombileš! Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 predlozi ti nisu dovoljno hipstah 1 Quote
ShinigamY Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Hahaha, dobra fora, nešto u fazonu $$("[hovercard-id='1248']").each(function (el) { el.up(2).remove(); }); Može i ovo gore da se stavi u Tampermonkey (Chrome) / Greasemonkey (ff) ekstenziju pa će da se brišu svi postovi, a za temu treba samo malo modifikovati Taj fazon, samo sto gadjam .post kao parent i brisem. Napravicu danas sutra (nisam za kompom) da moze da se doda ime teme na kojoj dozvoliti batine postove i problem solved Svi koji me pitali za extenziju, bice danas sutra, nisam za kompom Quote
johnnyzzz Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Otvoriti temu sa linkom za download toga sa uputstvom i pinovati je kao esencijalnu za opstanak foruma 2 1 Quote
SkullKrusheR Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 napraviti baner na početnoj strani. 2 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 brže to malo, sranjegami, taman da prestanu da mi se javljaju nekakvi džonziji i slični pajseri 4 Quote
PajatheTrut Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 brže to malo, sranjegami, taman da prestanu da mi se javljaju nekakvi džonziji i slični pajseri Само да обележим последни пост који ћу видети од тебе. КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !! Quote
Guest Bata Životinja Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 dođi na Kosovo, Pajo, ako je tvoje! 1 1 Quote
chess Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Gledao i ja prekjuce x men, i meni je kulijana skroz Quote
Captain Spaulding Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Valja li HD rip ili da cekam bluray? Quote
Oak Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Ja sam gledao onaj hd sa korejskim hard titlovima, kvalitet je kao dvd rip samo što ima taj korejski titl, a vidim sada ima i bez toga https://thepiratebay.se/torrent/10982848/X-Men.Days.of.Future.Past.2014.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG Quote
Dead Man Walking Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Coherence. Interesantan Sci-fi sa dobrom idejom. Realizacija takođe nije loša a ostaje mind fuck dugo u noć posle gledanja. Quote
Face Of Melinda Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Moonrise Kingdom krajnje neobican, osvezavajuc i zivopisan film... topla preporuka Quote
Dead Man Walking Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 @Melinda ako ti se taj sviđa pogledaj i ostale Andersonove, a naročito ako nisi gledala The Grand Budapest Hotel Quote
Captain Spaulding Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Moonrise Kingdom krajnje neobican, osvezavajuc i zivopisan film... topla preporuka Ja se smorio za medalju Quote
Face Of Melinda Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Bas mi se dopao film, scene, fotografija... bas me dugo neki film nije ostavio sa blentavo-zamisljenim osmehom na licu ;-) Pogledacu i ostale svakako :-) Ja se smorio za medalju Verujem nije tvoj tip filma, film je ravna linija po pitanju akcije ;-) Quote
Captain Spaulding Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Jel si pogledala The Double? Obavezno u watchlist Pa i Winter's Bone je ravna linija al je film vrh Quote
Lou Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Šta imaju zajedničko Ves Anderson i Mejdeni? Treba ih zaobići u 21. veku. Quote
truliandedzombileš! Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 mogao bih se složiti, da. Quote
Recommended Posts