Јарослав Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 http://m.imdb.com/title/tt1187064/ kad smo kod mindfuck filmova. Ne znam je li ovdje preporucivan vec, imam ga na Watchlisti vec nekih 2 god i nocas ga odgledah napokon. Sto se film vise blizi kraju sve vise se otkriva i istovremeno postaje jasnije i jos vise zbunjuje. Barem je tako sa mnom slucaj. Citam razne interpretacije... svaka ima smisla i argumentaciju. 8/10 od mene. upravo odgledao, totalni trip i nisi jedini, na kraju je sve jasno, a opet ništa nije jasno Quote
tier_mfkr Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 http://www.imdb.com/title/tt4077548/?ref_=nm_flmg_dr_3 ar ima neko linkove za ovo? Quote
In The Flesh Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 upravo odgledao, totalni trip i nisi jedini, na kraju je sve jasno, a opet ništa nije jasno To ti kazem. Inace odgledah Maze Runner. Svi takvi filmovi su uvijek bolji do pola, kasnije se sve pretvori u puku akciju i generalno me smore. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Jedan od najboljih filmova koje sam pogledao. Realno,brutalno,bez milosti... Za fanove Pushera i slicnih filmova... Quote
Guest HEFEST Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 (edited) To ti kazem. Inace odgledah Maze Runner. Svi takvi filmovi su uvijek bolji do pola, kasnije se sve pretvori u puku akciju i generalno me smore. Ovaj Maze Runner tesko sranje od filma. Dijalozi i gluma su cist ocaj. Lavirint nije lose odradjen, ali radnja u njemu polovicno dobra i na kraju krajeva dosta nezadovoljavajuca. Mozda sa drugim delom poprave utisak, ali ovo do sada je kao da je film C produkcije u pitanju. Edited December 8, 2014 by HEFEST Quote
Dead Man Walking Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Je l' nije padala kiša negde na sred filma a posle ispalo da su u pustinji nekoj? Quote
ShinigamY Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Jeste, al' ceo komplex je neka vrsta simuliranog okruzenja kako je nekada sve bilo. Tako da kontam da su i to izveli da docaraju Quote
Guest HEFEST Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Nego odgledah Expendables 3 sa ortacima neki dan. Jebeno predobar film. Plakao sam od smeha u jedno 15 navrata iliti vise nego zbog bilo koje komedije u zadnjih 2-3 godine. Dijalozi cisto zlato, akcije na pretek, a i zajebancije na racun privatnog zivota glumaca su isto vrh. Stalone je kraljevski napravio film i najazad jednu akciju dostojnu imena zanra. Svaka preporuka. 2 Quote
Tag Hoya Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Jedan od najboljih filmova koje sam pogledao. Realno,brutalno,bez milosti... Za fanove Pushera i slicnih filmova... Slažem se, sjajan film. Retko realan i dočarava ulicu na odličan način. 1 Quote
ShinigamY Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Krenuli veceras da gledamo devojka i ja Predestination, i vec na pola filma smo u fazonu u isto vreme izvalili kraj i sta je ceo zaplet ... Dobar je film, svidja mi se ideja, zaplet, ali nije to dovoljno pametno uradjeno, bas je film predvidiv na zalost Quote
Јарослав Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 da vidim pojavilo li se u međuvremenu: ima li torenta sa dobrim ripom za Interstellar? Quote
LoveHateLove Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2130270/ simpatican filmic Quote
In The Flesh Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Krenuli veceras da gledamo devojka i ja Predestination, i vec na pola filma smo u fazonu u isto vreme izvalili kraj i sta je ceo zaplet ... Dobar je film, svidja mi se ideja, zaplet, ali nije to dovoljno pametno uradjeno, bas je film predvidiv na zalost Mora da ste koristili lightsaber od 45 stepeni. 9 1 Quote
Oak Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Krenuli veceras da gledamo devojka i ja Predestination, i vec na pola filma smo u fazonu u isto vreme izvalili kraj i sta je ceo zaplet ... Dobar je film, svidja mi se ideja, zaplet, ali nije to dovoljno pametno uradjeno, bas je film predvidiv na zalost Isti utisak, sem što meni uopšte nije jasno koja je poenta cele te priče, ali ok je film. Quote
Tag Hoya Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 da vidim pojavilo li se u međuvremenu: Pogledaj na internetu. 1 Quote
Oak Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Što bi rekla moja keva "uđi na internet" 1 Quote
metal guru Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Jarence, nije izasao dobar rip za interstellar, koliko ja mogu da nadjem. Ali jeste za nightcrawler, koga zanima. 1 Quote
Tag Hoya Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Jbt, samo ukucaš ime filma na bilo kom sajtu sa torentima i vidiš da li ima neki blu ray rip. Ceo proces traje pola minuta. 1 3 Quote
Guest Batistuta Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 NIGHTCRAWLER ubedljivo najbolji američki film ove godine "Vi ljudi nemate nikakva prava, nikada ih niste ni imali!" http://www.imdb.com/title/tt2802154/ blago tebi, ko će da dočeka da ovo procuri na net a WINTER SLEEP još nema titlova... Quote
LoveHateLove Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Jos nikakav titl nije izasao za Nightcrawler, ako neko nadje nek baci link. Quote
Guest Batistuta Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 nema potrebe za titlom, vrlo jednostavan engleski, sem ako baš ništa ne razumeš jezik a i ne govori glavni lik bog zna šta, sama radnja je glavna stvar Quote
LoveHateLove Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Pa govorim ja solidno engleski, nego da ne kvarim dozivljam. Ne bi mi bio problem da imam engleski, ovako mi uvek nesto promakne. Quote
metal guru Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 LoveHate, u petak izlazi hrvatski titl za nightcrawler na titlovi.com, ako si vec voljan da sacekas. Za Leviathan nadjoh da dvd izlazi 31. decembra na jednom sajtu, al nisam siguran jel tacno. Quote
Schneider Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Od mene preporuka za ruski "Tsar" (2009) koji je rezirao Pavel Lungin("Ostrvo") te mu opet glumi ludi Petar Mamonov, ovde samog cara Ivana Groznog iz vremena kada tone u paranoju, mrznju i religijski defetizam. Smesten u doba od nekoliko godina pred Novgorodski masakr(http://en.wikipedia....cre_of_Novgorod), Ivan poziva igumana Filipa da mu bude novi mitropolit, te ovaj videvsi careva zlodela i represiju od strane opricnika pokusava da ga urazumi i spase sta se spasti moze. Taj njihov sukob cini okosnicu filma. Dosta kritikovan zbog nekih istorijskih nepoklapanja, ali po meni nije ni svrha filma da bude puki igrani dokumentarac, a ovaj film je pre svega metafora ruske istorije(stradanje naroda zbog samovolje ruskih vladara) i aluzija na neka skorija vremena(cistka u vojsci, iznudjivanje priznanja, opricnici=KGB). Tsar je fenomenalan, carski Mamonov je stvarno odličan glumac, a te istorijske filmove baš volim. Interstellar kao i Dracula Untold, živo sranje, više nikad, 2 2 Quote
Recommended Posts