Doug Bradley Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Odgledah po zna koji put na omrznitom Pinku Remember The Titans sjajan film...apsolutno mi je bolji od Any Given Sunday i Friday Night Lights Quote
Livia Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Odgledah po zna koji put na omrznitom Pinku Remember The Titans sjajan film...apsolutno mi je bolji od Any Given Sunday i Friday Night Lights Diiiiiiiivan film Obozavam onu malu plavu klinku(naravno i Denzela al on je van konkurencije ) Quote
gruban Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 i jebote kakav trip...upravo sam pogledao doticni film na jednom RS programu...samo sto sam ugasio TV! heh Quote
forever*autumn Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Za fanove ratnih ostvarenja preporuchujem We Were Soldiers uh, tako nesto nikad ne bih preporucio. film je uzasno spor, monoton, bezidejan, od samog pocetka mucan za gledanje. cini mi se da ovi, relativno noviji, filmovi sa ratnom tematikom nastoje da promene samo okruzenje i okolnosti dok se kompletna prica uglavnom svodi na jedno te isto - srceparajucu glupost koju mnogi nazivaju dramom, a koja je u stvari daleko od toga. Apocalypse Now je jedini film na tu temu koji je uspeo da zadovolji moj apetit. Quote
Doug Bradley Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 (edited) Obozavam onu malu plavu klinku Obozhavam je i ja..."mala" je '89 godishte a izgleda ko da ima 22+ i josh je plavusha http://www.imdb.com/name/nm0659363/ Eh shta ti je Amerika Edited April 24, 2006 by Doug Bradley Quote
Livia Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Auuuuu nisam u toku s njenom karijerom,tako da nisam znala u sta izraste ali lepo izraste Quote
gruban Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 (edited) JEDINO ME ONA IRITIRA U TOM FILMU!!!!!!!!! P.S. dobra ilegalna klinka sada kada sam je vidjeo! Edited April 24, 2006 by jigsaw Quote
Metal_Heart Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Apocalypse Now je jedini film na tu temu koji je uspeo da zadovolji moj apetit. To je jedini film koji je uspeo da me uspava na stolici! Dodushe bio sam bash umoran... Quote
Doug Bradley Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 To je jedini film koji je uspeo da me uspava na stolici! Dodushe bio sam bash umoran... Mene je Apokalipsa drzhala budnim sve do filozofije Marlona Branda...tu sam zahrkao Inache odgledah Terminal....solidan film ali radjen po istinitoj prichi koja traje vec 16 godina... http://en.wikipedia.org/wiki/Merhan_Nasseri Quote
blondie Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 jel gledao neko trecu nemogucu misiju? na reklami djeluje toliko pretjerano i nabudzeno da mi je stvorilo averziju..... svi oce da su bond... Quote
michelle Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Inache odgledah Terminal....solidan film ali radjen po istinitoj prichi koja traje vec 16 godina... http://en.wikipedia.org/wiki/Merhan_Nasseri Sladak film. Henks je stvarno glumcina. A, evo i prvi put procitah istinitu pricu kojom je inspirisan. Neverovatno Quote
Livia Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Ja taj film mnogo gotivim ali mi je i nocna mora,kad pomislis sta se nama desava sa zemljom deluje mi totalno blisko Quote
Doug Bradley Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Ja taj film mnogo gotivim ali mi je i nocna mora,kad pomislis sta se nama desava sa zemljom deluje mi totalno blisko Najgore od svega shto mozhe nama da se desi....zamisli odesh negde i na aerodromu it kazhu "ne mozhete da udjete jer je vasha zemlja prestala da postoji ne zove se vishe SiCG nego Srbija" Quote
Metal_Heart Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Sinoc sam gledao Revolver, bas je dobar film! Quote
Livia Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 (edited) Najgore od svega shto mozhe nama da se desi....zamisli odesh negde i na aerodromu it kazhu "ne mozhete da udjete jer je vasha zemlja prestala da postoji ne zove se vishe SiCG nego Srbija" Pa to,upravo,s tim sto meni na pasosu jos pise Jugoslavija Da Revolver,meni na kraju nista nije bilo jasno al ok je dok ga gledas. Edited April 26, 2006 by Livia Quote
Doug Bradley Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy zabavan 'ajde da kazhem i jeste na neke stvari se i jesam smejao i vizuelno je sjajno odradjen ali na je uglavnom film smoooooor da je to strashno Quote
Angelystor Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Ja sam odlucio iz principa da ne gledam taj filn, nisam i necu Od filmova skoro gledah sledece.. Madhouse- Glupa jeftina kopija Shininga, samo sa dosta krvi i previshe americhki.. Shejtanov ratnik - Ne mogu reci da sam se odushevio..ali IMHO ovo je osvezenje za dosadnu domacu kinematografsku scenu..odlichno. Hostel - Znate shta je bre SAW za ovo? Quote
gruban Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Hostel - Znate shta je bre SAW za ovo? ne skrnavi SAW! Quote
Doug Bradley Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Hostel - Znate shta je bre SAW za ovo? Shta Hostel je bolji od SAW-a? Quote
Metal_Heart Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Koliko ja provaljujem, on je rekao da je saw mnogo bolji... Quote
Angelystor Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Exactly. Nisam dodao drugu rechenicu, ali mislio sam da nema potrebe da troshim rechi i da je jebeno jasno da je Saw zlatna batina bre za Hostel. Aman. Quote
Doug Bradley Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Odgledah Minhen konachno... odlichan film iako mi se uchinilo da je malo razvuchen.... Quote
LEX LUGER Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Jel gledao neko CUBE ZERO?Ne znam sta da kazem za film.Drzi te da ga gledas do kraja,a kad dode kraj znas manje nego sto si znao na pocetku.Minchen nisam jos gledao,ali ocekujem dosta od njega Quote
Doug Bradley Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Jel gledao neko CUBE ZERO? Gledao ga ja odavno...taj i prvi deo su mi i najbolji...HyperCube je sranje nevidjeno Quote
Flight_Of_Icarus Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Da li je neko gledao Lost Highway? Meni je taj film totalna konfuzija, ali apsolutno nista nisam shvatila, gledam film, svasta se desava, nesto malo i povezujem i ocekujem razresenje situacije na kraju, ali nista. Quote
Recommended Posts