Jump to content

Recommended Posts

Posted

fala, dobri ljudi!

the road je filmcina, tako nesto sam i imao na umu kada sam trazio preporuku, mozda bih mogao opet da ga odgledam. tihu zemlju i children of the man upravo skidam

Posted
' timestamp='1431598755' post='2828090']

The road je bas bas extra film a Spaulding, u kure te ljubim za Screamers, potpuno sam zaboravio na to remek delo! Skida se!

Hahahha. Tadasta film je kult. Ima i drugi deo ali ne moze ni da prismrdi.

the road je tezina, po mogucstvu gledati uz neko tmurno i kisovito vreme

screamers jbt, kad se setim koliko sam se plasio tog filma kao klinac :D

Da, mene je oduvala ona scene fajta pred kraj filma, cat fight mrnjau :D

fala, dobri ljudi!

the road je filmcina, tako nesto sam i imao na umu kada sam trazio preporuku, mozda bih mogao opet da ga odgledam. tihu zemlju i children of the man upravo skidam

Probaj i ovaj Nemacki post apo

http://www.imdb.com/title/tt1643222/

A i The Divide, tezak film

http://www.imdb.com/title/tt1535616/

Posted

Niko nije prokomentarisao Kingsman, a izašao je kvalitetan snimak odavno. Meni najbolja zajebancija koja je izašla ove godine.

Je l ima neka normalna mkv verzija 1080p, ovo sve preko 4gb zajebi da ću to da skidam.

• Downvote 2
  • 2 weeks later...
Posted

Ex Machina, neubedljiv. Moze i da se preskoci komotno. Los mi je lik Nathana (opa, gugl), kao neki geek jebac, sukurac bajo moj. A i ovom drugom liku kao pokazuje sobu, a pre toga trenirao (tj. znojav) i onda mu se taki pruci po krevetu? More mars. Jedino je dobra ova Kyoko za pojebati realno jer cuti.

Posted

Preporučivasmo par strana unazad, odličan je film, svideće ti se.

I ne znam što su svi oduševljeni Kingsmanom, aj kao ok je film, zabavan i to, a ovde ljudi svršavaju kao da je ne znam ja šta.

Posted

Klasičan b western, Mads Mikkelsen u glavnoj ulozi, zatim Eva Green, ovaj put nije gola i ne govori! Ali taj pogled, čoveče!

Ima dobrih momenata, pada mi na pamet Unforgiven i neki stariji špageti westerni.

• 2 weeks later...