Jump to content

Recommended Posts

Posted

konshs5k.jpg?v=1448512635

Tesko smece kao sto i deluje po posteru, zaobici..

561615_medium.jpg

Dosta dobar i zabavan tvist na prezvakanu pricu tj. bas lepo iznenadi kada shvatis da nece biti samo jedan u nizu smece-horora nego da se poprilicno izdvaja. Gluma je dobra, efekti i sve, topla preporuka pogotovo ako se okupi neko drustvo taman sad za praznike..

MV5BNzM3NzU2NzUzMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjY2OTUxNw@@._V1_SX214_AL_.jpg

Odlican sve do zadnjih desetak minuta gde ga nacisto zasere.. Bas steta jer su sve do kraja gluma, kadrovi, atmosfera itd bili vrhunski. Apsolutno vredi pogledati bar zbog te vecine filma, mozda se nekom svidi i kraj zakljucno sa tim..

• Upvote 1
Posted

Odlican sve do zadnjih desetak minuta gde ga nacisto zasere.. Bas steta jer su sve do kraja gluma, kadrovi, atmosfera itd bili vrhunski. Apsolutno vredi pogledati bar zbog te vecine filma, mozda se nekom svidi i kraj zakljucno sa tim..

ovo je preslikana moja reakcija, možda sam i pisao ovde. po internetu sam video da se gomili ljudi svideo kraj, meni je bio previše nelogičan i zbrzan.

inače, glavni glumac neil maskell mi je neviđen car. gledaj utopiju (seriju), ako nisi, fenomenalan je tu, a i sama serija je odlična.

Posted

Bas to, zbrzan. Mnogo toga ostaje nedorecenog na kraju. A i sam taj 'sok momenat' na kraju je bar meni efektnije odradjen u onom nasem filmu..

Lik je stvarno pokidao ovde, pogotovo u nekim dramaticnij scenama, npr. u sceni kad veceraju ili onom sa pedofilima itd.

Ugl. me mrzi da gledam serije ali videcu da pogledam kad vec ima samo 12 epizoda..

Posted

Nisam gledao Creed, ali zamislite sledeći nastavak, smešten u daleku budućnost, circa 30 godina, Rocky je postao poput Stivena Hokinga, u kolicima je i koristi robotizovani glas da bi trenirao boksere, i sve bi prošlo bez problema da se ne vraća potomak Ivana Draga, nabiflan raznim implantima koji su postali praksa u boks mečevima. Na Rokiju je da obuči novog bezimenog boksera da postane novi šampion, i odbrani njegovu čast. Ili će ga Drago slomiti.

Posted

balthazar.png

Prvi njegov film koji sam pogledao i nije mi se svideo uopste. Gluma je bas nekako amaterska a i cela prica mi deluje nekako bezidejna i nerazradjena. Mada verovatno mi je poenta svega toga preletela preko glave, imam zelju da ga pogledam opet..