soul wandering Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 otisla bih na most spijuna danas, gledao ko? Quote
truliandedzombileš! Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 ne al mislim da bi sreta možda hteo 2 Quote
soul wandering Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 ne mogu ni ja danas ici ipak Quote
Oak Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1247692/ dobar, i star Quote
ShinigamY Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 The Revenant, brutalan, svaka preporuka, imao sam visoka ocekivanja i stvarno film ispao vise nego odlican. Obavezno gledati, sada ima i DVD ripova po torentima. 1 Quote
Oak Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Meni ništa posebno, predugačke scene bez ikakve potrebe, udavio ga u nekim momentima, najslabiji njegov film. 2 Quote
Kumodraski Vo Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Tesko smece kao sto i deluje po posteru, zaobici.. Dosta dobar i zabavan tvist na prezvakanu pricu tj. bas lepo iznenadi kada shvatis da nece biti samo jedan u nizu smece-horora nego da se poprilicno izdvaja. Gluma je dobra, efekti i sve, topla preporuka pogotovo ako se okupi neko drustvo taman sad za praznike.. Odlican sve do zadnjih desetak minuta gde ga nacisto zasere.. Bas steta jer su sve do kraja gluma, kadrovi, atmosfera itd bili vrhunski. Apsolutno vredi pogledati bar zbog te vecine filma, mozda se nekom svidi i kraj zakljucno sa tim.. 1 Quote
salebghouse Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 odgledao interstellar. sasvim gledljiva limunadica. Quote
SkullKrusheR Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Odlican sve do zadnjih desetak minuta gde ga nacisto zasere.. Bas steta jer su sve do kraja gluma, kadrovi, atmosfera itd bili vrhunski. Apsolutno vredi pogledati bar zbog te vecine filma, mozda se nekom svidi i kraj zakljucno sa tim.. ovo je preslikana moja reakcija, možda sam i pisao ovde. po internetu sam video da se gomili ljudi svideo kraj, meni je bio previše nelogičan i zbrzan. inače, glavni glumac neil maskell mi je neviđen car. gledaj utopiju (seriju), ako nisi, fenomenalan je tu, a i sama serija je odlična. Quote
Kumodraski Vo Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Bas to, zbrzan. Mnogo toga ostaje nedorecenog na kraju. A i sam taj 'sok momenat' na kraju je bar meni efektnije odradjen u onom nasem filmu.. Lik je stvarno pokidao ovde, pogotovo u nekim dramaticnij scenama, npr. u sceni kad veceraju ili onom sa pedofilima itd. Ugl. me mrzi da gledam serije ali videcu da pogledam kad vec ima samo 12 epizoda.. Quote
VoivodBG Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Overiće se oba filma. Za Utopiju ti garantujem samo prvu sezonu, druga je zbrzana i nelogična. Quote
SkullKrusheR Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 true dat. meni se i druga ustvari sviđa, ali su toliko preterali sa obrtima da je teško poverovati u to čak i u sci-fi okvirima. Quote
VoivodBG Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Postoji teorija, jednog člana foruma, da su seriju ukinuli u drugoj jer je previše dotakla stvarne događaje. Quote
Dead Man Walking Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Creed. Koje precenjeno sranje. 2 Quote
LoveHateLove Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Creed je smece obicno, nisam ni do pola stigao morao sam vec da ga brisem. 1 2 Quote
VoivodBG Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Nisam gledao Creed, ali zamislite sledeći nastavak, smešten u daleku budućnost, circa 30 godina, Rocky je postao poput Stivena Hokinga, u kolicima je i koristi robotizovani glas da bi trenirao boksere, i sve bi prošlo bez problema da se ne vraća potomak Ivana Draga, nabiflan raznim implantima koji su postali praksa u boks mečevima. Na Rokiju je da obuči novog bezimenog boksera da postane novi šampion, i odbrani njegovu čast. Ili će ga Drago slomiti. Quote
Kumodraski Vo Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Prvi njegov film koji sam pogledao i nije mi se svideo uopste. Gluma je bas nekako amaterska a i cela prica mi deluje nekako bezidejna i nerazradjena. Mada verovatno mi je poenta svega toga preletela preko glave, imam zelju da ga pogledam opet.. Quote
Demon Seed Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Ovo među navodnicima je Jean-Luc Godard rekao o sopstvenom filmu? Skroman i fin gospodin. Jebo te on više, bolje uzmi Radomira Belaćevića Quote
Kumodraski Vo Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Ne on je hvalio Bressona stalno, Godard himself once wrote, "Robert Bresson is French cinema, as Dostoevsky is the Russian novel and Mozart is German music." Pa samo sam Breathless gledao od njega.. Quote
Demon Seed Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Video sam i ranije da ga pominješ pa sam dobio utisak da si opsednut... Quote
Kumodraski Vo Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Pogledao sam jedan i po film od njega i poredio sam ga sa Makevejevim, to je to.. Quote
Recommended Posts