Oak Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 (edited) Što reče Sreta,novi Bond je teško smeće, toliko debiliteta da doživiš transfer blama na pretposlednjoj sceni. Edited January 25, 2016 by Oak Quote
Dead Man Walking Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Odgledah Creed. Koje smeće, ne znam ni zašto gledam više ijedan takav film. I ja rekoh da je govno. Nego je l' neko gledao Southpaw? Je l' na istu foru kao Creed ili mož da se gleda? Quote
metal guru Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Revenant mi se svideo vise nego sto sam ocekivao. Nije bez mana-traje bar pola sata previse, Ber Grils scene, malo patetike u onim arthouse prorockim snovima... ali kad se na kraju sve oduzme i sabere, funkcionise to nekako sasvim kako treba, jer radnja ipak nije dosadna, fotografija i muzika su zaista fantasticno uklopljeni, atmosfera, Tom Hardi je odlican kao negativac, Di Kaprio mislim da nema 10 recenica za ceo film - sto je zapravo dobro Quote
Dead Man Walking Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Scouts Guide To Zombie Apocalypse http://www.imdb.com/title/tt1727776/ Meni je baš super legla komedija, iako je hiljadita na isti fazon, dobra je na foru Tuck & Dale vs Evil. Quote
bradilko Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 dobih sidu čitajući poslednjih par stranica ovog threada... Quote
Tag Hoya Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 To kao smešno, a? @metal guru - Ok je Spotlight, definitivno iznad proseka. Samo malo ide na kurac tolika angažovanost novinara u bilo čemu. Kao da su CIA, FBI i DEA u isto vreme. 1 Quote
bradilko Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 pa brate izjava da je revenant smeće ili tako nešto je smešna, mislim nula objektivizma... 1 Quote
Angelystor Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Locke Nešto ne mogu da pobegnem od Hardy-a u poslednje vreme Interesantan film. Quote
Demon Seed Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Je l' gledao ko The Cook, the thief, His Wife and Her Lover? Nađoh da ga pominju 2007. godine Kokopeli i Doug Bradley brat iz Kumodraža Quote
Demon Seed Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Ladno ovaj glavni kreten u filmu glumi Dambldora Quote
Oak Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3205376/ Odličan, s obzirom na tematiku podsetio me na neki miks tarantina i braće koen. Quote
vudun Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Deathgasm - smeće. Desi se i Novozelanđanima da omanu. Quote
Chicken Little 420 Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 sasvim solidan, zabavan... na fazon novog serloka Quote
metal guru Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 napeto od pocetka do samog kraja Quote
Zen Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Revenant je sjajan! Osim glume i kamere, obratiti paznju na muziku, fantasticna je. Quote
Demon Seed Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 (edited) Gledah The Illusionist, onaj sa Edvardom Nortonom, iz 2006. Baš bezveze film. Još kad pomisliš da je The Prestige izašao iste godine xD Edited February 24, 2016 by Demon Seed 1 1 Quote
In The Flesh Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Meni dobar bio Illusionist, kol'ko se sjecam... Quote
Demon Seed Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Ne znam, dok je film došao do dramskog obrta, ja sam totalno izgubio interesovanje, blenuo sam u 'najuzbudljiviji' deo filma kao mrtav konj. A kakav ti je Prestige? Ja sam i njega gledao skoro pa mi možda i pod tim utiskom Illusionist ispada sranje. Ne očekujem da Illusionist mora da se uklopi u neki standard, nije skroz ni isti žanr kao Prestige, ali dovoljno je sličan fazon da bi mi uticalo na utisak... Nemam pojma, magija nekako previše razmetljiva a neuverljiva, likovi prazni i dosadni, mnogo više treba da se žmuri na jedno oko pred tim bezveznim i neuverljivim stvarima da bi moglo da se uživa u filmu. 1 Quote
soul wandering Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 meni oba super, nemas pojma Quote
In The Flesh Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Ja sam ih odgledao u isto vrijeme nedje i to Prestige na nekom bioskopskom snimku sa uzasnim zvukom, bez prevoda, slika uzas... bolji utisak mi je Iluzionista ostavio Prije par god sam odgledao opet Prestige na normalnom snimku... filmcina, naravno. Quote
Recommended Posts