Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odgledah sinoć Deadpoola i Star wars, DP je sjajan, najbolji comic film posle watchmena i dark knighta. Star wars je solidan za film koji nema 2 strane scenarija...

Posted

Gledao sam pre neki dan Lost Behind sa Cage-om, iz 2014. je. Ako nista drugo, sad definitivno znam koji je najgori film koji sam pogledao u zivotu, ma reci to ne mogu opisati...

Sve preporuke da ga nikad ne pogledate

Posted (edited)

Inače se zove Left Behind. Nisam gledao ni jedan film sa Kejdžom godinama i želeo bih da tako ostane.

Vidi stvarno :haha:

To sam verovatno podsvesno, tj sam mozak je aktivirao odbrambeni mehanizam u nastojanju da totalno izbrise film iz memorije :)

A sto se Cage-a u zadnje vreme tice, znam da je jedino valjda onaj "Joe" ili slicno dobio ok ocene. Ne kapiram tu njegovu hiperprodukciju u zadnjih 10-15 godina, kao da mu treba za dop pa igra sta stigne...

Edited by Џрк
Posted

te akcione scene su očajne, a čine pola filma. od dvojice glavnih glumaca se ne zna ko više preglumljuje. o apsurdnosti same radnje filma da ne pričam.

Meni je bas to neverovatno, kako se stalno preplicu americko sranje akcija i apsurdni majndfak..

Posted

gledam ove silne ocene, kritike, nominacije i nagrade i malo sam u neverici da su filmovi ovog tipa tako dobro prolazili (a i dalje prolaze izgleda). doduše, 80-ih i 90-ih je takvih filmova bilo koliko hoćeš. nađe se tu i tamo po neki kvalitet ili bar dobra zabava, ali većina je smeće.

• Upvote 1