In The Flesh Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 Upravo sam sve to htio da kazem. Quote
B@K@ Posted April 26, 2016 Report Posted April 26, 2016 Pogledao sam. Simpatičan dečkonja. Ok, ja sam malo ishejtovao, ali to samo zato što mi se svideo film i očekivao sam (malo) više od njega, tj. možda je pravi izraz - još. U ovome što je rekao nema baš odgovora na moje pitanje... jer je ovo sve osvrt na novoengleske priče i folklor, istraživanje puritanizma i porodičnih odnosa tih ljudi u tom vremenu, fascinacija natprirodnim... konačan spoj ta dva je ono što mi se nije baš dojmilo, tj. smatram da je moglo malčice bolje da se razradi, ovako mi je taj natrpirodni momenat bačen suviše olako i dat kao neko opravdanje za čitavu postavku. Quote
SkullKrusheR Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3966404/ oooodličan. Quote
B@K@ Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Pogledah evo High-rise po preporuci, odličan je! Quote
VoivodBG Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 In the flesh, što manje otkrijem u vezi filma tim bolje, a naziv je već u imenu faux reklame. Quote
B@K@ Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Mislim da je ETF hteo da kaže da je razočaran time što je film ocenjen ocenom manjom od 7 na imdb-u... Quote
VoivodBG Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Ili je mislio da se film zove sedam zbog izgleda zgrada? Quote
In The Flesh Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 U pravu je Baka. Ali pogledace se kad ste ga tako nahvalili. I trejler je stvarno vrh. Quote
Kumodraski Vo Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Daju Андрей Рублёв od Tarkovskog u kinoteci Quote
Oak Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Navukao me Voivod da bacim 2 sata na ovaj high rise smor, sreća pa ima scena sa Purefoyom i Evansom inače bih ugasio posle pola sata. Quote
Oak Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 http://www.imdb.com/title/tt1179933/ Odličan! Mada nisam siguran oko mindfuck završetka. Also, Mary Elizabeth Winstead Quote
Oak Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 https://kat.cr/10-cloverfield-lane-2016-1080p-hdrip-1-7gb-shaanig-t12545571.html 1 Quote
SkullKrusheR Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 fala vi, dobri ljudi. pogledaće se ovih dana. Quote
chess Posted May 9, 2016 Report Posted May 9, 2016 http://www.imdb.com/title/tt1179933/ Odličan! Mada nisam siguran oko mindfuck završetka. Also, Mary Elizabeth Winstead Ocekivao sam ozbiljan film, postojao je potencijal da to bude prvih 10 minuta, a ono film je teska bulja... ovo je film za americke tinejdzere, klisei na svakom koraku, da ne govorim o kraju, kraj je presmesan. Mislim, napisan je uzasno, rupcage u scenariju, likovi su presmesni, klasicno americko smece da ne moze biti klasicnije. Cela radnja filma se moze strpati u jednu recenicu, a kada bi je otkrio ljudi bi se smejali, toliko je lose. 1 3 Quote
VoivodBG Posted May 23, 2016 Report Posted May 23, 2016 The Witch Pridružujem se pohvalama. Jarac i klinci prednjače. Nije mi bio strašan film per se, ali ima jezivih scena: kada prvi put vidimo vješticu i šta radi sa čeljadetom. ujedno ironična scena prihvatanja Isusa pred smrt. Režiseru svaka čast na izučavanju starih spisa i informacija, bliže nam je to razdoblje kada je vladao nerazum i sujeverje. Pored High-Rise film broj dva iz ove godine da ide na pijedestal. Quote
Јарослав Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 odličan Warcraft, svaka preporuka vredi gledati 3D verziju Quote
VoivodBG Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 The Nice Guys Shane Black you motherfucker, you did it again. Odličan žanrovski buddy cop film. To je falilo Holivudu. Crowe i Gosling su toliko simpatični u njihovim ulogama da potonjem treba dati Oskara za ono cičanje. Šalu na stranu, simpatični likovi, zaplet standardan i ponovna dekonstrukcija buddy cop žanra, klasični dijalozi (bolji mi recimo od Tarantina zadnjeg, izvinjavam se hc fanovima ) OST, režija, montaža, brate 70-te, a nisu vesele. Minus: negativci, nema ništa strašno kod njih i nisu dovoljno iskorišćeni, jebote imaš Keith David-a i ne daješ mu rečenice već reči. Onaj mali psiho je novi Nikolas Kejdž, preglumljuje za sve novce. Akcija ume da bude poprilično neinspirativna (osim poslednje scene, skidam kapu majstoru) i pogube se sa pakovanjem svršetka cele situacije. Što se mene tiče ovo može da bude novi Lethal Weapon serijal. Sledeći neka bude u 80-tima. Quote
Sreta Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Ok pogledacu, ali ko pogleda onog Baron Koen i to i bude mu do jaja, majku mu u usta jebem. Ako se nekom zaista svidelo, nek procita, uleti mu kita. 1 Quote
VoivodBG Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Brothers Grimsby? Pokušao sam da ga gledam pre neki dan, mrtav umoran. Mozak se sam javio i rekao gasi ovo sranje posle circa 16 minuta filma. Smeće. Quote
Sreta Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Ja raskinuo pre par godina sa jednom koja mi je pomenula Borata. Sve mogu da razumem... Quote
Recommended Posts