forever*autumn Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Gledah suinoc "Night On Earth" po XXXti put..al prvi put na divxu Ovo mi je definitivno The favourite film..ever! Tragikomedija zivota. p.s. i takodje najjachi soundtrack nemam reci koliko je to dobar film. inace, posle duzeg zaobilazenja i konstantnog izbegavanja konacno sam pogledao "Heroja". nazalost, na to sam bio primoran. za film se, osim sto je zaista lep za oko, nista pozitivno ne moze reci. filozofija macevanja deluje povrsno i neozbiljno, dijalozi isto tako. teznja da se borba predstavi kao specifican vid uzvisenosti duha, ona teznja koja je svoj pun smisao imala jedino u starim Kung Fu filmovima, u "Heroju" je prakticno ismejana, i dok je ona svedena na puki apsurd, borba je svedena na glupi i isprazni balet. brzo se stice utisak da je kompletan film podredjen lepoj slici i efektima, cime sve ostalo znatno gubi na tezini. porucio bih onima, koji jos uvek nisu gledali film, da doticni izbegavaju, osim ako nisu okoreli mazohisti. Quote
Cortex Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Ta glumica je Scarlett Johansson ja je obozhavam i ne da je prelepa nego je savrshena ... Zhenio bi je bez razmishljanja Oh yeah... Nego jel gledao neko "Donnie Darko" i sta mislite? Meni je fenomenalan film! A i u jednom delu pichi Pantera-Proud to be loud! Quote
Doug Bradley Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Nego jel gledao neko "Donnie Darko" i sta mislite? Meni je fenomenalan film! A i u jednom delu pichi Pantera-Proud to be loud! Ne znam meni se nije svideo toliko kao Butterfly Effect ako ta dva i mogu da se porede... Quote
Mjaua Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Ta glumica je Scarlett Johansson ja je obozhavam i ne da je prelepa nego je savrshena pratim je josh od filma The Man Who Wasn't There Zhenio bi je bez razmishljanja Nego ja juche odgledah Poltergeist-a samo ovaj prvi deo zaista vredi..... taman htedoh da je ispljujem ko zmaj, al kad videh dokle tvoja ljubav doseze, reko, ajde necu cheers! Quote
Doug Bradley Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 taman htedoh da je ispljujem ko zmaj, al kad videh dokle tvoja ljubav doseze, reko, ajde necu cheers! Nemoj da mi dirash Scarllet Josh kad je se setim kao plavushe u The Island-u Quote
blondie Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 e, plavusa je mnogo dobra. stvarno jeste, a nemam obicaj da pohvalim plavusu glumicu ukoliko to nije Kejt Blanset, Meril Strip, i sl. u Special Features na DVD-u Girl With A Pearl Earing - gdje daje neke izjave, izgleda predivno. cijenim sto nije naduvana, i sto nije stancovana plavusa s fabricke trake (pogledati avatar u lijevo ) o njenoj glumi sve je rekla uloga iz pomenutog filma. samo da je to u zivotu uradila, dovoljno joj je.. odgledah film jos 3-4 puta ( ).. moram da nadjem neku lijepu reprodukciju....... Quote
Doug Bradley Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 plavusa(pogledati avatar u lijevo ) Quote
Anоnymous Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Tetsuo The Iron Man i Tetsuo 2 - Body Hammer. Kakve pizdarije od filmova, jednostavno MORATE OVO POGLEDATI. Quote
Doug Bradley Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 The system wanted them to become soldiers. One soldier just wanted to be human. Tigerland Quote
Guest 10 dinara Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Pre neki dan sam odgledao "Vampire"..Meni je taj film do jaja sad cu opet da ga gledam. Quote
Anоnymous Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Electric Dragon 80.000 V. Ovo samo potvrđuje ono što sam već znao: japanska filmska industrija je superiornija u svakom pogledu na ostatak sveta. Kome se svideo Tetsuo ovo je sledeći korak. Sogo Ishii je pravi cyberpunk umetnik. Quote
gavrosaurus Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ne mogu a da ne pomenem "Solaris" ... Ruski, naravno. Americki (Soderberg, gl. ul. Clooney) nije toliko los ali ipak nije ni na tragu originala ... Moj film br. 1, nisam mogao da verujem sta gledam kad sam to ucinio prvi put. Quote
blondie Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Breakfast at Tiffany's k`o dijete, gledah ga redovno i cijele serijale male odri sad ocu da kupim cijeli paket njenih filmova.. (oko 150 dolara).. luksuzno pakovanje, neki dodaci, stvarno vrijedi. no - jos sam na onom zaraznom filmu - Djevojka s Bisernom Mindjusom.. nisam ja kriva Quote
Mjaua Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Breakfast at Tiffany's film je kult! e, onaj kome se svidela amelija neka obavezno odgleda Veridba je dugo trajala, nije skroz u tom fazonu ali isti lik stoji iza filma stoga je na slican nacin uradjeno, zanimljiv je film iako dugo traje. Quote
michelle Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Garden State. Jedan od najneznijih, najsimpticnijih filmova. Quote
Anоnymous Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Riki-Oh. Hah, Gore Kung-Fu film. Ako ovo nije kult, ja ne znam šta je. Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Ricky-Oh je totalno ludilo od filma.... sve je jeftino uradjeno, ali je veoma opiceno... ko voli slash fazone ala "Bad Taste" puta 100, ovo definitivno mora da pogleda... Quote
[retardus] Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 (edited) Jedva chekam Clerks. 2 EDIT trejler Edited May 27, 2006 by [retardus] Quote
Anоnymous Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Abbott and Costello meet Frankenstein. Veoma zabavan film i preporuka za sve fanove crno-belog filma, mada i za ostale ne bi bilo loše da pogledaju jedan od najboljih filmova ovog komičnog dua koji je neverovatno podcenjen. Quote
Doug Bradley Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 (edited) Abbott and Costello meet Frankenstein. Veoma zabavan film i preporuka za sve fanove crno-belog filma, mada i za ostale ne bi bilo loše da pogledaju jedan od najboljih filmova ovog komičnog dua koji je neverovatno podcenjen. Meni su skoro svi njihovi filmovi vrh... Vidim da na Amazonu imaju kolekcije od po 8 filmova sa njima da se uzmu za 14$ Inache odgledah pre neki dan When Trumpets Fade...solidan ratni film (HBO produkcija) koji govori o borbi za Hurtgen Forest.....ko je igrao Call Of Duty 1 zna o chemu se radi Edited May 28, 2006 by Doug Bradley Quote
blondie Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) film je kult! e, onaj kome se svidela amelija neka obavezno odgleda Veridba je dugo trajala, nije skroz u tom fazonu ali isti lik stoji iza filma stoga je na slican nacin uradjeno, zanimljiv je film iako dugo traje. uh, kako se taj film zove na engleskom? ja sam skroz zaboravila da ga odgledam, a ucinio mi se ok na reklami.. ako uopste mislimo na isto.. e bradley, evo naletih na neku sliku pa da podijelim s tobom http://img.photobucket.com/albums/v673/blo...johansson-2.jpg Edited May 29, 2006 by blondie Quote
Doug Bradley Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 e bradley, evo naletih na neku sliku pa da podijelim s tobom http://img.photobucket.com/albums/v673/blo...johansson-2.jpg Inache odlgedah juche El Espinazo del diablo ili prevedeno na nash Djavolova Kichma....shpansko-meksichki horor...od nekih scena sam se zhiv usro' od straha Quote
Doug Bradley Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 uh, kako se taj film zove na engleskom? ja sam skroz zaboravila da ga odgledam, a ucinio mi se ok na reklami.. ako uopste mislimo na isto.. Mozhda je to ovo: http://www.imdb.com/title/tt0344510/ Quote
Mjaua Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Mozhda je to ovo: http://www.imdb.com/title/tt0344510/ yup. To je taj film. Lovely. Pa sta znam, odgledaj pa vidi, meni se bas svidja. Mislim, potpuno se provaljuje ko se krije iza filma, karakteristican stil. Ali film je malo ozbiljniji. Quote
Recommended Posts